Početna stranicaPretraľnikRabljeni motori - Page 2 610RegistracijaLogin

Rabljeni motori

Go down 
+12
medo
badja
lukylipik
buba
huš
klesoo
merla
Zmija
KekoWaspnation
cro.chopper
magna
Quirin
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

Rabljeni motori - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 09:22

evo fino veli Merla,ja u ovih malo više od godine i blizu 15000 (većinu toga put d parsto km)km na jinlunu 250 uživao više od 90% vremena,ali par puta iza kamiona zafalilo konjića,ali tih par minuta koje čekaš ravnicu nije mi pomutilo užitak.Kuptit dobar polovan motor ( na koji možeš sjesti i voziti se bez brige ) je po meni čista lutrija.Novo je novo ,a još važniji faktor je dobra servisna podrška,jer i solidni motor (čitaj regal) može upropastiti loš servis.Ja sam finacijski bio tu negdje kao i ti ,kupio novog jinluna i nikad nisam požalio. dobar
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 09:55

badja je napisao/la:

Sorry buraz, ne nagli baš sa izjavom. Da si bolje bacio pogled vidio bi između ostalog i jednog VN1600,
MV AGUSTU i DUCATI MONSTER, a to su sve samo ne loši motori.

Isumiki, iz kojeg naftalina si izvukao ovaj post Shocked

a sto se tice moje izjave, tamo je stajao i jedan mali smajli, koji je objasnjavao da moja izjava i nije bas najozbiljnija...
a opet... to se odnosilo iskljucivo na cruisere (u ostale motore se bas i ne razumijem tako dobro), a tada bas i nije bio neki izbor, pa je opet moj bio najbolji Cool
ista je situacija i danas. od svih chopper/cruiser motora koji su tamo, mislim da je moj iopet bolji. svaka cast vn1600, ali...
Molim da ova izjava ne izazove vjecnu raspravu koji motor je bolji, jer je to samo moje misljenje i ja znam da sam u pravu lol!
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
badja
man
man
badja

Broj postova : 85
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Drag Star 650
Na forumu od : 30.09.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 10:02

merla je napisao/la:
badja je napisao/la:

Sorry buraz, ne nagli baš sa izjavom. Da si bolje bacio pogled vidio bi između ostalog i jednog VN1600,
MV AGUSTU i DUCATI MONSTER, a to su sve samo ne loši motori.

Isumiki, iz kojeg naftalina si izvukao ovaj post Shocked

a sto se tice moje izjave, tamo je stajao i jedan mali smajli, koji je objasnjavao da moja izjava i nije bas najozbiljnija...
a opet... to se odnosilo iskljucivo na cruisere (u ostale motore se bas i ne razumijem tako dobro), a tada bas i nije bio neki izbor, pa je opet moj bio najbolji Cool
ista je situacija i danas. od svih chopper/cruiser motora koji su tamo, mislim da je moj iopet bolji. svaka cast vn1600, ali...
Molim da ova izjava ne izazove vjecnu raspravu koji motor je bolji, jer je to samo moje misljenje i ja znam da sam u pravu lol!

SORRY, NISAM GLEDO DATUM. Stvarno je iz naftalina. A tvoj bike je zakon, ja sam par godina imao Wild Star-a 1600, mašine slične, samo tvoja malo jača, obe nepoderive.
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

Broj postova : 1704
Godina imam : 48
Prebivalište : Sisak
Vozim : VIRAGO XV 535
Na forumu od : 23.07.2008

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 10:16

E da.... izabrao sam starog japanca, Yamaha Virago 535, e sad... da sam uzeo nešto slabije i novo sigurno bi imao manjih troškova (gume, akumulator, regler ) ali pošto sam sitnije građe sigurno bi mi falilo snage. Mada čitajući postove vidim da neki imaju i "manjih" problema oko novih Kineza. Za sada sam zadovoljan prvobitnom odlukom mada prodajem svoju "tangicu", naravno da bi kupio nešto veće i jače jer po nekim planovima preko zime bi trebala kapnuti neka lovica, mada mi nije neka hića zadovoljan sam s njom pa ako ode ode ako ne možda bude radila brusilica pa napravim nekog bobbera, nadam se uz pomoć braće štakora
[Vrh] Go down
badja
man
man
badja

Broj postova : 85
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Drag Star 650
Na forumu od : 30.09.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 10:30

Quirin je napisao/la:
E da.... izabrao sam starog japanca, Yamaha Virago 535, e sad... da sam uzeo nešto slabije i novo sigurno bi imao manjih troškova (gume, akumulator, regler ) ali pošto sam sitnije građe sigurno bi mi falilo snage. Mada čitajući postove vidim da neki imaju i "manjih" problema oko novih Kineza. Za sada sam zadovoljan prvobitnom odlukom mada prodajem svoju "tangicu", naravno da bi kupio nešto veće i jače jer po nekim planovima preko zime bi trebala kapnuti neka lovica, mada mi nije neka hića zadovoljan sam s njom pa ako ode ode ako ne možda bude radila brusilica pa napravim nekog bobbera, nadam se uz pomoć braće štakora

Ne budi lud! Zasigurno uvijek bolje kupiti starijeg japanca( uvijek ga možeš dati dobro pregledat ) nego, znam da će većina popizdit, nekog neznam ni izgovorit kineza i sl.
To se, bar još za sada nemože ni uspoređivat. Znam da je puno povoljnije kupit nekog kineza i da nemaju svi mogućnosti za nešto što žele, ali velika je razlika u svemu, od kvalitete, dizajna, prestža i sl.
Bez ljutnje, ako se neko našao uvrijeđen, ali to je moje mišljenje.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 11:05

Quirin je napisao/la:

ovo opet potvrdjuje ono oko cega se stalno lome koplja, da li je bolje slabije novo ili polovno jace?... svaka cast "malim" kinezima od 125 i 250 ccm, ali za ozbiljniju voznju treba imati ipak malo jaci ( i pouzdaniji) motor.
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 12:55

http://www.montanamotorcycles.com/vt1100.htm

evo ovaj je jako povoljan EUR 2739 a dostava do hrvatske je 400eura. kad se dodaju sva davanja još uvijek je jako povoljan
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimeuto 06 lis 2009, 13:51

Quirin je napisao/la:

Cuj buraz,stakori su uvjek tu za takve stvari dancingbanana :hapy2: ...sad trenutno radimo na mrljinom motoru,ovaj bobberu cura ,pa bolje malo pricekaj s tim rezanjem da vidis kako ce ova operacija proc...ako bude sve 5,rama je sex

samo pripremi cuga i kebab1

lol! lol! glup nemoj me nemoj me

btw;sta cmo sa onom janjetinom i pecencom..? Question
[Vrh] Go down
Wolf
man
man
Wolf

Broj postova : 44
Godina imam : 36
Prebivalište : Brod
Vozim : Suzuki Marauder VZ 800
Na forumu od : 19.03.2010

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimesub 17 srp 2010, 23:48

a sta bi sa 125cc ja imam jednog polovnog za prodat xD nije u RH al...??
[Vrh] Go down
nyll
cro chopper forum
cro chopper forum
nyll

Broj postova : 1045
Prebivalište : ZG
Vozim : ZS-125-30
Na forumu od : 05.06.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimepet 08 lis 2010, 10:20

lol, boc.. aj baci pogled na datum posta na koji si odgovorio... tako....pa onda na profil Quirina, ono di piše "vozim:..."
lol!
al neka si mu reko! ja ga isto nagovaram na kineza, al neče.. sladje mu kaže ovako, uvijek ima izgovor da negdje ne ide. guza
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimepet 08 lis 2010, 13:02

nyll je napisao/la:
lol, boc.. aj baci pogled na datum posta na koji si odgovorio... tako....pa onda na profil Quirina, ono di piše "vozim:..."
lol!
al neka si mu reko! ja ga isto nagovaram na kineza, al neče.. sladje mu kaže ovako, uvijek ima izgovor da negdje ne ide. guza

A ti misliš jest sutra? Twisted Evil
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimepet 08 lis 2010, 13:02

Boc je napisao/la:
Quirin je napisao/la:
Što predlažete novih 250ccm ili polovnih 500ccm. Nemam skoro nikakvih mehaničarskih sposobnosti pa sam u nedoumici

evo prijatelju...nisu losi,mali potrosaci i jeftino odrzavanje,ja sam kupio nov i nisam pozalio...al z vremenom mi je postao slab,pa zato i prodajem....

pogledaj link: http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-733116/

Zakasnio si samo jednu godinu.. ali neka, svejedno hvala What a Face
[Vrh] Go down
nyll
cro chopper forum
cro chopper forum
nyll

Broj postova : 1045
Prebivalište : ZG
Vozim : ZS-125-30
Na forumu od : 05.06.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimepet 08 lis 2010, 17:44

Quirin je napisao/la:

A ti misliš jest sutra? Twisted Evil
najbolje da ću te opet morat gladan gurat Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
bero73
man
man
bero73

Broj postova : 380
Godina imam : 51
Prebivalište : karlovac
Vozim : regal raptor 250 hawk
Na forumu od : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitimepet 08 lis 2010, 19:50

Japanci, Kinezi, sve ti je to s istoka lol!
[Vrh] Go down
http://www.regalraptorriders.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Rabljeni motori   Rabljeni motori - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Rabljeni motori
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» motori. hr?