| Prvi rad s airbrushem | |
|
+20lukylipik zanotti klesoo austrijanac zuta guja Tomo-vz dragger Saba necchi cro.chopper Vida Dr.Ma$$a magna Beatnik lavica fat boy Zmija Alica VeVe jebiki 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem čet 21 kol 2008, 08:01 | |
| (Powered by frubar.net) | |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem čet 21 kol 2008, 09:41 | |
| | |
|
| |
Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem čet 21 kol 2008, 10:16 | |
| - jebiki je napisao/la:
-
- Citat :
- Ma kakvi prijatelju, ja uzimam proviziju i sam se proglašavam njegovim menaĐerom, pa nek se misli , a što se biznisa tiče, kuva se tu nešto, ali više o tome kada bude vrime
Zar ne znaš da ja već imam menadžera i što se tiče love nisi joj ni do kolina Svima hvala na podršci Ne brini se ti za nju, riješit ćemo to nekako | |
|
| |
Simon girl
Broj postova : 29 Godina imam : 42 Prebivalište : Samobor Vozim : CB400N / GSX550EF sve punoljetno :) Na forumu od : 26.12.2007
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem čet 21 kol 2008, 10:27 | |
| odlicno.. | |
|
| |
Quirin cro chopper forum
Broj postova : 1704 Godina imam : 48 Prebivalište : Sisak Vozim : VIRAGO XV 535 Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem čet 21 kol 2008, 13:48 | |
| | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 00:39 | |
| Da ne otvaram novu temu ovdi ću smjestit današnji uradak: Opet nemam sreće s lakiranjem,mislio sam da se osušilo pa sam je počeo sastavljati i eto ali popravit ćemo U stvarnosti puno bolje izgleda nego ovako na slici.... poprilično jednostavna ali efektna....a ga | |
|
| |
Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 07:07 | |
| Bravo, ne daj se ti smest, da vidiš meni bačenih papira doma, Bože sačuvaj...... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 07:53 | |
| ko će uzeti moju kacigu za vježbu. plaćam u likvidaturi | |
|
| |
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 10:53 | |
| .. dobro je, samo naprijed....., mada bi ja još na dimenzionalnosti poradio, recimo tim zvjezdicama dodao sjenu... da se malo bolje uklope u motiv.... | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 10:53 | |
| sorry rista, ali ovo mi se ne svidja! Ja ne volim ove fore s naljepnicama i sl. Bar ne iz neposredne blizine ili zalijepljeno. Motor je shit! Puno bolje bi bilo da si to radio prostorucno i bez tih ostrih linija. Ovako se vidi ....., jelda. Sto se zvjezdica tice, opet shit! Pa jel tako tesko nacrtati i izrezati zvjezdice iz neke folije i priljepiti itd. itd??? Nije. I opet kazem, najljepse je kad je sve napravljeno iz ruke, onako, bez ostrih linija. my2c | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 15:14 | |
| - klesoo je napisao/la:
- sorry rista, ali ovo mi se ne svidja! Ja ne volim ove fore s naljepnicama i sl. Bar ne iz neposredne blizine ili zalijepljeno. Motor je shit! Puno bolje bi bilo da si to radio prostorucno i bez tih ostrih linija. Ovako se vidi ....., jelda. Sto se zvjezdica tice, opet shit! Pa jel tako tesko nacrtati i izrezati zvjezdice iz neke folije i priljepiti itd. itd??? Nije. I opet kazem, najljepse je kad je sve napravljeno iz ruke, onako, bez ostrih linija.
my2c Ni motor ni zvijezde nisu naljepnica zato Što se tiče oštrih linija htio sam tako,nije problem malo nabaciti sjenu,to je čak najlakši dio,ali što sam htio to sam i dobio. | |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 15:26 | |
| - jebiki je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- sorry rista, ali ovo mi se ne svidja! Ja ne volim ove fore s naljepnicama i sl. Bar ne iz neposredne blizine ili zalijepljeno. Motor je shit! Puno bolje bi bilo da si to radio prostorucno i bez tih ostrih linija. Ovako se vidi ....., jelda. Sto se zvjezdica tice, opet shit! Pa jel tako tesko nacrtati i izrezati zvjezdice iz neke folije i priljepiti itd. itd??? Nije. I opet kazem, najljepse je kad je sve napravljeno iz ruke, onako, bez ostrih linija.
my2c Ni motor ni zvijezde nisu naljepnica zato Što se tiče oštrih linija htio sam tako,nije problem malo nabaciti sjenu,to je čak najlakši dio,ali što sam htio to sam i dobio. nije konkretno mislio na naljepnicu vec sablon,odnosno ostar rub(izgleda kao naljepnica) ali ciko sad da opravdam umjetnika.... to je kombinacija tehnika... ti kad nosis kacigu,znas sto zelis,to dobijes....on zna sto zeli...to je napravio... | |
|
| |
Saba cro chopper forum
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 17:02 | |
| E je... ga sada to je sad stvar želja i mogućnosti, evo slikica koju sam malo vježbao priko vikenda, ipak za oštre rubove dobit triba šablona, ruka ti uvik pobigne, airbrusg pljune neku flekicu i tako to, meni je motor super, a sijena na zvijezdice, a kako ko voli, ja bi stavio. Evo slika, naravno nije prostoručno, precrta sam original i pokušava vuć, što tanje linije, to je bila vježba ovog vikenda, teško, jako teško. | |
|
| |
Tomo-vz cro chopper forum
Broj postova : 1398 Godina imam : 53 Prebivalište : VŽ Vozim : QM250 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 20:39 | |
| iiiiddeeeššš,pa ovo nije loše,imaš moj naklon :bravo: | |
|
| |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 21:36 | |
| ... mene osobno zanima da li se doista isplati dati 2000kn za airbrush ... mislim samo za kist? .. ova vježba mi se sviđa ali je nedovršena.... aj završi pa pokaži.... mislim da će biti jako dobro... .. ovo je rađeno samo jednom bojom jel... da pokušaš sa tom crnom, pa izvući detalje bijelom... pa opet popraviti crnom..... onda bi bilo onak do jaja .... ..joooj kak se guštam na taj brush.... jedva čekam da ga ubodem..... | |
|
| |
Saba cro chopper forum
| |
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem uto 26 kol 2008, 21:53 | |
| .. ajd ...... čekam ... strpliv sam .... zakaj nema onog smajlića kaj grize nokte i trese sa nogom | |
|
| |
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 08:03 | |
| Nisam bas siguran kaj ti kupujes za 2000 kuna. Za te novce se vec i microna da nekog nabavit koji ti sigurno netreba. To kaj taj kist moze izvuc ti nemozes sigurno. A u rangu do 1500 kuna se da pristojan svestran kist naci. Ne da se da naci nego ih ima sigurno. Di si ti gledao cijene ak nije tajna? | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 09:41 | |
| .. otkud znaš da ne mogu izvući? .. vidio si moje radove i crteže ? .. jer ruku na srce.. ja se bavim crtanjem i slikanjem više godina, nego što ih ti imaš .. gledao sam svuda... kod nas i vani..... ali nisam naletio niti na jedan kist ispod 1500 kn da sa njime mogu vući što želim.... a ovo 2000k .. je onako čisto u žargonu zaokruženo .. .. kaj se tiće kavlitete i mogučnosti... uvijek sam bio za to da se uzme što kavlitetnija i bolja oprema, jer ako uzmeš neku kenju .. onda nikad ne možeš vidjeti niti znati svoje mogučnosti.. a i kranji rezultat je loš .... mislim može i sa slabijom opremom napraviti skoro pa isto, ali sa puno više napora i puno više potrošenog vremena... .. žišku? .. mojne mi se sad naljutiti.... ja ti prićam iz svog iskustva..... ... za raditi pošteni posel, te za napraviti hrpu sitnih detalja i sjena .... sorry, to ne mogu raditi sa kistom koji će mi pljuckati tam i kad mi to naj manje treba | |
|
| |
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 10:23 | |
| Kao prvo kist ce jako rijetko tj. skoro nikad pljuckat zbog svoje izrade nego pljucka radi lose boje i radi susenja boje na vrhu igle. Kao drugo rad kistom i slikanje samo se tehnički jako razlikuju od rada sa airbrushem. Ako u startu uzmes micron koji mos dobit za te novce imat ces brush koji moze izvuc najsitnije detalje ali nesto vece ce ti stvarat probleme(a da ne govorim o kontroli samog airbrusha na tako sitnim stvarima). Pogledaj bilo kojeg majstora airbrusha (recimo skullmaster seriju filmova) i vidjet ces da radi sa nekih 0.3 diznom i radi prejebene stvari samo zato jer covjek vlada tehnikom a nije utukao hrpu para. Ja ne velim da ces pogrijesiti ako kupis tako skupi brush samo ti zelim ukazati da za rad netreba vrhunska oprema koja kosta jako puno. Ak tak gledas onda ti za posteno bavljenje airbrushom treba jako jako puno opreme. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 11:29 | |
| .. pa o tome ti ja i pričam... ako već dam recimo 1500-1600kn.. pa jebemu miša.. onda bumo dali još i tih 200-300kn ... kaj bumo zbog njih propali? ... znam da je razlika između slikanja i airbrushanja... ali sa brushem je puuuuno lakše raditi, sjenčati .... gle radio sam sa airbrushem i prije nekoliko godina... nisam prvi puta u doticaju sa njime.... .. kužim što mi pričaš .. ali mislim da ti mene ne kužiš
Zadnja promjena: skorpac; sri 27 kol 2008, 11:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 11:32 | |
| i nije mi jasno zasto onda trazis kist za 2000 kuna. Mislim ok to je super ali opet. Jesi odabrao koji airbrush oces? | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 11:39 | |
| .. ja diskutiram da li se isplati uzeti, a nigdje nisam napisao da ću ga uzeti... nisam odabrao jer čekam još neke odgovore na upite koje sam poslao ljudima....
.. a ujedno čekam kintu da mi sjedne pa da novi motor kupim.. nakon što to sredim.. onda ide airbrushovi, kompresori i boje.... ujedno moram i radionu presložiti gdje će to sve stajati. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 12:47 | |
| - skorpac je napisao/la:
- .. ja diskutiram da li se isplati uzeti, a nigdje nisam napisao da ću ga uzeti... nisam odabrao jer čekam još neke odgovore na upite koje sam poslao ljudima....
.. a ujedno čekam kintu da mi sjedne pa da novi motor kupim.. nakon što to sredim.. onda ide airbrushovi, kompresori i boje.... ujedno moram i radionu presložiti gdje će to sve stajati. kad otpreš javi da dojdemo na brašanje | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem sri 27 kol 2008, 15:43 | |
| ... more.... mislim negdje početkom iduće godine..... 2 ili 3. mjesec ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi rad s airbrushem | |
| |
|
| |
| Prvi rad s airbrushem | |
|