|
|
| sa čime čistite djelove na motoru? | |
|
+20Munja merla robo rudy freshman dibidus Kunki cityn Zmija palomas Mačak dragger lukylipik klesoo Hrca V-TWIN magna Yzzy Kamikaza levak1 cro.chopper 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? pet 20 lip 2008, 23:05 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Imaš danas kojekakvih tekučina za to, ima čak i boje za gume, može i glicerinom koji je razređen vodom. Sa čime god da mažeš pazi da ti ne dođe na gaznu površinu - da se nebi čudio...
Na glicerin sam i mislil samo nisam bio siguran. U kojem omjeru da ga rijedim sa vodom? | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? sub 21 lip 2008, 09:39 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Kamikaza je napisao/la:
- Imaš danas kojekakvih tekučina za to, ima čak i boje za gume, može i glicerinom koji je razređen vodom. Sa čime god da mažeš pazi da ti ne dođe na gaznu površinu - da se nebi čudio...
Na glicerin sam i mislil samo nisam bio siguran. U kojem omjeru da ga rijedim sa vodom? Ja radim sa 1:1 | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? ned 22 lip 2008, 00:11 | |
| 1:1?? Nijeli i dalje pregusto??? Ponovi deckima da se ne maze gazna povrsina! Jedino ako rade u nekom cirkusu ili sl... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? ned 22 lip 2008, 06:56 | |
| ako namažem glicerinom white wall hoće li ga šporkati, ili na sebe navući prašinu? | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? ned 22 lip 2008, 11:29 | |
| - magna je napisao/la:
- ako namažem glicerinom white wall hoće li ga šporkati, ili na sebe navući prašinu?
to ces morati isprobati glicerin omeksa gumu i na taj nacin sprijeci pucanje i one ruznjikave pukotinice. Ako se pokaze da navlaci prasinu, jednostavno operes s cistom vodicom (ne prehladnom da se pila ne najezi ) i to je sve. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? ned 22 lip 2008, 22:54 | |
| - klesoo je napisao/la:
- 1:1?? Nijeli i dalje pregusto???
Ponovi deckima da se ne maze gazna povrsina! Jedino ako rade u nekom cirkusu ili sl...
Evo, popravio sam - bolje? | |
| | | ivek man
Broj postova : 395 Godina imam : 35 Prebivalište : Varaždin Vozim : MZ TS 250/1 Na forumu od : 18.02.2008
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? uto 24 lip 2008, 10:31 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Sa čime da prebrišem gume da budu opet crne (ko nove)? Sad imam po njima sranja kaj su se naljepila od lanca i prašine.
ja koristim ALL WHEEL & TIRE cleaner kupil sam ga na nekoj bengi 62 kune ..namočim gumu pošpricam s njim stvori se lepa pjena i četkom po gumi ..ali i felgu odma operem ...skoro sve ide dole.. posle krpicu v ruke i glancung s tim čudom sam i svetlo pral dok mi je bilo puno gamadi zalepljeno gore. .sve sam skinul.. :lol: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sa čime čistite djelove na motoru? | |
| |
| | | | sa čime čistite djelove na motoru? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|