| vožnja slavonijom | |
|
+18Vida lukylipik Jack zanotti Munja chinaski Free Spirit suzi merla dibidus stain Kum magna fat boy necchi scorpion cro.chopper huš 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 10:11 | |
| petak 22.08 svanuo je i taj dan.od ranog jutra kontrola motora i dotezanje lanca - podmazivanje, te pakiranje opreme.polazak iz zg toćnije san antonija u 15.00 merla i moja malenkost krenula sa par minuta zakašnjenja.konaćno pokret.dogovor za prvo zaustavljanje takozvanu čik pauzu i protezanje je na banovoj jarugi nakon kratkog odmora i dogovora sjedamo na motor i pokret - sljedeća stajanje nova gradiška i kavica sa mačkom i njegovom boljom polovicom.po dolasku u n.gradišku zovemo mačka na kavicu.iako u radovima - gradnji našo je vremena za kavicu i ugodno druženje. nakon provedenih ugodnih sat -sat i pol vremena u razgovoru i konaćnom upoznavanju vrijeme je za pokret. ]https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2zguus9.jpg[/IMG] nakon ugodnih sat vremena vrijeme je da krenemo dalje.maćku i njegovoj boljoj polovici hvala što su našli vremena za kavicu i upoznavanje.cesta na s je odvela kroz prekrasna slavonska sela,kuće sljeva i desna a cesta ravna dokle možeš vidjet.polako je već poćelo zalaziti sunce kada smo stigli do sl.broda.stali na benzinskoj i nazvali deepa,koji je odmah stigao i poveo nas kod sebe doma na kavu i klopu.zbilja me je ugodno iznenadio sa gostoprimstvom i ljubaznošću.nakon hladne pivice u ukusnih slavonskih specijaliteta stiže tata i pada dogovor da idemo na korzo u sl.brod ,piće prije spavanja.e po staroj naviki nosim aparat pa ga zaboravim koristiti.uuglavnom ko nije bio na korzu u sl.brodu tijekom ljeta neka obiđe prvom prilikom i biće mu sve jasno.mene je oduševio.uglavnom pićence je potrajalo do 1sat.sitni sati i vrijeme je za povratak do deepa i odmor,ma odmor,sjeli kod deepa na terasu i još malo prićali. dogovr je bio da spavamo u šatoru ali gostoprimstvom deepa i njegove gospođe prespavali ipak u ugodnom krevetu.jutarnje buđenje i kavica kod naših domaćina subota 23.08 nakon opraštanja od naših domaćina vrijeme je za pokret - veliko hvala deepu i tati na gostoprimstvu i druženju.tnx ponovo sjedamo na motore i pokret,sljedeće zaustavljanje pleternica.po dolasku u pleternicu ćujemo se sa free spiritom i nalazimo na kavicu.ma koja kavica samo ,odlazimo do njega doma na pićence i kavicu ,dogovor on i njegova nevolja nam se pridružuju na daljnjem putu.prije daljnjeg nastavka puta pada rućak,kako putovat gladan a merla nemre putovat sit.vrijeme je za brzi skok do požege i sastanak sa munjom. kod munje smo se našli sa ikom presidentom ćopora,pićence ugodan razgovor pod budnim okom munjine ćuvarice bubrega opet rućak - peka pred sam polazak munjina garaža krcata motorima radi ćega ako ne radi kiše sjedam na bike i pokret natrag do pleternice na brzinsko pakiranje free spirita tmurni kišni oblaci u brzali su pokret,pravc osijek.ćitavo vrijeme smo uspjeli bježat kiši ali kod osijeka nas je ipak sustigla.srećom nije nas jako oprala a i bili smo blizu naših domaćina suzya i kuma.sparkirali motore u dvorištu kod suzya nastavak podvećer | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 10:30 | |
| svaka čast huš i merla , glavno da ste se vratili živi i zdravi ..... slavoniji :bravo: | |
|
| |
scorpion man
Broj postova : 206 Godina imam : 44 Prebivalište : 3333 Vozim : 3333 Na forumu od : 19.01.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 10:44 | |
| Da sretan povratak,a kaj ste samo vas 2 iz zg??????? | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| |
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| |
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 11:43 | |
| pari da ste inspektori pa ste svakoga posjetili hehehehe | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 12:24 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 12:52 | |
| , idemo nastavak! | |
|
| |
dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 16:06 | |
| svoj nedolazak ću pokušati opravdati prvo kišom (krenuo na benzinsku prvo po pivo koje sam rekao donijeti, pa se vratio do garaže), zatim ledom i olujom koja je uslijedila (sjedio i pušio pored motora u garaži dok ne prođe) i na kraju jednom krasnom dogodovštinom u Sarvašu gdje sam praćen munjama i vjetrom od 105 km/h kod frenda razvlačio najlone po krovu jer je trećina salonit ploča u dvorištu završila (feeling je bio prejeben, od proljeća idem na more i učlanjujem se u neki jedriličarski klub - klasa optimist... tih sat i pol na krovu bilo je dovoljno da shvatim da sam u srži nadaren za krotiti uragane)
još jednom isprika ekipi što se nisam ukazao, isprika slijedi... cuga i fiš paprikaš na moju grbu idu! | |
|
| |
huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 16:23 | |
| kod suzya doček došao je i simba my way tako da se ekipa pomalo popunjavala.suzy kao pravi domaćin odmah se primio organizacije oko kotlića da nahrani gladne i srećom od kiše vlažne putnike proradila je odmah bikerska solidarnost i priskoćili mu u pomoć dok su pojedinci zauzimali pozicije tokom većeri društvo se povećalo a neko je trebo i paziti pripremu kotlića,ponudio se simba my way da ćuva ne samo da pripazi na kotlić nego je odlućio i pomoći prehlađenom bratu munji...e što ti je bikerska solidarnost snalažljivost patent je uspio nadam se da ga je simba zaštitio i prijavio za takovu požrtvovnost brat munja mu je odlućio vratiti uslugu i malo pomoći oko pripreme kotlića... i u ljepom i prijateljskom ambijentu kod našeg domaćina suzya doživio sam nevrijeme sa ledom i to tokom noći mislio sam da je to nemoguće.da cijela stvar bude gora motori su bili vani na otvorenom e šta je tu je ništa se nemože više,ćorbanac je gotov i vrijeme je za kasnu većeru nedjelja 24.08 nakon većere i ugodnog druženja uz pokoju pivu i u dobrom društvu došlo je i vrijeme za odmor.ovoga puta nas je kum i njegova bolja polovica autom odbacili do kumove kuće na spavanje.prolaskom kroz grad smo tek svatili kakovo olujno nevrijeme nas je zahvatilo. jutarnje buđenje uz ljep i gotovo sunćan dan na obali drave uz dobru kavicu poćeo je da nemre bolje.uz kavicu pada dogovor - idemo dalje - kum nam se odlućio pridružit na daljnjem putu.krećemo prema suzyu po motore kad ono ..... kiša..... suzy je kao pravi frend,svaka mu ćast ili naša sramota nakon fešte sve motore poslago kod sebe u garažu.ljudina valjda ih je unio. kišno jutro pred polazak jer odlućili smo krenut dalje - pa neće nam valjda kiša pokvarit planove i druženje,sizy je odlućio popravit odlićnim dorućkom vrijeme polaska da ne dužim cijelim putem do vukovara prala nas je kiša.prvo zaustavljanje na poznatoj trpinjskoj cesti uz spomenik b.zadru zbog lošeg i kišnog vremena nismo se dugo zadržavali.krenuli dalje do vu bolnice dolaskom do bolnice htjeli smo razgledat poznati podrum gdje su bili ranjenici,osoblje.... ali sve zakljućano,već sam mislio ništa od razgledavanja ali imamo mi kuma...svaka ćast kume.ćovjek se izgubi na trenutak i gle ćuda dolazi sa ćovjekom koji je od poćetka do pada vukovara proveo u tom podrumu a kasnije logore i da ne prićam.ne samo da smo mogli razgledat ćuveni podrum nego smo dobili i vrhunskog vodića koji nam je predoćio svaku pojedinost i strahotu kroz koju su prošli. poznati hodnik gdje su bili ranjenici uglavnom prošli smo sve prostorije i to je strašno - šok.još pod dojmom slika i onoga što nam je naš vodić isprićao za vrijeme obilaska i našim teškim pogledima izašli smo van ponovo na kišu. (Nisam htio stavit više slika iz bolnice,ali moja topla preporuka ako ikako možete otiđite u vukovar i obiđite bolnički podrum) nakon bolnice i kiši koja nas je ipak malo osvežila nakon šoka krenusmo dalje put poznatog tornja dolaskom do poznatog hangara u kojem su smjestili ranjene iz bolnice a pod još uvijek jakog dojma bolnićkog podruma odlućili smo se upisat u knjigu.teško je bilo doći do rijeći u zbrakanim alikama prošlosti i patnje,ali ... ako sam nešto krivo ili pogrešno napisao nemojte mi uzeti za zlo ,neko je moro upisat a niko nije mogao,doći do rijeći.nakon obilaska hangara i pogleda na slike ubijenih i nestalih hodajući po ćahurama krenuli smo dalje vrijeme se poćelo polako smirivat kiša je prestajala i odlućili smo još prije povratka posjetiti groblje i vjećni plamen još popimo kavicu na duavu na brodu i možemo krenuti polako prema natrag dok smo mi ispijali kavicu i razgovarali o povratnoj ruti i ispunjenom 65% planu puta,grmljavina i ponovo kiša,e baš nas hoće.polagani pokret i još jedan pogled sa ljepog mutnog dunava na poznati toranj kiša je neumorno padala ali sada to ionako više nije bilo bitno.krenusmo put kuće.putem nas je napustio kum a mi odlućismo na svom putu još posjetiti jezero na vrh brda. prekrasna priroda i preljep ambijent samo da je bliže vrijedilo bi provest tamo trenutke odmora i druženja na odlsku s jezera na vrhu brda ćudo prirode doćekali su nas stihovi vrijeme je bilo za povratak put pleternice gdje nas je napustio prijatelj free spirit i njegova nevolja.dolaskom do požege napušta nas i munja. merla i ja nastavljamo put zg puni doživljaj i dojmova.dolaskom u zg javljamo se našim dragim prijateljima i domaćinima da smo sretno stigli.još piće i krećemo doma. hvala svima sa kojima smo se vidjeli,svima koji su nas doćekali udomili i ugostili.merla i ja smo bogatiji za jedno predivno iskustvo i novostečen prijatelje.ljudi sorry ako sam koga izostavio nije namjerno ali još prebirem po prekrasnim dojmovima.vidimo se | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 16:41 | |
| cekao sam da hus zavrsi putopis pa da i ja dobacim koju rijec, ali nemam sta dopisati sto on nije vec rekao... ljudima u slavoniji jedno veliko hvala i . drago mi je da sam napokon i upoznao ekipu u slavoniji. poseban pozdrav Deep-u na gostoprimstvu u Slavoskom Brodu, freespiritu koji nas je pratio kao da je nasa necista savjest (gdje god se okrenemo on iza nas i pazi da se ne izgubimo ) , suziju za mjesto za festu (jedino mi nije bilo jasno da li covjek uziva ili mu svi idemo na zivce - covjek je trebao biti pokeras, nista mu ne mozes procitati na licu!!! ), i kumu za organizaciju dogadjanja u osijeku i vukovaru. :bravo: jedino mi je zao sto nas nije bilo vise... | |
|
| |
suzi man
Broj postova : 253 Godina imam : 52 Prebivalište : Osijek Vozim : suzuki marauder vz 800 Na forumu od : 28.01.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 17:11 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 17:27 | |
| E da ne zaboravim munju koji nam je napravio odlicnu peku :bravo: jedva smo ga nagovorili da krene sa nama za osijek, ali nije zazalio. tako mu je bilo fino i toplo spavati izmedju mene i husa da je odmah ozdravio nadam se da te doma nije docekalo nekakvo iznenadjenje | |
|
| |
suzi man
Broj postova : 253 Godina imam : 52 Prebivalište : Osijek Vozim : suzuki marauder vz 800 Na forumu od : 28.01.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 17:30 | |
| [quote="merla"] suziju za mjesto za festu (jedino mi nije bilo jasno da li covjek uziva ili mu svi idemo na zivce - covjek je trebao biti pokeras, nista mu ne mozes procitati na licu!!! ), i kumu za organizaciju dogadjanja u osijeku i vukovaru.
zato smo kum i ja zajedno na susretima ja uvjek mulim kadkad progovorim, zajebavam , a kum uvijek laprda i šeće okolo te upoznaje nove face, totalna smo suprotnost i po izgledu i laprdanju, sinovi kakva bi svaka mama poželjela imat ( ljubi nas majka ) | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 18:24 | |
| Nadam se da ste uživali obilaskom"ravne"slavonije i da ste se uistinu super proveli kao i ja sa super ekipicom pozdravljam i zahvaljujem se Kumu i Suziju na uloženom trudu žao mi je jedino što nije bila veća ekipa, bio bi veći gušt, no bilo je super i ovako pozdrav svima i vidimo se negdje.......... :pljuga: | |
|
| |
chinaski man
Broj postova : 58 Godina imam : 37 Prebivalište : zagreb-čakovec Vozim : '06 honda shadow 750 Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 18:51 | |
| vidim merla torba je ipak poslužila - a hvalio si se kako voliš putovati light hehehe... nego, kad ćemo isprobati crash bar?? | |
|
| |
huš cro chopper forum
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:10 | |
| | |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:12 | |
| bilo dobro i ugodno društvo kad je slijedeći krugić nikom neću zahvaljivati-sve vas mrzim | |
|
| |
huš cro chopper forum
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:40 | |
| I meni je zao sto nas nije bilo vise. Dobar dio ide meni na dusu pa kada me vidite slobodno mi za kaznu platite pivo! A ja cu onima koje sam u zurbi i guzvi smetnuo s uma. Jos jednom svima hvala sto ste dosli i bili i vise nego ugodno drustvo (osim munje, i ja tebe mrzim) . I veliki onima koji su trebali biti a zbog mene nisu. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:41 | |
| e baš vam zavidim a di je cilo to vrime bila vilijamovka | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 20:50 | |
| - magna je napisao/la:
- e baš vam zavidim
a di je cilo to vrime bila vilijamovka koliko me sjećanje služi i ti si imao namjeru posjetiti slavoniju, a vilijamovka se ne slika nego pije :pljuga: | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 21:05 | |
| Ma bravo ljudi i svaka vam čast ,baš ste lijep đir napravili i dobro vidim proveli . | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 21:08 | |
| - magna je napisao/la:
- e baš vam zavidim
a di je cilo to vrime bila vilijamovka :suspect: vidio munja da vrag odnese salu kada purgeri dodju u slavoniju pa je viljamovku spremio na sigurno ali iduci put se necemo najaviti pa cemo je sigurno naci na stolu, a onda jadan munja... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: vožnja slavonijom pon 25 kol 2008, 21:29 | |
| I ja da i ja velim koju . Neopisivo mi je drago što sam mogao i ja biti dio putopisne priće naših kolega . Evo samo jedna fotografija na ispračaju prema Pleternici . dečki u odlasku |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vožnja slavonijom | |
| |
|
| |
| vožnja slavonijom | |
|