Početna stranicaPretraľnikYamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 610RegistracijaLogin

Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike

Go down 
+18
puksy
Saba
Zmija
necchi
Kamikaza
Gunn
Vladek
zanotti
franc
trunta
dragger
Jastreb
Leso
asy
zuta guja
magna
Quirin
Hrki
22 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Dog Soldier
cro chopper forum
cro chopper forum
Dog Soldier

Broj postova : 646
Godina imam : 35
Prebivalište : Istra
Vozim : Yamaha Virago
Na forumu od : 08.08.2008

Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimened 10 svi 2009, 12:32

Odlično izgleda svaka cast
[Vrh] Go down
black rain
cro chopper forum
cro chopper forum
black rain

Broj postova : 732
Godina imam : 46
Prebivalište : negotin,srbija
Vozim : v star 1300
Na forumu od : 22.12.2008

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimened 10 svi 2009, 15:03

dobar
[Vrh] Go down
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimened 10 svi 2009, 16:31

Twisted Evil Strašno mi se sviđa tvoj motor!! Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
Hrki
man
man
Hrki

Broj postova : 165
Godina imam : 48
Prebivalište : Rijeka/Selce
Vozim : Yamaha XV 1100 Virago
Na forumu od : 19.06.2008

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimened 10 svi 2009, 21:20

dstimac je napisao/la:

Hvala roker

Bio jučer na servisu.. promijenio sva ulja, osim vilica.. izgleda da ulje u kardanu nije bilo mijenjano tako skoro.. Rolling Eyes nove svjećice.. stavio nove bridgestone gume..

još me čeka, kada stigne dio, promjena lamela.. mada su mi u servisu rekli da mogu još ovu sezonu ovako.. ali pošto sam pri kupovini i onako odvojio novce za servis i zamjenu dotrajalih dijelova, promijenit ću ih ja se nadam slijedeći tjedan, a tada najverojatnije i zamjena ulja u vilici, pošto je i ono sigurno staro kao i motor Razz

Zamjetio sam danas pri vožnji da motor malo vuče lijevo kada se pusti volan dobar3 Bohmann
i otkrio sam razlog.. a to je da rezervoar nije na sredini motora nego malo visi lijevo.. u stvari možda i malo više.. to se čak može vidjeti na jednoj od slika koje sam postavio.. na onoj slikanoj odostarga..

e sad.. ima li tko kakav savjet kako to "centrirati" obzirom da nemam pojma kako to u stvari izgleda ispod rezervoara.. za što se on drži i na čemu leži..
vjerojatno se neki nosač iskrivio ili je kakva vidica popustila..
kako da riješim to?
ili da možda čekam lamele, pa da to sve zajedno riješim u servisu?

Sve u svemu, ja sam prezadovoljan sa motorom.. a i žena dobar3 hehe dancingbanana

Hrki
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimepon 11 svi 2009, 10:56

Hrki je napisao/la:
dstimac je napisao/la:

Hvala roker

Bio jučer na servisu.. promijenio sva ulja, osim vilica.. izgleda da ulje u kardanu nije bilo mijenjano tako skoro.. Rolling Eyes nove svjećice.. stavio nove bridgestone gume..

još me čeka, kada stigne dio, promjena lamela.. mada su mi u servisu rekli da mogu još ovu sezonu ovako.. ali pošto sam pri kupovini i onako odvojio novce za servis i zamjenu dotrajalih dijelova, promijenit ću ih ja se nadam slijedeći tjedan, a tada najverojatnije i zamjena ulja u vilici, pošto je i ono sigurno staro kao i motor Razz

Zamjetio sam danas pri vožnji da motor malo vuče lijevo kada se pusti volan dobar3 Bohmann
i otkrio sam razlog.. a to je da rezervoar nije na sredini motora nego malo visi lijevo.. u stvari možda i malo više.. to se čak može vidjeti na jednoj od slika koje sam postavio.. na onoj slikanoj odostarga..

e sad.. ima li tko kakav savjet kako to "centrirati" obzirom da nemam pojma kako to u stvari izgleda ispod rezervoara.. za što se on drži i na čemu leži..
vjerojatno se neki nosač iskrivio ili je kakva vidica popustila..
kako da riješim to?
ili da možda čekam lamele, pa da to sve zajedno riješim u servisu?

Sve u svemu, ja sam prezadovoljan sa motorom.. a i žena dobar3 hehe dancingbanana

Hrki

jesi siguran da sjediš pravilno? mnogi sjede nesvjesno više manje odmaknuti od idealne sredine...
[Vrh] Go down
Hrki
man
man
Hrki

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimepon 11 svi 2009, 11:01

Zmija je napisao/la:

jesi siguran da sjediš pravilno? mnogi sjede nesvjesno više manje odmaknuti od idealne sredine...

hmm.. može i to biti.. mada pogledaj ovdje kako stoji rezervoar u odnosu na vilicu

http://fodi.frubar.net/files/A3226728-4D7E-1B44-A465-9A043F60A22E.jpg

Hrki
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimepon 11 svi 2009, 11:12

Hrki je napisao/la:
Zmija je napisao/la:

hmm.. može i to biti.. mada pogledaj ovdje kako stoji rezervoar u odnosu na vilicu

http://fodi.frubar.net/files/A3226728-4D7E-1B44-A465-9A043F60A22E.jpg

Hrki

pomak je, po meni, neznatan i ne bi trebao utjecati na vožnju...u početku se i meni činilo da mi volan vuče u lijevo, sad nemam taj osjećaj... par puta sam eksperimentirao, i stvarno sam krivo sjedio, neznatno, ali dovoljno, jer svaki motor ima tendenciju vući u lijevo, nikad u desno ( ispravan )
[Vrh] Go down
Hrki
man
man
Hrki

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimepon 11 svi 2009, 11:15

Zmija je napisao/la:

pomak je, po meni, neznatan i ne bi trebao utjecati na vožnju...u početku se i meni činilo da mi volan vuče u lijevo, sad nemam taj osjećaj... par puta sam eksperimentirao, i stvarno sam krivo sjedio, neznatno, ali dovoljno, jer svaki motor ima tendenciju vući u lijevo, nikad u desno ( ispravan )

hmm.. vidiš, to nisam znao.. samo što ne vuče volan u lijevo, nego jednostavno počinje lagano naginjanje na lijevu stranu.. kao da sam samo malo u sicu nagnut u lijevo.. skužio sam da je to 90% sigurno zbog rezervoara, jer kad je pun skretanje je jače izraženo nego kad je rezervoar prazan..

Hrki
[Vrh] Go down
Hrki
man
man
Hrki

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 19:20

Kamikaza, javi se.. roker Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike   Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Yamaha XV 1100 Virago - konačno slike
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» yamaha virago 1100?
» Yamaha XV 1100 Virago
» Yamaha Virago 1100 - UPDATE
» Yamaha XV 535 DX Virago
» Yamaha virago xv 250 s