| željava | |
|
+24martinPache Vector buralee Vladek Mačak Frntas Vilko aristel ces1 boris Jack magna cro.chopper mala bestija Brzi lukylipik ica zerp klesoo firejack freddie Kum Beatnik trunta 28 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: željava sub 30 svi 2009, 13:33 | |
| - grofDado je napisao/la:
posudim ti scuter Onda radije idem na svom Tomosu A3 (automatic). Hvala u svakom slučaju na ponudi. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 00:02 | |
| u svakom slucaju je najgora opcija unistiti. . . jer je i potpuno nekreativnom i poslovno neambicioznom debilu jasno da takvo zdanje ima mali milion potencijalnih korisnika. . . no, unisteno je kako nasljednici ne bi imali koristi, takticki potez. . . kao sto su i Svabe na zacelju zadnjeg vlaka koji se povlacio u Tojclant imali vagon sa kukom za dizanje pruge. . .
sigurno bi bilo zanimljivo za vidjeti, ako se organizira jesam za voznju. . . | |
|
| |
prof_VN man
Broj postova : 104 Godina imam : 42 Prebivalište : Rovinj Vozim : VN900classic Na forumu od : 18.07.2008
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 01:16 | |
| To bi trebalo pogledati! Čudno da tako malo zainteresiranih. Čudo izgradnje aerodroma, uspjeli u bivšoj državi ne znamo ni sami kako. Cijeli svijet se čudio i nikad shvatio kako izgraditi tako nešto. Mislim da je pozivnica i više nego primamljiva! | |
|
| |
Vector man
Broj postova : 40 Godina imam : 54 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki Vulkan VN1600 Classic Na forumu od : 25.05.2009
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 14:22 | |
| Ako bude dovoljno zainteresiranih ja sam za s pravom ekipom da se malo podjestim ! | |
|
| |
Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 14:30 | |
| Zato se i čekalo na autoput 30 godina,a ja znam kako se izgradio od jadnih ljudi koji su se odricali čak i svojih plaća za autoput a to je išlo u ovakve projekte. Usput bez obzira na to sve treba pogledat jer takvih pičvajza ima samo 10 u svijetu. | |
|
| |
Vector man
Broj postova : 40 Godina imam : 54 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki Vulkan VN1600 Classic Na forumu od : 25.05.2009
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 15:28 | |
| Imate na youtubu filmiće kako je to izgledalo prije i jednostavno je za nepopvjerovati kako su uspjeli uništit te tunelei i kompletan objekt.... | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 18:44 | |
| - Vector je napisao/la:
- Imate na youtubu filmiće kako je to izgledalo prije i jednostavno je za nepopvjerovati kako su uspjeli uništit te tunelei i kompletan objekt....
jednostavno s 56-58 TONA eksploziva kažu da se cijeli Bihać tresao dok su to dizali u zrak Ako idete tamo što više i što jačih baterijskih svjetiljki ponesite jer ja nisam mogao zamisliti da postoji toliki mrak Neke stvari sam želio fotkat s 6-8 metara (što inače radim bez problema) ali mrak jednostavno POJEDE svetlost blica Držite se betona i asfalta jer je to minski jako sumnjivo područje, što vas upozoravaju i table svako malo, a za šetnju tunelima obavezno maskice na lice jer je zrak pun neke prašine u kojoj sam Bog zna čega sve nema | |
|
| |
Vector man
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 18:49 | |
| Ja sam prošao kompletan tunel i sva moguća mjesta koja su u njemu. Prašina se slegla i nije više kao prije nekoliko godina...što se tiče unutrašnjosti nema niti jedne mine jer ima ekipa koja tamo stalno zalazi i bavi se s tom problematikom i do sada nitko nije naišao ili vidio niti jednu minu. Mjesto je poprilično misitčno ! | |
|
| |
Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 22:23 | |
| Nisam ni ja vidio mine, ali svejedno ne bih šetao po onoj visokoj travi okolo, iako znam da su i tamo neki šetali, ali .... Što se tiče prašine misli da se nije još sve sleglo, evo ti jedna fotka na kojoj se vidi dosta čestica od kojih se svjetlo blica odbilo pa je kao što se vidi cijela fotka je "flekava" a objektiv mi je bio čist! Uostalom i maskice su imale dosta čestica na sebi kad smo ih skinuli nakon cca 40 minuta šetnje tunelom. Free Image Hosting by ImageBam.com Uostalom malo sam proučavao i izvještaje dečki koji su stručniji od mene, pa nemam razloga da im nevjerujem! Koga zanima ima zanimljivih stvari ovdje: http://zeljava-lybi.com/ http://www.zeljava-lybi.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=303 | |
|
| |
Vector man
| Naslov: Re: željava pon 01 lip 2009, 22:40 | |
| Imao sam i ja masku no nisam je držao cijelo vrijeme jer sam se podebelo obukao očekivajući da je unutra jako hladno pa mi je bilo i prevruće i tad sam malo maskicu skinuo . Najbolje ju je imati u svakom slučaju . Ima jedan forum samo o Željavi i frend mi tamo stavlja slike i filmiće..nije loše, kad bi se našla ekipa mogli bi skočiti tamo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: željava | |
| |
|
| |
| željava | |
|