| Desinic danas etc. | |
|
+6Blackie merla magna lukylipik cro.chopper klesoo 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 21:31 | |
| Evo ovako: danas sam izmislio nekakav poslic, tek tak' da moram sjesti na motorcic. Usput sam natjerao zabu u vodu, tj. cro. je upalio i svoju pilu. Vrijeme odlicno, suncano, bez vlage, kise, magle.... i malo prohladno. To me toliko ne brine, jer kompletna oprama je uvijek na meni + grijane rucke... Nasli se u birtiji "Gaj", tamo gdje cemo se sudarati u subotu (?). Kava etc. i ... ajmo malo sa slikicama. jedna slika vrijedi k'o 1000 rijeci. ovo su (lijepi) prisivci na mojoj novoj zastavi prvo su mi potekle sline na mocan strojcek. Bude jednog dana..... crni.... krom.... poslije nas je put naveo iznad mrskog autobana. Jedna mala, da se sjetimo kako izgleda grozota... dobio sam i mali djiric na probu. Sto reci nego "palac gore" a ovo je k'o na Grobniku sto je, je. Odlicno mi stoji! Eeee, ovo je Cro malo sjeo na moga..... Nista necu komentirati, dovoljno je pogledati grc na licu onda je brzo morao popraviti ono sto je nazuljao Slijede slikice objekta, odnosno meeting point za subotu (?) slijedi pogled za ekipu iz pravca ZG. Obratiti pozornost na grabu, mostic i oznake mjesta. Ne mo's promasit'. kad vidite ovaj putokaz, opako po kocnici i 5m u rikverc!!! ekipu iz smjera KA docekati ce ovi prizori To je to. A sad ajmo malo o nama: Vidjel' careva, materet' naravno da cemo ovu sliku ponoviti ali u velikom broju.... Prije nego sam zapicio onom vinskom cestom, a ima se stvarno sto vidjeti.... o bezbrojnim mjestima za natakanje vincinom necu pricati...., bacih jos jedan pogled na tihu patnju.... jedino treba biti maaaaalo crniji Mrak je brzo pao ali sam ufatio jos jednu prije vrha Pljesivice. Ostalo je bilo po mraku i preko Samobora do Djubravu, cca 110km (nemam pojma kako su se brzo nakotili) naravno da sam cijelim putem i to jos po mraku, razmisljao tko mi je skinuo moju tajnu ljubav iz "curice i makine"!?!? Kawasaki, ja te volim.... akoima pitanja, slobodno pucajte. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 21:59 | |
| svaka čast :bravo: baš je bilo lijepo druženje........ bdw. super slikice vidi se ko zna zna | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 22:22 | |
| (Powered by frubar.net) [ | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 22:25 | |
| he heheheh he preobratiti ćemo te mi vrlo brzo | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 22:31 | |
| - magna je napisao/la:
- he heheheh he preobratiti ćemo te mi vrlo brzo
nije u tom bad. Lova, lova, nema se jezerac! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 22:36 | |
| kao što već rekoh uradu je spas
ps hoćeš li imati sad nakon ove zadnje mjenjačnice (3000000kuna)hehehehehe | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 23:04 | |
| - magna je napisao/la:
- kao što već rekoh uradu je spas
ps hoćeš li imati sad nakon ove zadnje mjenjačnice (3000000kuna)hehehehehe uh, jbte! Nisam ni znao da ima toliko. Cim zatopli i malo se slegne prasina..... | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. uto 29 sij 2008, 23:41 | |
| | |
|
| |
Blackie man
Broj postova : 86 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : jos nista :( Na forumu od : 22.01.2008
| |
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. sri 30 sij 2008, 12:16 | |
| Lijepe slike i fini izlet. Kaj se tiče tete, ja sam je maknul iz Ljepotica i zvijeri. Pročitaj početni post,pa bu jasno. Za daljnje rasprave/upute/pitanja PP. | |
|
| |
pero man
Broj postova : 90 Godina imam : 58 Prebivalište : Našice Vozim : Intruder C800 Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. sri 30 sij 2008, 20:05 | |
| Ovo sam čak i ja shvatio, gdje se nalazi taj birc ako zalutamobudemo zvali .Šala. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Desinic danas etc. sri 30 sij 2008, 23:09 | |
| - pero je napisao/la:
- Ovo sam čak i ja shvatio, gdje se nalazi taj birc ako zalutamobudemo zvali .Šala.
kad su birtije u pitanju nema zabune btw. ides li u sportivo? | |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. čet 31 sij 2008, 19:55 | |
| Lijepo žao mi je što neću moć doć .Vidimo se na slijedećem. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Desinic danas etc. pet 01 vel 2008, 01:07 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
Kad vec Pero ne odgovara, ja cu umjesto njega. Mozes ga naci tamo svako jutro u 8 na kavi, a i u toku dana mu to nije mrsko mjesto :lol: bijah tamo par puta ali s endurasima... Meni je uvijek bilo draze u gradu, npr kod Shoipa ili sl. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Desinic danas etc. pet 01 vel 2008, 06:20 | |
| - klesoo je napisao/la:
-
- Citat :
- bijah tamo par puta ali s endurasima... Meni je uvijek bilo draze u gradu, npr kod Shoipa ili sl.
Vidim da se upoznao znamenitosti grada. A znas kako mi to radimo. Od birtije do birtije, od terase do terase da se nitko ne bi naljutio na nas. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Desinic danas etc. | |
| |
|
| |
| Desinic danas etc. | |
|