|
|
| Espana | |
|
+6klesoo buba biker scorpion stain Jack 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 19:06 | |
| je da malo skrećem sa teme ali s vespom i na kraj svita , pd uvjetom da je to ona dobra stara PX 200. to je tako pouzdan ali i jednostavan za popraviti motor | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 19:08 | |
| - magna je napisao/la:
- pa vespa ima 200 ccm i ide bez problema 120 km/h
ma salio sam se s tim bi bilo sasvim izvedivo ma sve je izvedivo pricali su da su ljudi isli na kozama na more a neki i na biciklima zapravo, dok ti je stos, i u tom uzivas, sve je O.K. a za ovaj moj plan - nakon sto sam cuo pametnije i iskusnije bolje da idem pjesice mislit cete da se zahebavam al imam frenda Francuza koji je krenuo pjesice iz Spanjolske prema Istambulu spavao je po crkvama, gdje bi se unaprijed najavio po putu je fotografirao i zima ge je stisla u Zagrebu, pa je tu odlucio malo ostat nakon godinu i pol je zakljucio da je Zagreb sasvim fora grad eee, sad, to je avantura | |
| | | biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 20:26 | |
| Dečki dajte ...nema vlaka za motor iz Hrvatske u inozemstvo, bar ne preko HŽ-a...provjereno, više puta.
Sa Zingom i bilo kojim drugim motorom može se svuda, pa i oko svijeta, ali u za to primjerenom roku i adekvatne pripreme!! Još nešto, mi smo se po Škotskoj i Engleskoj vozili (bar smo mi tak mislili, dobro...120-130), a prosjek nam je na kraju dana bio 60!!!
Možeš u Španjolsku, idi...ako imaš dovoljno vremena, računaj da buš dnevno na Zingu napravil ca 400 km(8 sati čiste vožnje) ali nebuš imal vremena puno za razgledavanje, ili radi 300 i nešto buš uspio vidjeti (ne previše)
Ako več nemaš dovoljno vremena otiči do Španjolske i nazad...skrati..idi do Monte Carla, Monaka, Genove...ali IDI, nekuda, bilo gdje, jer osječaj je predobar (barem meni)! | |
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 21:02 | |
| - biker je napisao/la:
Ako več nemaš dovoljno vremena otiči do Španjolske i nazad...skrati..idi do Monte Carla, Monaka, Genove...ali IDI, nekuda, bilo gdje, jer osječaj je predobar (barem meni)! hvala ti za savjet, ocito imas putovanja iza sebe evo, htio sam cuti sto iskusniji misle a sad mogu pocet zapravo planirat | |
| | | biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 21:36 | |
| Ova ideja za London ti je isto mrak...samo nemoj iči preko Francuske jer buš izgubio živce (sad kužim engleze i to zakaj ne podnose francuze!!!)i nemoj doči pred ili za vikend, gužve su ...to ti nemogu opisati!! Idi preko njemačke, brže je i jeftinije. Isto tako je jeftinije iči trajektom do Dovera nego vlakom kroz tunel, jedino kaj moraš najaviti prilikom polaska trajekta i dan svog povratak trajektom. Možeš doći dva trajekta prije svog dogovorenog termina ili jedan poslje...sve drugo, uranjeni dolazak ili kašnjenje moraš nadoplatiti!!! | |
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 21:48 | |
| - biker je napisao/la:
- Ova ideja za London ti je isto mrak...samo nemoj iči preko Francuske jer buš izgubio živce (sad kužim engleze i to zakaj ne podnose francuze!!!)i nemoj doči pred ili za vikend, gužve su ...to ti nemogu opisati!!
Idi preko njemačke, brže je i jeftinije. kad sam se selio natrag u Zagreb isao sam nekak London-Dover-nekam-Francuska-Njemacka-Austrija. . . cuo sam da su cestarine skupe u Francuskoj pa sam ispao. . . gdje je sad onaj slon smajlic i isao lokalnim cestama i putovao dan duze, i platio spavanje u Njemackoj koji tenkre al je bilo lijepo sporo spustanje u novu realnost | |
| | | biker man
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 21:58 | |
| Ma sve je 5...samo preskoči Francusku, čisto , osim ukoliko ona nije tvoje odedište, onda se naoružaj vremenom i strpljenjem i ...uživati ćeš! | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 23:38 | |
| svaka budala ima svoje veselja, pa tako i ja. Mislim da ne bih dalje od Pirineja. Tu bih malo landrao po bregima, a ostatak za neku drugu pricu. Isto tako bih preskoco i Portugal. Mene uopce ne privlace veliki gradovi i shoping centri! Na takovom putu (planira se u dogledno vrijeme) ne bih preskocio Lurd i dovuci se pod krov Europe- MtBlanc! | |
| Naslov: Re: Espana pon 22 ruj 2008, 23:53 | |
| - klesoo je napisao/la:
- Na takovom putu (planira se u dogledno vrijeme) ne bih preskocio Lurd i dovuci se pod krov Europe- MtBlanc!
ne da nebi preskocio Lurd, nego bi tamo posebno i otisao unatoc cinjenici da nas onaj pop nije primio u svoju grupu koja je isla za Lurd nas - frenda i mene, dva adolescentna bika koja su hjeli s krscanskom misijom ici u Lurd za Novu Godinu jer du vidli da ima pun kufer komada i da je jeftino | |
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Espana uto 23 ruj 2008, 00:03 | |
| grijesnice, drage male grijesnice.... I ona fora s duhom svetim je cool! (nekako mi nije za pisati velikim slovom!) | |
| Naslov: Re: Espana uto 23 ruj 2008, 14:58 | |
- grijesnice, drage male grijesnice.... I ona fora s duhom svetim je cool!
(nekako mi nije za pisati velikim slovom!)
da, ima jedna izreka ako napravis sranje Gospodin otac ce ti oprostiti Isus ce ti oprostiti, ali ti Duh Sveti nece nikada a male gresnice, te su mi najsladje ima nesto u sustavnom potiskivanju seksualnosti kao grijeha. . . jer kad se oslobode znam da je al sam radio terensko istrazivanje o slobodi seksualnosti kod raznih vjera | |
| | | | Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Espana uto 23 ruj 2008, 23:57 | |
- Jack je napisao/la:
- sam radio terensko istrazivanje o slobodi seksualnosti kod raznih vjera
vraze jedan! Da mi je bilo bilo kako sudjelovati! I koje su najvjestice???
Ja sam u proslim zivotu bio glavni inkvizitor, pa... drage moje vjesticice...
dakle, ovako. . . po mojim biljeskama. . . da vidimo najvjestice su ipak bile one koje godinama rade na sebi ( meditacije, duhovan i tantricki rad ), i koje su se rijesile osjecaja krivnje u potpunosti. . . zatim dolaze mala ' nevinasca ' , one kojima je usadjen osjecaj krivnje od malena. . . trce u crkvu, boje se uzivati u zivotu, ali ako terapeutski podignete njihov osjecaj vlastite vrijednosti i/ili ih dovoljno seksualno isprovocirate rezultati su zacudjujuci tu bih ubrojao i istocnjakinje. . . Malezija, indija, ista grupa. . . nazalost, ako ih ne uspijete osloboditi mracnih okova inkvizicije rezultat je porazavajuci posebna grupa su cure iz populacije liberala, i cesto su neki opijati u igri. . . al to nije fair natjecanje | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Espana sri 24 ruj 2008, 07:42 | |
| - Jack je napisao/la:
idealno bi bilo autoputom doc do kraja Francuske Osijek Marseille Osijek, Automobil, Autoput, Clio, Max 130 km/h, trosak cestarine i benzina (prvi puta 4700 kn, drugi puta 4600 kn, treci puta 5400 kn) + papanje usput i cugica pokoja (jos pokoja stotina kuna. Tada je jos benzin bio znatno jeftiniji i Slovenija nije naplacivala ono malo autoputa sto je imala. U medjuvremenu je Italija digla cestarine za 7%, a Francuska 12%. Dakle, ovo nisu nikakve kalkulacije nego moja (i tetina) stvarna putovanja. Trajanje puta je bilo izmedju 16 i 20 sati. Ovisi o broju vozaca i stajanjima. Napominjem, ovo je automobil sa prosjecnom potrosnjom na tim putovanjima od 6.3 l/100. Pa ti mozes eto na osnovu toga sebi stvoriti racunicu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Espana | |
| |
| | | | Espana | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|