|
|
| Bruniranje topova | |
|
+13buba ajkula Beatnik skorpac necchi lukylipik zanotti magna scorpion StarRider stain merla cro.chopper 17 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Bruniranje topova uto 17 tra 2012, 08:55 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Sad kad smo tri godine pametniji, ima li ko kakvih saznanja o bruniranju?
Gdje, kako, koliko novčića? ...za koju svrhu ti treba bruniranje, ispusne cijevi ili ?.... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Bruniranje topova uto 17 tra 2012, 09:13 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- One Night Stand je napisao/la:
- Sad kad smo tri godine pametniji, ima li ko kakvih saznanja o bruniranju?
Gdje, kako, koliko novčića? ...za koju svrhu ti treba bruniranje, ispusne cijevi ili ?.... Da! | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Bruniranje topova uto 17 tra 2012, 09:28 | |
| ....pa gle, jos uvijek to radi covjek kojeg je naveo Buba, ako ne sigurno ce te znati uputiti na pravu adresu, zove se Podvorac Ivan.....nazalost slazem se s Bubinim opaskama glede kvalitete, ukoliko imas srece pa je novi brunat stvar ispada dobro u suprotnom.... ...nego misljenja sam da bruniranje nije najsretnije rijesenje za auspuhe......bruniranje je povrsinska zastita metala no ukoliko se ne varam, potrebno je odrzavanje, kod oruzja Balistolom, znaci uvijek bi trebao biti fini sloj ulja ili neke zastite.....ukoliko brunirani predmet nije izlozen atmosferilijama do oksidacije metala nece doci tako brzo, no ako je izlozen kao npr. auspuh kisi, toplini i vlazi, bojim se da bi brzo imao smedje tockice po njemu... ....smatram da bi ti bolje rijesenje bilo fino pjeskarenje kroma ako je prisutan na povrsini i spricanje sprejom otprnim na velike temp. mat ili sjaj po zelji..... citao sam da ovi malo jaci proizvodjaci nanose keramiku....!
....a da, da jos nadodam, gore spomenuta tvornica HS koristi novu vrstu zastite materijala, upravo zbog cinjenice da brunirani dijelovi u dodiru s kozom hoce zahrdjati....postupak se vrsi na Tennifer-u, koji omogućuje dugotrajnu zaštitu od korozije i oksidacije. Tenifer X - Treme je nova generacija zaštitnog materijala....... ....e sad dali bi kod njih mogao napraviti uslugu, hmmmm...nazovi pitaj!....ii javi nama ostalima!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bruniranje topova | |
| |
| | | | Bruniranje topova | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|