| MZ custom bobber | |
|
+47Domagoj karlovac shadowfang Vector emzika učo_sb achy regal george skorpac LUKAČ li-st micky dac buba mungos Krišo jebiki Frntas zuta guja Laci-luc phoenix_dreamer Jastreb Quirin Parizer glavina01 asy Dog Soldier GALE robo KekoWaspnation custom rider Munja webrider Saba klesoo simke skullseek Kum zanotti dibidus lukylipik dragger Zmija rus Ash Vladek Picasoo MZ 51 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Dog Soldier cro chopper forum
Broj postova : 646 Godina imam : 35 Prebivalište : Istra Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 08.08.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 10 ruj 2008, 14:55 | |
| Zadnja guma ti je mrak, bike si super preuredio. Ja sam na svom viragu mislio farbat tako zadnju, ali još nisam naletio na farbu. | |
|
| |
Picasoo MZ man
Broj postova : 97 Godina imam : 51 Prebivalište : Serbia Vozim : MZ TS custom bobber Na forumu od : 07.04.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 11 ruj 2008, 14:01 | |
| 2 matia
Ukoliko razmisljas da sam farbas zadnju gumu, probaj da pronadjes original farbu za gume. Ja sam farbao obicnom sprej-farbom i nakon nekoliko voznji mi je sva ispucala...Najbolje je naci origina white-wall gumu ili bar uloske koji se mogu lepiti!! | |
|
| |
Picasoo MZ man
Broj postova : 97 Godina imam : 51 Prebivalište : Serbia Vozim : MZ TS custom bobber Na forumu od : 07.04.2008
| Naslov: MZ custom bobber čet 11 ruj 2008, 14:24 | |
| My ride - My pride ! B/W: COLOR: | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber pet 05 pro 2008, 22:52 | |
| Stvarno dobar posao na starom dobrom MZ-jcu!! :dobar: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MZ custom bobber sub 06 pro 2008, 11:29 | |
| de mi reci kako si volan nabavio,jel si to kupio ili sam napravio,odlicno izgleda!! |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 13:34 | |
| Moj dragi MZ custom bobber provodi i ovu zimu u radionici !! resio sam da ga jos prepravim, nikako mi se nije svidjao zadnji kraj, pa sam uzeo brusilicu u ruke i posekao par cevcica Jos malo je ostalo da dodjem do "rolling chassis" statusa a zatim ide na farbanje. Isto ce ostati mat crna sa mesinganim detaljima... Za mesec-dva ocekujem zavrsetak radova pa cu postaviti slike!! | |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 13:36 | |
| - HOMBRE SB je napisao/la:
-
de mi reci kako si volan nabavio,jel si to kupio ili sam napravio,odlicno izgleda!! Sam sam pravio od starog lanca cije su karike precnika 16 mm...Na zalost nisam mogao nigde u mom gradu da kupim nov lanac pa sam morao da cistim ovaj stari prepun korozije!! Inace moram da promenim upravljac jer je isuvise tezak za MZ-a... | |
|
| |
glavina01 man
Broj postova : 197 Godina imam : 48 Prebivalište : makarska Vozim : prerada chopper bobber Na forumu od : 06.11.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 13:59 | |
| | |
|
| |
Parizer man
Broj postova : 396 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Črnomerec Vozim : Hyosung Aquila GV250i Na forumu od : 25.07.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 15:19 | |
| Uvijek mi je nekako toplo oko srca kada netko spasi neku staru kramu, lijepo ju uredi, te joj udahne novi život... | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 19:18 | |
| Svaka čast | |
|
| |
Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 14 sij 2009, 19:25 | |
| Takovog zeleneg sam nekad davno imao...bilo to 84' Svaka cast . | |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 15 sij 2009, 12:32 | |
| - glavina01 je napisao/la:
- Picasoo MZ je napisao/la:
- Moj dragi MZ custom bobber provodi i ovu zimu u radionici !!
resio sam da ga jos prepravim, nikako mi se nije svidjao zadnji kraj, pa sam uzeo brusilicu u ruke i posekao par cevcica Jos malo je ostalo da dodjem do "rolling chassis" statusa a zatim ide na farbanje. Isto ce ostati mat crna sa mesinganim detaljima... Za mesec-dva ocekujem zavrsetak radova pa cu postaviti slike!! Mali savjet za zadnji dio, izbaci malo kolo nazad da ti sic moze ići nize.Svaka cast na trudu a i ja se malo zajebavam sa "starudijama"
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! Ma to ce mi ostati neostvarena zelja...Elem, planirao sam da produzim zadnju viljusku, ali sam odustao zbog mnostva sitnijih zajenbancija nakon eventualnog produzetka(centriranje, ojacanja na mestu vara, izgubicu manzetne lanca...). Takodje sam planirao da sam napravim springer prednju viljusku, ali ...u malom mestu u kome zivim nema pravih metalostrugara sve neki jebivetri i lazovi tako da sam i od toga odustao. Ma ispasce i ovako dobro. Napravio sam single-seat onako plivajuci sa zasebnim oprugama i odneo kod jednog starog majstora da mi ga opsije kozom!! | |
|
| |
glavina01 man
Broj postova : 197 Godina imam : 48 Prebivalište : makarska Vozim : prerada chopper bobber Na forumu od : 06.11.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 15 sij 2009, 13:04 | |
| - Picasoo MZ je napisao/la:
- glavina01 je napisao/la:
- Picasoo MZ je napisao/la:
- Moj dragi MZ custom bobber provodi i ovu zimu u radionici !!
resio sam da ga jos prepravim, nikako mi se nije svidjao zadnji kraj, pa sam uzeo brusilicu u ruke i posekao par cevcica Jos malo je ostalo da dodjem do "rolling chassis" statusa a zatim ide na farbanje. Isto ce ostati mat crna sa mesinganim detaljima... Za mesec-dva ocekujem zavrsetak radova pa cu postaviti slike!! Mali savjet za zadnji dio, izbaci malo kolo nazad da ti sic moze ići nize.Svaka cast na trudu a i ja se malo zajebavam sa "starudijama"
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! Ma to ce mi ostati neostvarena zelja...Elem, planirao sam da produzim zadnju viljusku, ali sam odustao zbog mnostva sitnijih zajenbancija nakon eventualnog produzetka(centriranje, ojacanja na mestu vara, izgubicu manzetne lanca...). Takodje sam planirao da sam napravim springer prednju viljusku, ali ...u malom mestu u kome zivim nema pravih metalostrugara sve neki jebivetri i lazovi tako da sam i od toga odustao. Ma ispasce i ovako dobro. Napravio sam single-seat onako plivajuci sa zasebnim oprugama i odneo kod jednog starog majstora da mi ga opsije kozom!! Što se tiće meštara tako ti je i kod mene ko zna šta radit kožu dere te zato sad sve radim u Sarajevu jer je tamo velika konkurencija pa su i cifre manje. A št se tiće zadnjeg kraja to ti je sitna investicija a puno bi znaćila ,umjesto da tu produžuješ moga bi napravit novu sam samo ti triba aparat za varenje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 15 sij 2009, 13:15 | |
| |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 15 sij 2009, 14:35 | |
| Ma probao sam da napravim novu ali sam us**o stvari pa sam izgubio volju... U svakom slucaju sada je kasno za to, ostale su jos po neka sitnica pa odlazi na farbanje!! Mada zadnja viljuska uvek moze da se zameni | |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber pon 19 sij 2009, 14:03 | |
| Evo meni novogodisnjeg poklona za mog buduceg MZ bobbera... Sediste je kozom opsio cuveni svilajnacki majstor Drakce. | |
|
| |
phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber pon 19 sij 2009, 14:27 | |
| ovo na kraju kao da nije isti motor | |
|
| |
phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber pon 19 sij 2009, 14:29 | |
| Sada mi izgleda kao da se ide voziti sa tobom ili bez tebe. Može li se ovo voziti polako | |
|
| |
Laci-luc man
Broj postova : 112 Godina imam : 46 Prebivalište : Bistra Vozim : ternutno sanjam Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Re: MZ custom bobber uto 10 vel 2009, 22:32 | |
| svaka čast na preradi ili uređenju
taman sam hti napisat a zašto Bobber u nazivu i onda staviš sliku ovok sjedala. sad vjerijem da če na kraju ispast pravi bobber
i ja bi volio jednom preuredit jedan stari motor samo bih volio da je Engleske proizvodnje.
još jednom sve čestitke na uređenju starog motora.. | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| |
| |
zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber sri 11 vel 2009, 10:24 | |
| | |
|
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber čet 12 vel 2009, 14:46 | |
| Hvala ljudi, sve prepravke su zavrsene i sada cekam na fuckin' majstore da ga ofarbaju... Ako je sudeci po prosloj godini NACEKACU SE Kada masina bude na nogama (tockovima) objavljujem slike!!!! | |
|
| |
Frntas man
Broj postova : 358 Godina imam : 34 Prebivalište : samobor Vozim : Ybr custom 125, kawasaki z400 Na forumu od : 03.05.2008
| |
| |
Picasoo MZ man
| Naslov: Re: MZ custom bobber pon 13 tra 2009, 10:43 | |
| | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: MZ custom bobber pon 13 tra 2009, 13:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MZ custom bobber | |
| |
|
| |
| MZ custom bobber | |
|