|
|
| headlamp | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: headlamp sri 28 sij 2009, 01:51 | |
| Pošto na Keewayu svitlo služi čisto za signalizaciju,što i nije problem po gradu ali van grada je .tako da je intervencija neophodna. Naime,da ne mjenjam komplet lampu kupio bi sjenilo s staklom i kućištem za H4 žarulju i spojio postojeće kabele na odgovarajući jack. Po netu sam našao sljedeće: CruiserCustomizing : -Wagner Lighting 12 Volt O.E.M. Replacement Sealed Beams, Standard 7in- 7.95$-Kuryakyn 7 inch Diamond Cut Ice - Smooth Clear Lens (EA)- 57.39$Luis: -H4-Scheinwerfereinsatz mit Abblend-, Fern- und Standlicht 180 mm - 29.90EZanima me sljedeće,kao prvo ima li kod nas takvo što kupiti (ako netko ima i polovno ),što vam se čini od ovog gore navedenog i jeli to dobro rješenje za moj problem . Od ovih gore samo je na ovome iz Luisa naglašeno da je u pitanju H4 žarulja pa ne znam imaju li američani neke druge Mene osobno najviše vuče ova srednja opcija. Molim prijedloge i savjete | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 11:15 | |
| Srednja opcija i jest najbolja (estetski a mislim i funkcionalno). E sad, siguran sam da nemaju u ponudi za tvoj bike, jedino da napraviš neku modifikaciju. Inaće se rade za svaki model renomiranih marki motocikla. Neznam, možda i ima nešto univerzalno.
Ja sam prije 6 god. za malu dragicu kupio kompletno svjetlo u Motormaniji za 700 kn. Nisam imao zamjerki. Probaj viditi kod njih. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 11:24 | |
| Možeš staviti neki oglas i sigurno će se naći nešto rabljeno a dobro. Kod Amera treba paziti jer je u nekim farovima uložak (to je ovaj kompletan dio koji imaš na slikama), zapravo žarulja. Znači kad izgori, mijenjaš kompletan uložak fara. U Motormaniji imaju poprilično i kompletnih farova i uložaka, jedino što cjene nisu baš popularne. Moj prijedlog: idi kopaj po e-bayu | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 17:03 | |
| Ja sam kupil kompletnu lampu u Louisu za 50 eura i vrlo sam zadovoljan. Stavljene je još i jača žarulja i mogu reći da je naspram stare lampe neusporedivo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 20:36 | |
| reci koji promjer sjenila |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 20:58 | |
| Od gore navedenih Kuryakyn je favorit Žarulje su kao naše Jedino treba paziti na dimenziju uloška Moje iskustvo sa farovima iz motormanije baš i nije bajno pa ga ni ne preporučujem | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 21:07 | |
| - zanotti je napisao/la:
- Od gore navedenih Kuryakyn je favorit
Žarulje su kao naše Jedino treba paziti na dimenziju uloška Moje iskustvo sa farovima iz motormanije baš i nije bajno pa ga ni ne preporučujem Slažem se sa svim navedenim ali moram dodati da far koji sam ja kupio u Motormaniji 2001 god. i ugradio na dragicu 250 i danas je u savršenom stanju. | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: headlamp sri 28 sij 2009, 22:11 | |
| | |
| | | jebiki cro chopper forum
| Naslov: Re: headlamp ned 08 vel 2009, 11:25 | |
| Da ne otvaram novu podižem ovu temu.......vrijedi pokušati Kupujem glavni far za bajk,polovni u dobrom stanju i promjera 14-17 cm. sa H4 žaruljom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: headlamp | |
| |
| | | | headlamp | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|