ZAGOR man
Broj postova : 33 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb Vozim : 1100 Na forumu od : 12.07.2008
| Naslov: DICE RUN LEMK BK pon 29 ruj 2008, 09:01 | |
| 27.rujna LeMc Blue Knightsi organizirao je humanitarnu vožnju pod nazivom "Dice Run"(bacanje kockica) u počast nedavno preminulom našem Davoru Javorskom.Svrha okupljanja je druženje i zajednička vožnja te prisjećanje na našeg viteza,kao i prikupljanje neke simbolične svote u korist obitelji našeg viteza.Zato je u nazivu akcijie Dice Run,koji se sastoji od pet punktova na kojima se baca po dvije kocke,a zbroj svih bodova donosi lijepe nagrade sponzora.Svatko tko želi sudjelovati u toj nagradnoj igri uplaćuje određenu sumu da bi dobio karticu za upisivanje bodova i kasnije potvrdio zbroj koji donosi nagrade.Dakle uplata i igranje nije bilo obavezno ali je poželjno jer sav prihod od "kockica" išao je obitelji kao i dio prihoda(nakon rashoda)od samoga susreta.Dakle bit je druženje i zajednička vožnja koja će biti kružna sa startom u Vukovini kod Velike Gorice u 13.h. u Subotu 27.9.08.,gdje je ujedno i prvi check point za bacanje kocki,pa zatim vožnja do Siska i tamo check point(besplatna cuga za sve).Iz Siska,mjesta gdje je Davor radio idemo u Voloder,mjesto gdje je Davor stanovao,tamo je slijedeći check point(i besplatna cuga za sve)Iz Volodera se vraćamo istim smjerom prema ZG. do slijedećeg check pointa(negdje oko Lekenika)(također free cuga za sve)Od tamo se ide do Zagreba u Čehe u naš club house,gdje će se djeliti besplatan grah za sve.Time je sama bit okupljanja ispunjena,dalje se predviđa druženje uz cugu po popularnim cijenama i glazbu(bez benda). | |
|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: DICE RUN LEMK BK pon 29 ruj 2008, 10:15 | |
| vidio sam nekoliko plavaca u prepoznatljivim điletima ispod karlovca oko 11 sati u nedilju. izazvali su mi zazubice jer sam bio u autu | |
|
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: DICE RUN LEMK BK uto 30 ruj 2008, 10:50 | |
| Trebao sam biti tamo, no nažalost zbog glupih obaveza nisam mogao.. Vidim da ste se okupili u finom broju, vidim tu i neke poznate face, i nadam se da je akcija više nego uspjela... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: DICE RUN LEMK BK | |
| |
|