Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: kod odgovaranja na post ili temu "POST REPLY!? sub 03 stu 2007, 22:52
Kod odgovaranja na post ili temu molim vas ako baš ne treba citirati onoga kaj je napisao temu ,da odgovarate pomoću "POST REPLY" ikone u donjem lijevo uglu a pogotovo gdje su slike, jer onda se ne razvlače slike po cijelom forumu odnosno iste se stalno ne ponavljaju. Kada odgovarate pomoču ikone "QUOTE" u gornjem desnom uglu onda citirate (kopirate)kompletni post odnosno sliku ili slike se ponavljaju. Nadam se da ste me skužili. Kada stavite vašu strelicu ili ti kursor na "POST REPLY" pokaže vam se na hrvatskom "odgovori na temu" a kad na "QUOTE" piše "citiraj i odgovori". Znači ,odgovor na post pomoču "POST REPLY" Probat ću te ikonice sa engleskog prebaciti na hrvaški jednog dana, kad bum imal vremena!? Hvala
Zadnja promjena: ; sri 12 pro 2007, 00:01; ukupno mijenjano 1 put.
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
Naslov: Re: kod odgovaranja na post ili temu "POST REPLY!? ned 04 stu 2007, 01:14
Ili kad vam je potreba citirati tekst (a slike nisu bitne) bar obrišite njihov kod kad vam se pojavi citat u ovom prozoru za upis teksta! Time ćete citirati samo tekst! Isto možete koristiti ak je dugačak tekst, delete-te ono na kaj se ne osvrćete unutar citata!