|
|
| POMOĆ MALOM FILIPU | |
|
+30Vladek drabotic Jack Anne0 kristian red-fz micky Black&Red custom rider shadow jura aleksandar belavic ivek barnie suzi Munja Quirin Kamikaza firejack magna lukylipik Safet(y) Tomo-vz medo asy stain Kum dibidus Filip_D cro.chopper 34 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU sri 17 lip 2009, 20:46 | |
| sviđa mi se Magnina ideja | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU sri 17 lip 2009, 22:16 | |
| - magna je napisao/la:
- na dalmatini ćemo staviti kotač a nadam se i da će ostati koja kuna, tako da bi i CCF mogao sakupiti koju tisuću
tako je , tu smo i pomoć čemo koliko možemo ........... ipak je filip naš CCF- ovac http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59:bili-smo-kod-filipa&catid=40:cc-forum&Itemid=61 pozdrav Filipu | |
| | | Anne0 cro chopper forum
Broj postova : 5 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : motor Na forumu od : 09.06.2009
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU čet 09 srp 2009, 08:54 | |
| Dobar dan svima na forumu ,
EEvo samo da javim da se onaj iznos od početnih 50.000 kuna koliko treba za operaciju smanjio na 23.000 kuna jer je preko akcije Večernjeg lista i Slavonskog Doma prikupljeno 27.000 kuna . Znaći ostaje još upitno te 23.000 kuna da mi mogli zakazati operaciju u njemačkoj klinici i da bi mogli krenuti na predoperativne preglede sa Filipom . Jučer je izašao još jedan članak , odnosno zahvalnica i još jedan apel ... Za sad smo došli na cjelokupan iznos od 27.700 kuna , nadam se da će se to još u toku ovih par dana nešto još narastati od donacija , jer bi mi za dva do tri tjedan trebali na prve pripreme krenuti . U slučaju da se ne prikupe dovoljna sredstva tih još 23.000 kuna nažalost morat ćemo sve odkazati za ovo ljeto i pričekati Božićne i Novogodnišnje praznike da Filip ne gubi toliko puno od škole . Ja se ipak nadam da će se preostali novac prikupiti .
Čitala sam po forumu da se organizirati prikupljanje pomoći za Filipa i ovdje od strane forumaša , na "Dalmatini " pa vam se odmah na početku zahvaljujem na volji , razumjevanju i želji da ponovo pomognete našem sinu .
Hvala Vam još jednom svima od srca i jedan veliki pozdrav od Filipa i nas roditelja .
Ako netko treba broj mobitela ili neke informacije , broj računa ili za kontak ili sl , može me kontaktrati na pm .
Hvala još jednom !
Filipova mama , Anita | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU čet 09 srp 2009, 09:43 | |
| Naravno da će mo pomoći koliko god budemo mogli. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU čet 09 srp 2009, 09:59 | |
| pa ja se nadam koju tisuću sakupiti kroz mali buvljak i kotač, a također i nešto novca ako ostane kad se podmire dugovi od dalmatine | |
| | | Dr Dee man
Broj postova : 152 Godina imam : 52 Prebivalište : Vinkovci Vozim : Honda Shadow 600 Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU čet 09 srp 2009, 22:10 | |
| Sad sam tek vidio ovaj post. Pogurah koliko mogu. Sretno Filipe | |
Broj postova : 5 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : motor Na forumu od : 09.06.2009
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU sub 11 srp 2009, 02:12 | |
| - Dr Dee je napisao/la:
- Sad sam tek vidio ovaj post. Pogurah koliko mogu.
Sretno Filipe Hvala od srca vaša pomoć za Filipa je došla . Ali molim Vas ako želite uplačivati nešto za Filipa da uplačujete na ove brojeve računa , jer onaj broj od tekućeg računa je od naših privatnih računa a ne želimo da se novac za Filipovo lječenje mješa s ovim novcem da ne bi kasnije imali problema . Oba ova računa su otvorena za Filipa samo su na naša imena , na jedan sjeda DD i pomoć i njega za Filipa ( tekući račun ) i ovaj drugi je žiro račun ... otvoren baš za prikupljanje donacija . .Račun za pomoć Filipu otvoren je u HPB na ime Filipova oca Ljubomir Dobrić s naznakom za" Filipa Dobrića / operativno lječenje " HRVATSKA POŠTANSKA BANKA BROJ TEKUČEG RAČUNA 2390001 - 3211457195 i HRVATSKA POŠTANSKA BANKA , ANITA DOBRIĆ ,OSIJEK ŽIRO RAČUNA 2390001 -3100229809 | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU pon 13 srp 2009, 13:32 | |
| evo i jedna dobra vijest: u kotaču smo našli 1500 kuna. prije par postova sam napisao da očekujem par tisuća ali eto što je tu je pa možemo računati samo na kotač. novac sutra putuje na žiro račun za malog filipa | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU pon 13 srp 2009, 13:36 | |
| - magna je napisao/la:
- evo i jedna dobra vijest:
u kotaču smo našli 1500 kuna. prije par postova sam napisao da očekujem par tisuća ali eto što je tu je pa možemo računati samo na kotač. novac sutra putuje na žiro račun za malog filipa ... neka putuje! ... uz želje da se sakupi i ostatak, te da operacija bude izvršena i uspješna! | |
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU pon 13 srp 2009, 18:20 | |
| Lijep pozdrav svima na forumu i velika zahvala svima koji su učestvovali i donirali svoj novac za Filipovu operaciju . Eto sada stojimo na 27.000 kuna , znaći sve ukupno smo na 28.600 kuna ... Još je dosta ostalo ali nadamo se pomoći medija sa strane ... Molim Vas samo da ko bude uplačivao novac na račun da uplatite na jedan od ova dva računa gore što sam navela jer je tamo preostali novac za Filipa koji je prikupljen .
Hvala još jednom svima od srca na forumu od Filipa i moje obitelji na razumjevanju i volji da pomognete .
mama | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU pon 13 srp 2009, 23:37 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: POMOĆ MALOM FILIPU | |
| |
| | | | POMOĆ MALOM FILIPU | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|