| Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) | |
|
+13cro.chopper webrider Safet(y) lukylipik biker lord zanotti Saba klesoo stain huš Gad_ LShawn 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 09:42 | |
| Trebalo bi Vas strpati u buksu sa motorom i poslat Vas dole To je jedini naćin da doživite Australiju! Treba mi malo vremena da uploadam slike, a prije toga smanjim jer su maximalne rezolucije pa to malo traje jel... Znala sam da imam nešto za necchi Dakle malo povratak na sami početak... Put do Singapura sam prespavala, i to samo iz razloga sto nije bilo puno ljudi u avionu pa smo se svi porazmijestali i pozaspali kako znamo i umijemo. Da bi nas u vrazjem Singu docekalo kao i uvijek ...."prekrasno vrijeme"... Emmmmmm kataf...strofa, em što pada kiša, em što je sparno za ubit se, tlak je katastrofalan, pun kufer kosookih patuljaka, zagusljivo.... Ali! ALI! AAALLIII!!!! u 36 sati leta to je jedino mjesto gdje se moze zapaliti. I onda trk na kat u "Vrt kaktusa" i deri. I sad scena nas 25896 stojimo ko srdele na toj velikoj terasi i dimimo ko sta ima... Jer sve nas ceka jos jedna manja-veca tura do cilja... U tom trenutku sam u pola sata slobodnog vremena popusila 5 cigareta (nije za pohvalu, ali prije mog leta 3 Quantasa su imali prisilno slijetanje, itd.... pa me malo cimalo, jer sam drugi dio puta bila budna). Tić i albatros... A onda prekrasno nebo iznad Indonezije "Australians all let us rejoice, For we r young and free Weve golden soil and wealth for toil Our home is girt by sea, Our land abounds in natures gifts, Our beauty rich and rare In historys page, let every stage Advance Australia Fair" Ovaj dio znam na pamet, ostatak jos stekam... Ekipa u automobilima im se sklanja s puta ukoliko nemaju bullbar, a kamoli ne sa motorom... I nadasve slatki i uspavani, mozete i naci na svakom drugom drvetu izvan grada... Ovo nije baš tako učestalo pa sam ga okinula... I ekipa, legende, slikano prvenstveno jer nemaju Vic tablice, valjda su dosli u razgledavanje teritorija susjeda... | |
|
| |
LShawn girl
Broj postova : 193 Godina imam : 42 Prebivalište : SF Vozim : HD Deuce Screaming Eagle Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 10:07 | |
| | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 10:22 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 10:50 | |
| | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 11:08 | |
| ja bi još | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 11:09 | |
| | |
|
| |
eltoro man
Broj postova : 440 Godina imam : 56 Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice Vozim : Eltoro Slasher Na forumu od : 15.11.2007
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 11:14 | |
| - LShawn je napisao/la:
[/URL] JOJ ja bi jednog za doma tak mi je sladak | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 12:15 | |
| | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 12:20 | |
| tnx kaj si mislila na mene tamo dolje | |
|
| |
eltoro man
Broj postova : 440 Godina imam : 56 Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice Vozim : Eltoro Slasher Na forumu od : 15.11.2007
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 12:35 | |
| joj kak su ok a pogotovo kaj tak malo spavaju ma ja bi jednog posvojil pa nek ide sve u pi.... mat.... i prikolicu na harlija pa da vidiš ekipu na cesti hahahahaha male brile na oči mu stavim kožnu kapicu i ,fuck ja napravio od njega zajebanciju hahahahahahaha | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 13:01 | |
| | |
|
| |
LShawn girl
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) pet 26 ruj 2008, 13:06 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) sub 27 ruj 2008, 23:22 | |
| danas sam se sjetio tebe. Jel kod njih vrijedi "pravilo desnog", samo s lijeve strane? Bemti, kako bih se ja tamo zakucao u neki sleper (s tri prikolice) | |
|
| |
LShawn girl
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) | |
| |
|
| |
| Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :) | |
|