| Društvo pozdravlja vas stari čoperaš | |
|
+3cro.chopper One Night Stand lukylipik 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš uto 06 stu 2007, 16:23 | |
| Čim sam nanjušio ovaj forum rekoh to je to .
Nešto o meni : Davno je 61 bila kad sam došao na svijet .Brzo sam odrastao i u sedmom razredu dobio sam svoj prvi motor T11 . Od tada život mi je vezan uz motore . Kasnih osamdesetih moja mehaničarska radiona za popravak motora prerasta u ovlašteni servis za MZ i Simson . Taj posao sam radio zdušno do rata . I onda stanka do odlaska u mirovinu . Sada više ne šarafam nego se isključivo vozim i uživam u vožnji svojim čoperom . Predsjednik sam prvog čoper kluba Čaplje . Na stranici www.mk-caplje.hr možete doznati i nešto više o klubu. |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš uto 06 stu 2007, 18:16 | |
| bok tebi i tvome iskustvu !!! | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš uto 06 stu 2007, 19:45 | |
| Dobro došao na forum! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš uto 06 stu 2007, 21:07 | |
| | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš sri 07 stu 2007, 09:46 | |
| Lijepi pozdrav i dobrodošao na forum! Tvoje iskustvo je itekako dobrodošlo. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš čet 08 stu 2007, 12:07 | |
| Dobro došao ti nama! Nažalost, zbog posla nisam usio doći na vaš prvi susret koji ste organiziral prije mjesec dan, ali nadam se da mi slijedeće godine posao neće poremetiti planove. Ali to nije razlog da kada dodjemo u Brod ili tvoja ekipa u Našice, ne sjednemo i popijemo koju. Pa da pojidukama ´ko ljudi malo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš čet 08 stu 2007, 13:19 | |
| - Safet je napisao/la:
- Dobro došao ti nama!
Nažalost, zbog posla nisam usio doći na vaš prvi susret koji ste organiziral prije mjesec dan, ali nadam se da mi slijedeće godine posao neće poremetiti planove. Ali to nije razlog da kada dodjemo u Brod ili tvoja ekipa u Našice, ne sjednemo i popijemo koju. Pa da pojidukama ´ko ljudi malo... Svakako sam za i kad se nađemo bilo vi kod nas ili mi kod vas bio bi red da se popije koja , a i da se službeno upoznamo . |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Pozdrav Capljama!!! ned 11 stu 2007, 01:18 | |
| Imao sam zadovoljstvo vidjeti i kamerom ovjekovjeciti velicanstveni dolazak Caplji na 2. Moto Party u Vukovar. Respect Brate! Praznik za oci i usi!!! Posto zivim u njemackoj nazalost nisam mogao doci na vas Party 22.09. a cuo sam da su cevapi bili prva liga a i Party naravno . Godine su pred nama , vjerujem da cemo ipak nekada popiti zajedno pivu ili jos bolje gemist. Lets get rocked!!!! | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš ned 11 stu 2007, 09:26 | |
| Eh, MZ!!!! Divna sječanja me vežu s tom dragom mašinom!!! Silne kilometre sam prošao na svojoj bijeloj Etezejki. Po meni, motor bez mane; Lagan za upravljanje, iskoristivost snage gotovo savršena, s malo poliranja kanala i brušenja glave za 1/4 mm, išao je ko zmaj! Kada si stavio svječicu Shampion L82YC (sječam se još i danas), bio je riješen jedini problem: otkazivanje svječice kada je mašina hladna. Ma divno! Žao mi je što u ta davna vremena nisam imao foto-aparat! Ali eto, nije loše ni danas! Opet jašemo, ponovo smo mladi samo malo "zreliji".
Uzdravlje generacijo!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Društvo pozdravlja vas stari čoperaš | |
| |
|
| |
| Društvo pozdravlja vas stari čoperaš | |
|