Početna stranicaPretraľnikPrimjedba - Page 2 610RegistracijaLogin

Primjedba

Go down 
+11
calc69
lula
asy
Kum
cro.chopper
magna
palomas
stain
Saba
eltoro
Ivana
15 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 13:40

Nece ti to sa mailovima bas biti dobro. Ako budes vise sudjelovala u raspravama dobijat ces ogromne kolicine mailova. A ako inace ne sudjelujes previse u svim temama onda ti to nije lose rjesenje.
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 14:22

Kum je napisao/la:
Nece ti to sa mailovima bas biti dobro. Ako budes vise sudjelovala u raspravama dobijat ces ogromne kolicine mailova. A ako inace ne sudjelujes previse u svim temama onda ti to nije lose rjesenje.

da
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 14:34

Kum je napisao/la:

U Postavkama imaš i opciju Watched topics, pa tamo možeš odjaviti teme koje te više ne zanimaju!
[Vrh] Go down
lula
man
man
lula

Broj postova : 227
Godina imam : 52
Prebivalište : zagreb
Vozim : kawasaki EN 500
Na forumu od : 07.10.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 15:18

Neznam sad ja jesam li te dobro shvatila što te muči. Koliko mi se čini ti bi htjela vidjeti što se dogodilo s tvojim postom kad si ga postavila, da li ga je netko komentirao i to. Meni je osobno da bih to vidjela najlakši put..odem u members, tamo kliknem na sebe, onda na sve postove, klikneš na onaj koji te zanima i on se otvori, baš tamo gdje si ti pisala i dalje čitaš ...što se dogodilo nakon toga.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 16:11

lula je napisao/la:
Meni je osobno da bih to vidjela najlakši put..odem u members, tamo kliknem na sebe, onda na sve postove, klikneš na onaj koji te zanima i on se otvori, baš tamo gdje si ti pisala i dalje čitaš ...što se dogodilo nakon toga.

Pa onda ti je lakše kliknuti na vlastiti profil u bilo kojem topicu, i dalje na postovi...
[Vrh] Go down
lula
man
man
lula

Broj postova : 227
Prebivalište : zagreb
Vozim : kawasaki EN 500
Na forumu od : 07.10.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 18:13

palomas je napisao/la:
lula je napisao/la:
Meni je osobno da bih to vidjela najlakši put..odem u members, tamo kliknem na sebe, onda na sve postove, klikneš na onaj koji te zanima i on se otvori, baš tamo gdje si ti pisala i dalje čitaš ...što se dogodilo nakon toga.

Pa onda ti je lakše kliknuti na vlastiti profil u bilo kojem topicu, i dalje na postovi...

Pa da...ali i ona je naširoko objasnila...pa sam mislila da želi i takav odgovor. dancingbanana dancingbanana lol!
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 20:32

Neznam sad ja jesam li te dobro shvatila što te muči. Koliko mi se čini ti bi htjela vidjeti što se dogodilo s tvojim postom kad si ga postavila, da li ga je netko komentirao i to. Meni je osobno da bih to vidjela najlakši put..odem u members, tamo kliknem na sebe, onda na sve postove, klikneš na onaj koji te zanima i on se otvori, baš tamo gdje si ti pisala i dalje čitaš ...što se dogodilo nakon toga.

...i imamo dobitnika,konačno točan odgovor... :bravo:

To se sigurno zove "ženska intuicija" i međusobno razumijevanje... dobar3
[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Broj postova : 1398
Godina imam : 53
Prebivalište :
Vozim : QM250
Na forumu od : 15.04.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 04 pro 2008, 20:45

Evo ja sam se malo poigral,probaj sljedeče:
1.ovdje imaš post gdje sam recimo ja pisao i stisneš na strelicu,otvorit če ti stranicu gdje je prvi post nakon mog ,
2.a ovdje recimo nisam postal i kad stisnem na strelicu otvori mi zadnji napisani post,
Nadam se da sam ti nekako pomogao ili nisam,neznam javi..... study scratch
Primjedba - Page 2 Screen20
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimepet 05 pro 2008, 00:21

upravo to je trazila
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Ivana
girl
girl
Ivana

Broj postova : 145
Prebivalište : split
Vozim : se sa mužem : )
Na forumu od : 03.11.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimepet 05 pro 2008, 09:49

Ovo je bila zaista lavina odgovora dobar Hvala svima!
Ovako dakle,pokušala sam sve opcije,jučer aktivirala da mi obavijesti dolaze na e-mail,calc69,i tvoju opciju isprobala i ona je još bolja Very Happy
Probala sam upravo sada i od Tome ovu opciju.Tu imam problema.Naime,kad idem kursorom di si mi pokazao,ne mogu otvoriti,i već sam to probavala i prije,ali vrag mi nije dao mira i pokušala sam i sada,ali ne ide.Ne mogu i ne dozvoljava mi da otvorim.
Ali,stvar je u tome da ipak ima riješenja,samo je stvar koju opciju ćemo uzest.
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimepet 05 pro 2008, 16:27

Ivana je napisao/la:
Ovo je bila zaista lavina odgovora dobar Hvala svima!
Ovako dakle,pokušala sam sve opcije,jučer aktivirala da mi obavijesti dolaze na e-mail,calc69,i tvoju opciju isprobala i ona je još bolja Very Happy
Probala sam upravo sada i od Tome ovu opciju.Tu imam problema.Naime,kad idem kursorom di si mi pokazao,ne mogu otvoriti,i već sam to probavala i prije,ali vrag mi nije dao mira i pokušala sam i sada,ali ne ide.Ne mogu i ne dozvoljava mi da otvorim.
Ali,stvar je u tome da ipak ima riješenja,samo je stvar koju opciju ćemo uzest.

Ma Tomo je to pregrubo obiljezio pa vjerovatno klikas na pogresnu stvar. Naravno da radi i to je bas ono sto si trazila. Ispred tema gdje ima i tvojih postova lijevo od naziva teme ces vidjeti malenu strelicu. Tamo gdje nema tvojih postova nema ni te strelice. Kada kliknes na tu strelicu otvara ti se stranica gdje se nalazi zadnji tvoj posti i ti samo nastavljas citati od tamo gdje si stala.
[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimened 07 pro 2008, 15:34

Tomo-vž je napisao/la:
1.ovdje imaš post gdje sam recimo ja pisao i stisneš na strelicu,otvorit če ti stranicu gdje je prvi post nakon mog ,
2.a ovdje recimo nisam postal i kad stisnem na strelicu otvori mi zadnji napisani post,
]
-da,fakat bi nekome moglo biti pregrubo affraid
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimepet 12 pro 2008, 02:30

Tomo-vž je napisao/la:
Tomo-vž je napisao/la:
]
-da,fakat bi nekome moglo biti pregrubo affraid

Ti mislis da svi pridaju isto znacenje svakoj rijeci kada citaju? Pogotovo kada je jos nesto nacrtano. Ja sam prvi kojemu je mana da samo preleti ocima preko objasnjenja. dobar
[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimepet 12 pro 2008, 18:17

:hapy2: Primjedba - Page 2 Tatschel
[Vrh] Go down
Ivana
girl
girl
Ivana

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 08:41

Opeta ja What a Face
Vidim jutros novog člana koji se ulogirao JUČER-dakle 11.05. i idem mu poželjeti dobrodošlicu,ali ne mogu.Zaključano.Zašto samo jedan dan?Možda da se ostavi 2-3 dana otvoreno,pa zatim zaključavanje?
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 08:43

Ivana je napisao/la:
Opeta ja What a Face
Vidim jutros novog člana koji se ulogirao JUČER-dakle 11.05. i idem mu poželjeti dobrodošlicu,ali ne mogu.Zaključano.Zašto samo jedan dan?Možda da se ostavi 2-3 dana otvoreno,pa zatim zaključavanje?
Zato što je to moja žena lol! lol! lol! ja obično čekam do 4 strane i zaključavam, ako to nije napravio netko prije mene
[Vrh] Go down
Ivana
girl
girl
Ivana

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 08:49

Hahhahahahahah..namjerno si onda zaključao,zlo jedno i da mislila sam upravo na nju hahahah
Znači,limitirano je na broj stranica,a ne na vremenski period.Ma daj,to triba prominit...ma kako ću joj poželjeti doborodošlicu? U Dobro jutro?Laku noć? roker Dimne signale? hahhahahahah..evo neću više,majke mi hahah
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 09:01

hahahaha to se zove ljubomora jer bi više ljudi pozdravilo njegovu ženu nego njega

sad vidit postova tipa: aj saba maknise nešto moran reći danći

ali to ipak nije razlog da ne nazdravimo
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 09:17

Pomeni je glupo te teme držat previše otvorenima.........dosadi mi gledat svaki dan What a Face
[Vrh] Go down
Marina
girl
girl
Marina

Broj postova : 1566
Godina imam : 40
Prebivalište : Zagreb
Vozim : se sa Dudom
Na forumu od : 03.12.2008

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 09:26

Saba je napisao/la:
Pomeni je glupo te teme držat previše otvorenima.........dosadi mi gledat svaki dan What a Face

a i ove Sretan Rođendan .. svaki dan treba barem dvojci čestitat koliko se ovih forumaša skupilo lol!
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimeuto 12 svi 2009, 09:28

Marina je napisao/la:
Saba je napisao/la:

a i ove Sretan Rođendan .. svaki dan treba barem dvojci čestitat koliko se ovih forumaša skupilo lol!
No Comment lol! lol!
[Vrh] Go down
danchi
cro chopper forum
cro chopper forum
danchi

Broj postova : 675
Godina imam : 44
Prebivalište : Split, Croatia
Vozim : još me uvik vozaju :))
Na forumu od : 11.05.2009

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimečet 14 svi 2009, 22:15

Ivana je napisao/la:
Hahhahahahahah..namjerno si onda zaključao,zlo jedno i da mislila sam upravo na nju hahahah
Znači,limitirano je na broj stranica,a ne na vremenski period.Ma daj,to triba prominit...ma kako ću joj poželjeti doborodošlicu? U Dobro jutro?Laku noć? roker Dimne signale? hahhahahahah..evo neću više,majke mi hahah

ma pusti ti njega ljubomornoga, odemo nas dvi na kavu, pa se pozdravimo roker roker roker :lol: :lol:
[Vrh] Go down
Ivana
girl
girl
Ivana

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimesub 16 svi 2009, 19:29

Hi,opet ja....na istoj temi Embarassed

Ovo si ti napisao Saba,citiram:

Citat :
ja obično čekam do 4 strane i zaključavam

I idem poželiti Splići ili Splici,dobrodošlicu,ali vidim da je tema zaključana na trećoj strani.
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitimesub 16 svi 2009, 19:32

Ivana je napisao/la:
Hi,opet ja....na istoj temi Embarassed

Ovo si ti napisao Saba,citiram:

Citat :
ja obično čekam do 4 strane i zaključavam

I idem poželiti Splići ili Splici,dobrodošlicu,ali vidim da je tema zaključana na trećoj strani.
E to je već netko drugi zaključa......... Very Happy ..........ma ne tresi se neće se oni uvridit ako ih nisi pozdravila........P.S. spliću ćemo upoznat i to je to Very Happy
[Vrh] Go down
Sponsored content

Primjedba - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Primjedba   Primjedba - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Primjedba
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2