| Fešta - zadnje obavijesti ! | |
|
+27eltoro zanotti Yzzy merla OneArm emirharley firejack palomas lavica Genesis051 mustra buralee Saba Dr.Ma$$a Kamikaza KekoWaspnation necchi asy Vida stain medo lord lula cro.chopper Zmija magna lukylipik 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 00:44 | |
| - Saba je napisao/la:
- lukylipik je napisao/la:
- 2 buralee i medo
...MI NA BEDŽEVIMA NE ZARAĐUJEMO; NITI NA MAJICAMA; NITI NA IČEMU ! ... javno su objavljeni "cjenici" i povodi "ZARADE" (troškovi partya, zakup vlastitog prostora na serveru, humanitarna uplata za bolesna dječaka)! ... alergičan sam na sumnjičanje čak i bez ikakova povoda, tijekom partya molim Vas prijatelji - budite mi osobni zapisničar i javni bilježnik.....) ... očito da malo zajedničkog igranja pikada i jedan moto susret ne može doista donijeti vjeru u osobu i zbog toga ništa ne zamjeram... ... eh da, koliko zarađujemo - vidjeti će te (kao i ostale moguće nevjerne Tome) po mome novom motoru!
... tri Hrvata , sto stranaka! ... očito ne može bez sumnjičenja i otrovnih strelica!?
... sad sam se malo ispuhao...pa Buralle, Medo, uvijek možemo popiti piće, ali ne sumnjajte unaprijed ni u koga jer samo ste mi potvrdili koliko je i naš moto svijet "TEŽAK" na još jedan način ... daljnju moguću željenu polemiku prenesite u R&R ili samo malu ispriku ovdje! Zašto uvijek netko misli da netko nešto mulja i zadađuje......pa ljudi, ako Vam ne odgovara ono što se nudi nemojte ni uzet, Magna se za Dalmatinu satra i ništa nije tražio za uzvrat, pu smo samo radi druženja i zabave i to je to, a sve ostalo na ovom forumu je samo da se razlikujemo malo od drugih i da jedni drugima budemo prepoznatljivi.....nemojte više tako, znam da ste novi ali prvo nas upoznajte, pa tek onda sudite, Luky ovo i ja potpisujem... ovo je rijeseno, krivo smo se razumjeli | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 07:03 | |
| prognoza za sutra je uglavnom ok, jedino bi preko plitvica moglo biti malo "posoljeno", ali ništa što već dosad nije viđeno, znače eto nas
još jednom da vidim ima li dobrovoljac za preuzeti paketić od kreše iz louisa večeras oko 19 sati kod lisinskog | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 08:28 | |
| - magna je napisao/la:
- prognoza za sutra je uglavnom ok, jedino bi preko plitvica moglo biti malo "posoljeno", ali ništa što već dosad nije viđeno, znače eto nas
još jednom da vidim ima li dobrovoljac za preuzeti paketić od kreše iz louisa večeras oko 19 sati kod lisinskog ako mi stane u tank torbu na motoru onda mogu ja | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 09:26 | |
| evo da se i ja zahvalim svim našim sponzorima ma gdje bili !? za bogate nagrade u našoj tomboli. super i HVALA svima.... bit će zabavno i vidimo se SUTRA | |
|
| |
lula man
Broj postova : 227 Godina imam : 52 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki EN 500 Na forumu od : 07.10.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 10:56 | |
| A ja se zahvaljujem Vama jer bez vas nebi bilo ni foruma, ni fešte... ni tombole ... Prema tome...DRAGI PRIJATELJI HVALA VAM ŠTO MISLITE NA NAS. Ima nas puno koji vjerujemo u vaše čisto i veliku ljubav prema motorima. | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 11:18 | |
| Grah za salatu počinjem kuhati (na rate) danas popodne.... Kada ga u subotu mogu dofurati u čoporište? | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 12:21 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Svaka cast svima sa foruma koji su se potrudili oko sponzorstva, to je veliko i sigurno ne pada samo od sebe sa neba, nego iza toga stoji uporan rad. Bravo!
... hvala Emire! ... i zaboravih dodati supportere gebatore: Cro-a i Kamikazu! ... slobodne umjetnike tipa Kamba, Cro, Necchi, Firejack, Burelle se uključuje u igru sa zanimljivim stvarčicama i sorić ak sam nekoga preskočio.... Dudo i Žuti u ime svojih firmi i gazdi, šefovi u Magnetixu i Motormaniji..... ... ovo su temelji daljnje suradnje CCF-a i tvrtki, ovo je ulog za otvaranje slijedećih sponzora u narednim akcijama.... | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 13:53 | |
| - magna je napisao/la:
- prognoza za sutra je uglavnom ok, jedino bi preko plitvica moglo biti malo "posoljeno", ali ništa što već dosad nije viđeno, znače eto nas
još jednom da vidim ima li dobrovoljac za preuzeti paketić od kreše iz louisa večeras oko 19 sati kod lisinskog A šta se brinete ak negdje zapnete ja vas pokupim kombijem | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 14:05 | |
| 2 Luky: ne znam čemu ljutnja ,ja sam samo kao i bura u NAJBOLJOJ namjeri iznio činjenicu da mogu nabaviti majice po cijeni od 15-20 kn ovisno o gramaži ,kao što mogu pomoći oko bilo čega drugog ,bilo bi mi draže da zarada ide forumašima u korisne svrhe nego nekom XY trgovcu,niti na kraj pameti mi nisu bile nikakve otrovne niti bilo kakve strijelice,niti sumnja u bilo što,nego samo informacija čemu forumi i služe. 2 Saba ne znam što ti znači ono novi ,ako je po godini proizvodnje tu sam 15 u plusu ,a po članstvu na forumu također vidi pod broj 80,i kao zadnje ne znam gdje i iz čega si zaključio da je nekom ili nečemu sudim. I na kraju ispričati se nemam namjeru jer nikog nisam povrijedio,niti sam takav čovjek(pogledatiavatar). vege | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 14:20 | |
| Medo i dečki sve pet, vidim ose sutra na | |
|
| |
eltoro man
Broj postova : 440 Godina imam : 56 Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice Vozim : Eltoro Slasher Na forumu od : 15.11.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 15:01 | |
| ...prikupljena sredstva od naših sponzora: ...što bi R. Knjaz rekao; Bog ih blagoslovio!
Moto centar Zabok: 1. Moto rukavice chopper 2. Poklon bon s popustom (2X) 3. Potkapa 4. Kišni kombinezon 5. Vezice za mobitel (10 X) 6. Poklon iznenađenja
Magnetix: 1. Comfy marama 2. Kapice ventila za bike 3. Pauk zatezač (2X) 4. Mjerač pritiska u gumama (pinkalo) 5. Podloška za nogar motocikla
Novema Nova: 1. Tool bag kožna 2. Spool moto rukavice 3. Spray za lanac 4. Poklon bon za kupnju kaciga (2X)
Motormania: 1. Ukrasne navlake chopper - za ručke upravljača 2. Ceradna pokrivka za motor 3. Moto lisnica 4. Tool bag kožna 5. Prišivka Kawasaki (2X) 6. Prišivka suzuki 7. Bomboni motormania (2X) 8. Prišivka slammer
Extreme bike shop: 1. Katalog Louis 2. Katalog GPT (2X) 3. Potkapa 4. Choppers kapa 5. Choppers marama-kapa 6. Louis vezica za mobitel (2X) 7. Extreme T shirt majica muška (3X) 8. Extreme majica ženska (2X) 9. Poklon iznenađenja
Vulkanizer šurina: 1. Poklon bon na vulkanizerske radove
Majstor kamba: 1. Poklon bon na naručeni rad
Studio A-2: 1. poklon bon na usluge (protuvrijednost 250 kn)
Cro: 1. Kapice ventila za motor 2. Blok kocka papir Honda 3. CD foto Dalmatina 4. Prišivka Cro chopper 5. Šilt kapa Honda (2X) 6. Majica T shirt muška Cro chopper forum 7. Majica ženska Cro chopper forum
Luky: 1. Naočale s integriranim MP3 playerom (3X) 2. Karte igraće motori 3. Privjesak Jack Daniels 4. Marama ženska (3X) 5. Termometar (2X) 6. Svijeća iznenađenja 7. Etui za CD (pak. 25 kom.) (3X) 8. Produžni tlf. kabel 25m
Necchi poklon bon 5 kom
firejack 1. Pojas (2x) 2. Krema za zastitu koze (ak je jos ima za kupit)
mustra 1. Čep rezervara plastični tomos APN6 novi 2. Kuplung ručica nova crna također tomos 3. 1 litra antifriza
Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ | |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 15:41 | |
| sve vas mrzim Lukija posebno.(počni grijat postelju) | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 16:36 | |
| ...prikupljena sredstva od naših sponzora: ...što bi R. Knjaz rekao; Bog ih blagoslovio!
Moto centar Zabok: 1. Moto rukavice chopper 2. Poklon bon s popustom (2X) 3. Potkapa 4. Kišni kombinezon 5. Vezice za mobitel (10 X) 6. Poklon iznenađenja
Magnetix: 1. Comfy marama 2. Kapice ventila za bike 3. Pauk zatezač (2X) 4. Mjerač pritiska u gumama (pinkalo) 5. Podloška za nogar motocikla
Novema Nova: 1. Tool bag kožna 2. Spool moto rukavice 3. Spray za lanac 4. Poklon bon za kupnju kaciga (2X)
Motormania: 1. Ukrasne navlake chopper - za ručke upravljača 2. Ceradna pokrivka za motor 3. Moto lisnica 4. Tool bag kožna 5. Prišivka Kawasaki (2X) 6. Prišivka suzuki 7. Bomboni motormania (2X) 8. Prišivka slammer
Extreme bike shop: 1. Katalog Louis 2. Katalog GPT (2X) 3. Potkapa 4. Choppers kapa 5. Choppers marama-kapa 6. Louis vezica za mobitel (2X) 7. Extreme T shirt majica muška (3X) 8. Extreme majica ženska (2X) 9. Poklon iznenađenja
Cro: 1. Kapice ventila za motor 2. Blok kocka papir Honda 3. CD foto Dalmatina 4. Prišivka Cro chopper 5. Šilt kapa Honda (2X) 6. Majica T shirt muška Cro chopper forum 7. Majica ženska Cro chopper forum
Luky: 1. Naočale s integriranim MP3 playerom (3X) 2. Karte igraće motori 3. Privjesak Jack Daniels 4. Marama ženska (3X) 5. Termometar (2X) 6. Svijeća iznenađenja 7. Etui za CD (pak. 25 kom.) (3X) 8. Produžni tlf. kabel 25m
Necchi poklon bon 5 kom
mustra 1. Čep rezervara plastični tomos APN6 novi 2. Kuplung ručica nova crna također tomos 3. 1 litra antifriza
Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ
Keko 1.Cerada iz Louisa 2.Retrovizor | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 16:51 | |
| ..prikupljena sredstva od naših sponzora: ...što bi R. Knjaz rekao; Bog ih blagoslovio! Moto centar Zabok: 1. Moto rukavice chopper 2. Poklon bon s popustom (2X) 3. Potkapa 4. Kišni kombinezon 5. Vezice za mobitel (10 X) 6. Poklon iznenađenja Magnetix: 1. Comfy marama 2. Kapice ventila za bike 3. Pauk zatezač (2X) 4. Mjerač pritiska u gumama (pinkalo) 5. Podloška za nogar motocikla Novema Nova: 1. Tool bag kožna 2. Spool moto rukavice 3. Spray za lanac 4. Poklon bon za kupnju kaciga (2X) Motormania: 1. Ukrasne navlake chopper - za ručke upravljača 2. Ceradna pokrivka za motor 3. Moto lisnica 4. Tool bag kožna 5. Prišivka Kawasaki (2X) 6. Prišivka suzuki 7. Bomboni motormania (2X) 8. Prišivka slammer Extreme bike shop: 1. Katalog Louis 2. Katalog GPT (2X) 3. Potkapa 4. Choppers kapa 5. Choppers marama-kapa 6. Louis vezica za mobitel (2X) 7. Extreme T shirt majica muška (3X) 8. Extreme majica ženska (2X) 9. Poklon iznenađenja Vulkanizer šurina: 1. Poklon bon na vulkanizerske radove Majstor kamba: 1. Poklon bon na naručeni rad Studio A-2: 1. poklon bon na usluge (protuvrijednost 250 kn) Cro: 1. Kapice ventila za motor 2. Blok kocka papir Honda 3. CD foto Dalmatina 4. Prišivka Cro chopper 5. Šilt kapa Honda (2X) 6. Majica T shirt muška Cro chopper forum 7. Majica ženska Cro chopper forum Luky: 1. Naočale s integriranim MP3 playerom (3X) 2. Karte igraće motori 3. Privjesak Jack Daniels 4. Marama ženska (3X) 5. Termometar (2X) 6. Svijeća iznenađenja 7. Etui za CD (pak. 25 kom.) (3X) 8. Produžni tlf. kabel 25m Necchi poklon bon 5 kom firejack 1. Pojas (2x) 2. Krema za zastitu koze (ak je jos ima za kupit) mustra 1. Čep rezervara plastični tomos APN6 novi 2. Kuplung ručica nova crna također tomos 3. 1 litra antifriza Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ medo 1.10 CD rock glazbe 2.dinamova majica(nenošena) 3.knjiga "ostat ću mlad" 4.litra domaće dalmatinske lozovače | |
|
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 17:02 | |
| ...prikupljena sredstva od naših sponzora: ...što bi R. Knjaz rekao; Bog ih blagoslovio! Moto centar Zabok: 1. Moto rukavice chopper 2. Poklon bon s popustom (2X) 3. Potkapa 4. Kišni kombinezon 5. Vezice za mobitel (10 X) 6. Poklon iznenađenja Magnetix: 1. Comfy marama 2. Kapice ventila za bike 3. Pauk zatezač (2X) 4. Mjerač pritiska u gumama (pinkalo) 5. Podloška za nogar motocikla Novema Nova: 1. Tool bag kožna 2. Spool moto rukavice 3. Spray za lanac 4. Poklon bon za kupnju kaciga (2X) Motormania: 1. Ukrasne navlake chopper - za ručke upravljača 2. Ceradna pokrivka za motor 3. Moto lisnica 4. Tool bag kožna 5. Prišivka Kawasaki (2X) 6. Prišivka suzuki 7. Bomboni motormania (2X) 8. Prišivka slammer Extreme bike shop: 1. Katalog Louis 2. Katalog GPT (2X) 3. Potkapa 4. Choppers kapa 5. Choppers marama-kapa 6. Louis vezica za mobitel (2X) 7. Extreme T shirt majica muška (3X) 8. Extreme majica ženska (2X) 9. Poklon iznenađenja Vulkanizer šurina: 1. Poklon bon na vulkanizerske radove Majstor kamba: 1. Poklon bon na naručeni rad Studio A-2: 1. poklon bon na usluge (protuvrijednost 250 kn) Cro: 1. Kapice ventila za motor 2. Blok kocka papir Honda 3. CD foto Dalmatina 4. Prišivka Cro chopper 5. Šilt kapa Honda (2X) 6. Majica T shirt muška Cro chopper forum 7. Majica ženska Cro chopper forum Luky: 1. Naočale s integriranim MP3 playerom (3X) 2. Karte igraće motori 3. Privjesak Jack Daniels 4. Marama ženska (3X) 5. Termometar (2X) 6. Svijeća iznenađenja 7. Etui za CD (pak. 25 kom.) (3X) 8. Produžni tlf. kabel 25m Necchi poklon bon 5 kom firejack 1. Pojas (2x) 2. Krema za zastitu koze (ak je jos ima za kupit) mustra 1. Čep rezervara plastični tomos APN6 novi 2. Kuplung ručica nova crna također tomos 3. 1 litra antifriza Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ medo 1.10 CD rock glazbe 2.dinamova majica(nenošena) 3.knjiga "ostat ću mlad" 4.litra domaće dalmatinske lozovače Keko 1.Cerada iz Louisa 2.Retrovizor | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 18:20 | |
| ...prikupljena sredstva od naših sponzora: ...što bi R. Knjaz rekao; Bog ih blagoslovio! Moto centar Zabok: 1. Moto rukavice chopper 2. Poklon bon s popustom (2X) 3. Potkapa 4. Kišni kombinezon 5. Vezice za mobitel (10 X) 6. Poklon iznenađenja Magnetix: 1. Comfy marama 2. Kapice ventila za bike 3. Pauk zatezač (2X) 4. Mjerač pritiska u gumama (pinkalo) 5. Podloška za nogar motocikla Novema Nova: 1. Tool bag kožna 2. Spool moto rukavice 3. Spray za lanac 4. Poklon bon za kupnju kaciga (2X) Motormania: 1. Ukrasne navlake chopper - za ručke upravljača 2. Ceradna pokrivka za motor 3. Moto lisnica 4. Tool bag kožna 5. Prišivka Kawasaki (2X) 6. Prišivka suzuki 7. Bomboni motormania (2X) 8. Prišivka slammer Extreme bike shop: 1. Katalog Louis 2. Katalog GPT (2X) 3. Potkapa 4. Choppers kapa 5. Choppers marama-kapa 6. Louis vezica za mobitel (2X) 7. Extreme T shirt majica muška (3X) 8. Extreme majica ženska (2X) 9. Poklon iznenađenja Vulkanizer šurina: 1. Poklon bon na vulkanizerske radove Majstor kamba: 1. Poklon bon na naručeni rad Studio A-2: 1. poklon bon na usluge (protuvrijednost 250 kn) Cro: 1. Kapice ventila za motor 2. Blok kocka papir Honda 3. CD foto Dalmatina 4. Prišivka Cro chopper 5. Šilt kapa Honda (2X) 6. Majica T shirt muška Cro chopper forum 7. Majica ženska Cro chopper forum Luky: 1. Naočale s integriranim MP3 playerom (3X) 2. Karte igraće motori 3. Privjesak Jack Daniels 4. Marama ženska (3X) 5. Termometar (2X) 6. Svijeća iznenađenja 7. Etui za CD (pak. 25 kom.) (3X) 8. Produžni tlf. kabel 25m Necchi poklon bon 5 kom firejack 1. Pojas (2x) 2. Krema za zastitu koze (ak je jos ima za kupit) mustra 1. Čep rezervara plastični tomos APN6 novi 2. Kuplung ručica nova crna također tomos 3. 1 litra antifriza Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ medo 1.10 CD rock glazbe 2.dinamova majica(nenošena) 3.knjiga "ostat ću mlad" 4.litra domaće dalmatinske lozovače Keko 1.Cerada iz Louisa 2.Retrovizor Zanotti 1.Set šalica za cappuccino(x2) 2.Zidni sat(x2) 3.Pregače/traverše(x4) 4.Šečer u kesicama logirani cro-chopper.forumcroatian.com(x2) | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 18:27 | |
Necchi poklon bon 5 kom
Eltoro-motorcycles 1 poklon bon za servis na vašem metalnom ljubimcu u iznosu do 500 ćuna i naravno da ne zaboravim TURISTIČKO RAZGLEDAVANJE MJESTA LADUČ
medo 1.10 CD rock glazbe 2.dinamova majica(nenošena) Smile 3.knjiga "ostat ću mlad" 4.litra domaće dalmatinske lozovače
Keko 1.Cerada iz Louisa 2.Retrovizor
Zanotti 1.Set šalica za cappuccino(x2) 2.Zidni sat(x2) 3.Pregače/traverše(x4) 4.Šečer u kesicama logirani cro-chopper.forumcroatian.com(x2)
Najgori moderator.. ...daruje nove chopper rukavice bez prstiju - Highway One | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 18:30 | |
| NE ŠIRI DEZINFORMACIJE NEDAM NIŠTA | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
firejack man
Broj postova : 271 Godina imam : 58 Prebivalište : N45°48'39'' E15°58'24'' Vozim : Johnny Pag 250 Spyder Na forumu od : 28.09.2008
| |
| |
firejack man
Broj postova : 271 Godina imam : 58 Prebivalište : N45°48'39'' E15°58'24'' Vozim : Johnny Pag 250 Spyder Na forumu od : 28.09.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! pet 21 stu 2008, 19:09 | |
| | |
|
| |
lula man
Broj postova : 227 Godina imam : 52 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki EN 500 Na forumu od : 07.10.2008
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! sub 22 stu 2008, 02:26 | |
| - LULA je napisao/la:
- lukylipik je napisao/la:
- LULA je napisao/la:
- A ja glasam da sudjelujete i vi u tomboli .... ili neću peči TORTU .
IMAŠ VELIKU OPOMENU! ... i banirana si na 14 sec .1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16...opsss...sorić! ...torta je ok, od koliko jaja!? Onoliko koliko ih nađem u frižideru... Eto torte su gotove...i da bi vi sudjelovali u tomboli, ispekla sam dvije. Luky kaj buš me sad banirao na 28 sekundi | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! sub 22 stu 2008, 07:05 | |
| dobro ti ga utro. svanjiva dan bez ijednog oblačka noće je bilo kiše pa je cesta malo mokra temp cca 5°c Vrijeme u Hrvatskoj 22.11.2008 u 06 h | Smjer vjetra | Brzina vjetra (m/s) | Temperatura zraka (°C) | Relativna vlažnost (%) | Tlak zraka (hPa) | Tendencija tlaka (hPa) | Vrijeme | Bilogora | NW | 03 | 0 | 74 | 997.3 | - | pretežno oblačno | Bjelovar | NW | 01 | 2 | 77 | 997.5 | - | pretežno oblačno | Daruvar | NW | 02 | 1 | 78 | 997.4 | - | umjereno oblačno | Dubrovnik | NE | 10 | 10 | 70 | 988.3 | - | slaba kiša, vjetrovito | Gospić | NW | 01 | 0 | 92 | 997.5 | +0.5 | potpuno oblačno | Gorice-Nova Gradiška | E | 01 | 0 | 96 | 997.3 | - | pretežno vedro | Gradište-Županja | W | 02 | 1 | 93 | 995.9 | - | potpuno oblačno | Hvar | NW | 02 | 7 | 77 | 992.9 | - | pretežno vedro | Karlovac | SE | 01 | 0 | 99 | 999.0 | - | sumaglica | Komiža | N | 03 | 8 | 65 | 992.9 | - | pretežno vedro | Krapina | NW | 01 | 0 | 88 | 998.6 | - | pretežno oblačno | Križevci | NE | 01 | 0 | 90 | 998.2 | - | umjereno oblačno | Malinska | N | 04 | 10 | 37 | 996.7 | - | - | Mali Lošinj | NE | 04 | 10 | 34 | 996.6 | - | pretežno vedro | Ogulin | NW | 01 | 0 | 96 | 998.3 | - | sumaglica | Osijek | NW | 02 | 1 | 77 | 995.6 | - | potpuno oblačno | Pazin | NE | 04 | 6 | 24 | 997.4 | - | vedro | Pula-aer | N | 04 | 8 | 17 | 997.6 | +1.9 | vedro | Rijeka | N | 02 | 6 | 30 | 997.8 | - | pretežno vedro | Senj | E | 04 | 7 | 51 | 996.7 | - | pretežno vedro | Sisak | S | 01 | 2 | 95 | 998.7 | - | umjereno oblačno | Slavonski Brod | SW | 01 | 0 | 96 | 997.2 | - | potpuno oblačno | Sljeme | - | - | -4 | 96 | 882.0* | - | pretežno oblačno | Split | NE | 07 | 7 | 47 | 992.2 | - | pretežno vedro | Šibenik | NW | 06 | 6 | 53 | 993.9 | - | pretežno vedro | Varaždin | - | 00 | -1 | 92 | 998.2 | - | umjereno oblačno | Zadar | N | 04 | 8 | 47 | 995.6 | - | pretežno vedro | Zagreb-Maksimir | N | 01 | 0 | 96 | 998.1 | +0.3 | umjereno oblačno | Zavižan | E | 06 | -6 | 94 | 819.0* | - | umjereno oblačno |
motori se zagrijavaju vidimo se | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! sub 22 stu 2008, 10:13 | |
| svima koji su krenuli ŽELIM SRETAN PUT I VOZITE OPREZNO.SAMO OPUŠTENO I VIDIMO SE | |
|
| |
firejack man
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! sub 22 stu 2008, 12:05 | |
| uuuhhhhh | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fešta - zadnje obavijesti ! | |
| |
|
| |
| Fešta - zadnje obavijesti ! | |
|