|
|
| ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... | |
|
+8cro.chopper freshman lord medo kuna Saba OneArm lukylipik 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 10:50 | |
| Dragi prijatelji evo me nakon dugog vremena,bilo mi je drago vidjeti vas opet kod nas u kuci i druzit se uz vas sa :speedlimit1: , koliko mi drago bilo cuti Sabine pozdrav na radio valovima. Dobi sam i poklon cvikere sa Mp3 muziko,presretan vec sam ih napunio sa AC / CD mojom najdrazom muzikom ,jedva cekam da zatopli pa sjednem na svog Viraga . Tata je dobi pice zove se FORUMACA domaca 45 % ,vec je skoro vise i nema. Bilo je i domacih Mandarina ,sve sam ih smaza kolko vidim dobi sam novi nick Jastrebcic ,ili to samo dok mi ne narastu krila kao starom jastrebu. Kaj vise reci DODJITE nam opet ,bilo je super . Crazy Rider | |
| | | Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 10:56 | |
| | |
| | | Crazy Rider man
Broj postova : 26 Godina imam : 29 Prebivalište : München Vozim : Yamaha XV Virago 125 Na forumu od : 14.11.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 11:04 | |
| Crazy Rider ili Jastrebcicu to si mogao staviti i pod svojim imenom jer si jos uvjek registriran a ovom forumu.[/quote] ----------------------------------------------------------------------- Ja se ispricavam na pogresci , to je sigurno kaj zurim u skolu ili kaj je kom nom stop upaljen i na njemu stoji CCF,nerazmisljajuci usao i napisa koliko sam sretan sa vama CC Forumasi. | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 11:09 | |
| go Crazy Rider go... | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 11:11 | |
| Pozdrav velikom i malom Jastrebu... čim dođete u zavičaj eto nas do vas ili vas do nas... :hapy2: | |
| | | Crazy Rider man
Broj postova : 26 Godina imam : 29 Prebivalište : München Vozim : Yamaha XV Virago 125 Na forumu od : 14.11.2008
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 11:19 | |
| | |
| | | Jastreb cro chopper forum
| | | | kuna cro chopper forum
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... sri 07 sij 2009, 11:51 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... | |
| |
| | | | ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|