Početna stranicaPretraľnikžmigavci sva četri da žmigaju? 610RegistracijaLogin

žmigavci sva četri da žmigaju?

Go down 
+8
Sos
ŽUTI
palomas
Brzi
emirharley
buba
Kamikaza
cro.chopper
12 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

žmigavci sva četri da žmigaju? Empty
PostajNaslov: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 21:40

htio bi da stavim da mi sva četri žmigavca svijetle (žmigaju),neki to imaju u opremi serijski a mi koji nemamo bi to željeli imati, ful funkcionalno kad staneš sa strane ili nedaj bože nekom trebaš pomoć, zapališ sva četri i bolje se vidi.
Kako najjeftinije to napravit....... help
me razmite kaj vam hoću reči ????
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 22:00

Imaš za kupit gotovu kutijicu koja je predviđena za to. Ja isto namjeravam to ugraditi.
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 22:38

mozda bi josh neko ugradio kad bi svoje znanje podijelili s nama obicnim smrtnicima Embarassed kadi ,kako, kolko itd.

ja sam mislio radit sam neki sklop shta bi vrshio navedenu funkciju, ali nisam znao da ima gotovo za kupit. scratch
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 23:10

Ne znam kako bi to napravio, ali znam da to puuuuuno koristi kada se probijas izmedju auta po bijeloj liniji dobar3 Svi misle policija ide, pa sa razmicu... dobar3
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 23:17

Znam da ima Louis komplet sa prekidačem, kablovima i uputom za montažu pa pogledajte na webu ili nazovite Žutog u Zabok.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 23:40

Ne može biti komplicirano . Automat za žmigavce koji u sebi ima opciju sva četi žmigavca i potreban je još dodatni prekidač i naravno šema spajanja .

treba probati u trgovinama auto dijelova potražiti univerzalni automat za žmigavce .
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 23:45

Brzi je napisao/la:
Znam da ima Louis komplet sa prekidačem, kablovima i uputom za montažu pa pogledajte na webu ili nazovite Žutog u Zabok.

Tako je! Imaju to i u ostalim trgovinama Hein Gericke, Polo itd. Jedino im je taj prekidač ružan i ne uklapa se ni na jedan motor. Izgleda ko da je skinut s starog Tomosa.
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 19 lis 2008, 23:47

buba je napisao/la:
mozda bi josh neko ugradio kad bi svoje znanje podijelili s nama obicnim smrtnicima Embarassed kadi ,kako, kolko itd.

ja sam mislio radit sam neki sklop shta bi vrshio navedenu funkciju, ali nisam znao da ima gotovo za kupit. scratch

Ima, ima, ali mi nešto mnogo žica ide iz tog sklopa. Volio bi vidjeti shemu prije nego ga kupim.
Što se znanja tiće, ne mogu ga dijelit dok ga nemam. Kad pribavim spravu sve će se znat.
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 00:17

Kamikaza je napisao/la:
Brzi je napisao/la:

Tako je! Imaju to i u ostalim trgovinama Hein Gericke, Polo itd. Jedino im je taj prekidač ružan i ne uklapa se ni na jedan motor. Izgleda ko da je skinut s starog Tomosa.

Pa možeš ti uzet i drugi prekidač, samo iskoristiš elektroniku (automat) kablove i shemu, a prekidač potražiš u čipoteci ili drugdje negdje kakav ti se sviđa.
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 00:44

To na ZR-u ide, ali nama chopperašima je sve na volanu. Mora biti lijepo kromano itd.
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 09:43

ma ne mora prekidač biti čak nit na volanu???
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 10:16

Evo ti jedan gotov sistem, kad tri puta uzastopce uključiš desni žmigavac, uključuju se sva 4 žmigavca. Takvih i sličnih (kupovnih) rješenja ima u ponudi puno, ali sve su to elektonski sklopovi

http://www.cbxmanmotorcycles.com/Kisan-Sm-3-Signalminder-Automatic-Motorcycle-Turn-Signal-Cancelation.aspx

http://images.google.hr/images?hl=hr&q=Motorcycle%20four%20turn-signal%20system&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 10:18

ma super ali skupooooooo affraid do bola
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 10:58

cro.chopper je napisao/la:
ma super ali skupooooooo do bola

Vulgaris jednostavno rješenje bilo bi jednom žicom povezati pluseve (+ i +) u lijevom i desnom žmigavcu. Na sredinu te žice ugradi se prekidač. Kad je on uključen, rade sva 4 žmigavca, bez obzira dali se uključe lijevi ili desni.

ALI, žarulje su u večini slučajeva 2x10 W, kad se uključi 4x10 W, žmigavci će raditi nešto brže. Automat će raditi neko vrijeme, ali se ne zna koliko dugo.

Drugo rješenje je ugraditi (još jedan) jači automat za žmigavce, ugraditi poseban prekidač za sva 4, i raditi preiake - dodavati žice u postojećoj instalaciji.
[Vrh] Go down
ŽUTI
man
man
ŽUTI

Broj postova : 40
Godina imam : 40
Prebivalište : Zabok
Vozim : RSV mille
Na forumu od : 12.10.2008

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 20 lis 2008, 12:49

Ima ovako nešto Louis dobi se i prekidač uz to, cijena 30 eurića.

http://www.louis.de/_40df9cb4ad054ea09aa979fa4aae4c1a12/index.php?topic=search&searchterm=10034955&cmd.x=6&cmd.y=7
[Vrh] Go down
Sos
man
man
Sos

Broj postova : 268
Godina imam : 52
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : Kawasaki VN 800
Na forumu od : 16.06.2011

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepet 29 srp 2011, 22:49

i? jel tko ugradio sva 4 žmigavca da rade,di je kupio,jel lijepi il ružan prekidač?

ovo dolje sam našel u njuškalu...jel bi to bilo dobro il ne da se stavi umjesto orginalnog prekidača?

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/prekidaci-svjetlo-truba-zmigavci-cok-150-kn-oglas-2553754
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepet 29 srp 2011, 23:01

Imaš u Louisu , komplet , automat , prekidač , žice . Evo i link .

http://www.louis.de/_40bea360f249405f1451d9702850ac9f8a/index.php?topic=artnr&artnr=10034955

A slično ima i Polo i Hein Gericke .
[Vrh] Go down
Sos
man
man
Sos

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimesub 30 srp 2011, 00:01

hvala Karlo Very Happy
[Vrh] Go down
Sos
man
man
Sos

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimesub 30 srp 2011, 12:39

ajmo dalje ljudi...pišite.... Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimesub 30 srp 2011, 13:17

Karlo je napisao/la:
Imaš u Louisu , komplet , automat , prekidač , žice . Evo i link .

http://www.louis.de/_40bea360f249405f1451d9702850ac9f8a/index.php?topic=artnr&artnr=10034955

A slično ima i Polo i Hein Gericke .

Tako je , recimo ja bih još baypassirao kill switch i od njega napravio prekidač za sva četiri.
Ja na Hyosi ima seijski ugrađeno i moram priznati da po mraku kada se stane uz cestu vidi odlično i služi svrsi..
Sigurno pruža veću sigurnost nego kill sw. kojeg mi zbog nekog čudnog razloga ljudi vole drxxx ... raz1 puca1
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimesub 30 srp 2011, 15:32

E ja sam to rješio jednostavno, kupio sebi Keeway cruiser i sve to dobio na gotovo.......... dancingbanana Smile

Nadam se da mi ne zamjerate, ipak i mi što vozimo Kineze imamo nekad privilegiju. Pozdrav društvo........ rendeer cuga lol! cuga
[Vrh] Go down
Sos
man
man
Sos

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimened 31 srp 2011, 23:00

ZIGGY je napisao/la:

Tako je , recimo ja bih još baypassirao kill switch i od njega napravio prekidač za sva četiri.

viš,viš...ovo mi se čini zanimljiva i dobra ideja dobar
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Godina imam : 55
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 01 kol 2011, 04:03

ZIGGY je napisao/la:

Ja na Hyosi ima seijski ugrađeno i moram priznati da po mraku kada se stane uz cestu vidi odlično i služi svrsi..
Sigurno pruža veću sigurnost nego kill sw. kojeg mi zbog nekog čudnog razloga ljudi vole drxxx ... raz1 puca1

Da li ti sva četri rade kao i meni - samo pod kontaktom ? Razz
Meni je želja da rade bez i imam u planu nešto iskemijat ...( zamisli moraš negdje na brzaka pa ostaviš sva četri i zato ti treba kontakt i ključ u bravi ...). Razz
Ali isto tako ne valja da budu bez kontakta jer ti negdje parkiraš motor a netko ti upali sva četri i nakon par sati ... guraj Miško .
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 01 kol 2011, 04:06

mbani83 je napisao/la:
Ali isto tako ne valja da budu bez kontakta jer ti negdje parkiraš motor a netko ti upali sva četri i nakon par sati ... guraj Miško .

...zar nemas "parking" polozaj kljuca u kojem ostanu upaljene pozicije?
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitimepon 01 kol 2011, 09:46

Safet(y) je napisao/la:
mbani83 je napisao/la:

...zar nemas "parking" polozaj kljuca u kojem ostanu upaljene pozicije?

Ne.

0-1 prekidač.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: žmigavci sva četri da žmigaju?   žmigavci sva četri da žmigaju? Icon_minitime

[Vrh] Go down

žmigavci sva četri da žmigaju?
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-