Početna stranicaPretraľnikKOČNICE - Page 2 610RegistracijaLogin

KOČNICE

Go down 
+11
calc69
Safet(y)
Kamikaza
asy
micky
kristian
Vilko
dragger
Munja
palomas
tata
15 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

KOČNICE - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: KOČNICE   KOČNICE - Page 2 Icon_minitimepet 15 srp 2011, 13:58

Karlo je napisao/la:
Shocked koliko imaš na satu ?

Prednje su mi još ok i nakon 3 godine. Na zadnjima sam ima "nezgodu" jer mi je prije godinu dana upao kamenčić i zaglavio polugu zadnje kočnice. Tako sam vozija nekoliko kilometara dok nisam skužio da mi je poluga zbog tog kamenčića stiskala prilično zadnju kočnicu.. Naravno, to je rezultiralo prije vremena potrošenim pločicama... Sad imam 35 000 km... Odlučio sam kupiti orginalne pločice ovaj put ipak, 508 kuna su What a Face , ali bolje su i dugotrajnije, a i disk su mi ove metalic pojele skoro...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Godina imam : 55
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

KOČNICE - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: KOČNICE   KOČNICE - Page 2 Icon_minitimepet 15 srp 2011, 16:55

palomas je napisao/la:
asy je napisao/la:
Jesam. Koče odlično, ali onda sam malo proučija sve o kočnicama, točnije "pločicama". Naime, razlikuju se po materijalu od kojeg je smjesa rađena pa imamo: "sintered metallic" , "Semi-metallic", "ceramic" i "organic" vrste. Ove moje su ove "najteže" tj "sintered metallic" što znači da odlično koče, duže traju, ali zato dosta troše disk. E sad, aj ti budi pametan... Organic bi cruiserima bile dovoljne i jeftinije su, ali se dosta brzo troše, dok su keramičke rijetke i dosta skuplje...

Sve je to točno što si napisao. Pločice je vrlo lako i jednostavno zamijeniti, i ja skoro svake godine mijenjam pločice - stavljam organic. One su daleko najpovoljnije po cijeni, i uvijek imam pločice u dobrome stanju.

Palomas gdje za aqilu nabavit pločice (imaju još mesa ali bolje znat na vrijeme) , gledao sam po splitu u auto kreše nemaju nego imaju neke koje bi trebalo prerađivat, našao na drugom mjestu oriđiđi ali je neka marka (MCB) pa ne znam ...

U biti kada kupujem koji tip pločice da tražim, vidim da ste ovdje raspisali o tipovima ...

Zadnja promjena: mbani83; pet 15 srp 2011, 22:40; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

KOČNICE - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: KOČNICE   KOČNICE - Page 2 Icon_minitimepet 15 srp 2011, 18:57

...evo i ja se prosli mjesec odlucio na promjenu i s obzirom da mi je najjednostavnije bilo naruciti preko Krese odlcuio sam se za http://www.louis.de/_200fb7fcfb243cf66947d3bbf13dcac4d8/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10044100

... zasada nekih 3tkm i nemam nekih zamjerki.... s obzirom na iskustvo kje ima asy i sam cu morati obratiti pozornost na disk...
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Sponsored content

KOČNICE - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: KOČNICE   KOČNICE - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

KOČNICE
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-