Početna stranicaPretraľnik... koliko nas još ima !? - Page 2 610RegistracijaLogin

... koliko nas još ima !?

Go down 
+25
Medevelin
kutina vn900
nenad barinić
Bruno60
Kamikaza
cro.chopper
deda bum
mavo
Acyd
El Nino
zanotti
merla
Easy rider
Singer
webrider
HP_fan
Vladek
freshman
Safet(y)
palomas
magna
Brzi
stanky069
zed12
lukylipik
29 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
deda bum
man
man

Broj postova : 134
Godina imam : 62
Prebivalište : donje jesenje
Vozim : hyosung agila 250 efi
Na forumu od : 18.03.2012

... koliko nas još ima !? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 28 srp 2022, 16:38

upravo sa krivo poslal napisano, stalno čitam, a nemam niš pametnog za napisati. Very Happy
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 01 ruj 2022, 10:17

hahahaha, baš sam se nasmijao od srca kad sam vidio stare forumske face kako još znaju tipkati ovdje What a Face , evo i mene glavom i bradom, također tu i tamo bacim oko jel još forum funkcionira ...... ali sve je to rijetko, ne da se ne sjetim ccf-a već mi se neda palit laptop. jer nam je faking mobitel stalno u rukama i prvo kad se probudim pogledam kaj ima na mobitelu. a upravo prije desetak i više godina .... prvo sam zapalio pljugu i onda komp da se logiram na ccf ......
tu i tamo se čujem sa nekim ali i to je sve rijeđe, nemam pojima ...... kaj se događa ali sve je otišlo kvragu ....užas!
ali evo prije par dana skoro nakon 15 godina sam se vidio sa munjom, nazvao čovjeka i našli se dok si rekal keks  ..... baš sam bio sretan kaj smo se vidli i prisjetili se našeg foruma i druženja ...
jebeno ....
ljudi, još imam isti motor, sve se manje vozim, ove godine ga nisam niti izvadio iz garaže ..... pomalo me sve to popušta nemam pojima koji mi je kurac .... ali nedam se !?!
pozzzz svima

El Nino likes this post

[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimesub 17 ruj 2022, 18:30

Eto i ja navratio...

cro.chopper likes this post

[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
Bruno60
man
man
Bruno60

Broj postova : 48
Godina imam : 64
Prebivalište : Samobor
Vozim : EN500
Na forumu od : 26.09.2019

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimened 25 ruj 2022, 06:40

I ja sam tu. Ponekad
Opet me je primilo da bi fazera ili horneta.
I nadjem motor. Trebao sam u subotu ic po njega ali je padala kisa.
A onda se nesto prelomilo u meni i odustao sam.
Imam problema sa vrtoglavicama, slabost u rukama, i ja bi sto? Opet motor koji ide skoro 300?
Jucer smo ja i zena napravili nekakvih 150 km i i bilo mi je i vise nego dosta kad smo se vratili doma
Proslo je 48 godina na dva kotaca i to je to.
Novi motor ne kupujem, ovaj koji imam ne prodajem, pa dok ide- ide

cro.chopper, HP_fan and El Nino like this post

[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 59
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimened 22 sij 2023, 08:44

Pozdrav u 2023. za sve stare i nove članove i posjetitelje ovog legendarnog mjesta!

Kao što je Cro gore napisao, tehnologija jako utječe na naše živote. Danas je sve na mobitelu, nema više sjedenja iza PC, pa su zbog toga i forumi desetkovani.

Bili smo odlična ekipa. Možda najbolja moto ekipa po pitanju organizacije i međusobnih druženja. Sad smo se razmilili na sve strane, kao rakova djeca

cro.chopper and Brzi like this post

[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimepon 30 sij 2023, 09:29

Pozdrav svima, starim i novim članovima, uz želje za puno zdravlja i puno sretnih kilometara! Životni tempo prepun obaveza i društvene mreže malo su me udaljile, ali naiđem povremeno ii pročitam pokoju temu bez pisanja i odgovaranja. Još sam ostao dužan snimiti motor u temi, ali najjednostavnije me to ne ide kao ni postavljanje fotki. U kretanju često naletim na pokojeg člana foruma i podružimo se. Godine prolaze, ali ovaj forum je stvorio mnogo lijepih poznanstava, korisnih savjeta, pametnih i manje pametnih rasprava ali u svakom slučaju predstavlja jednu veliku birtiju punu dragih ljudi istih sklonosti.

Tu sam ja i nećete me se tako lako riješiti dancingbanana Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Very Happy biker2 cuga

cro.chopper and Brzi like this post

[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimepon 30 sij 2023, 16:50

Najveći apsurd tih modernih društvenih mreža koje su desetkovala forume je u tome da na Fejsu postoje milijuni grupa, stranica, svega i svačega.

CCF grupu na Fejsu ne posjećuje skoro nitko. Sve se je razvodnilo, svi smo se razišli, a ovdje smo bili respektabilna grupa. Vjerojatno nešto najbolje što su forumska okupljanja mogla proizvesti.

cro.chopper, Brzi and izigoing like this post

[Vrh] Go down
kutina vn900
man
man
kutina vn900

Broj postova : 100
Godina imam : 61
Prebivalište : kutina
Vozim : vn900 custom
Na forumu od : 25.08.2012

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimened 05 vel 2023, 14:57

a eto i ja navratio da se ne zaboravi...

palomas and Brzi like this post

[Vrh] Go down
Medevelin
cro chopper forum
cro chopper forum
Medevelin

Broj postova : 643
Godina imam : 44
Prebivalište : Medulin
Vozim : Midnight star 1300, CB400 four
Na forumu od : 28.10.2013

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimeuto 21 vel 2023, 12:53

bok

izigoing likes this post

[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

Broj postova : 1131
Godina imam : 46
Prebivalište : Zagreb - Podsused
Vozim : kolica - djecja
Na forumu od : 27.12.2008

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 23 vel 2023, 14:41

palomas je napisao/la:
Najveći apsurd tih modernih društvenih mreža koje su desetkovala forume je u tome da na Fejsu postoje milijuni grupa, stranica, svega i svačega.

CCF grupu na Fejsu ne posjećuje skoro nitko. Sve se je razvodnilo, svi smo se razišli, a ovdje smo bili respektabilna grupa. Vjerojatno nešto najbolje što su forumska okupljanja mogla proizvesti.

ima nas ima, svi bacimo malo pogled s vremena na vrijeme, pozz svima ! Laughing

Brzi and mkrezic like this post

[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/257482367773141/
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimepet 03 oľu 2023, 20:26

palomas je napisao/la:

... ja tamo ponekad nešto objavim!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Suhi
cro chopper forum
cro chopper forum
Suhi

Broj postova : 1052
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb, Dubrava
Vozim : between two bikes
Na forumu od : 04.12.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 28 ruj 2023, 12:06

Još jedan povratnik, nakon tkoznakoliko godina Cool

Brzi likes this post

[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 28 ruj 2023, 17:30

Pozz Suhi, dobrodošao natrag na forum! dobrodosao

Magna za par dana slavi rođendan, mogli bismo se skupiti i krenuti u Šibenik čestitati mu!
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimesub 02 pro 2023, 10:39

roker suhi sad sigurno vozi krosera po velebitu Very Happy
[Vrh] Go down
martinx
cro chopper forum
cro chopper forum
martinx

Broj postova : 1106
Godina imam : 58
Prebivalište : Amsterdam
Vozim : VN900 custom
Na forumu od : 28.11.2012

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimepon 04 pro 2023, 13:12

Ja nisam starosjedilac, ali navratim svaka dva tjedna otprilike.

U medjuvremenu (otkad sam na forumu) sam sa EN500, presao na VN750 pa onda na VN900, ali njega sam spremio u garazu i ceka...

Proljece, da mu montiram drugi governal, nosace za bisage i sissy bar, a u garazi zima tako da, cekamo proljece moj motor i ja.

p.s. zapostavio sam i blog Crying or Very sad
[Vrh] Go down
https://route66.me
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 07 pro 2023, 07:03

palomas je napisao/la:
Pozz Suhi, dobrodošao natrag na forum!  dobrodosao

Magna za par dana slavi rođendan, mogli bismo se skupiti i krenuti u Šibenik čestitati mu!

Hvala Palomas....bila bi to jedna lijepa vožnja, ali me tamo ne bi našli....puno se toga promjenilo otkako smo se zadnji put vidjeli
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimečet 07 pro 2023, 18:35

Magna, vjerujem da se svašta promjenilo.. U profilu ispod avatara još ti uvijek piše prebivalište - Šibenik. Pa nisi se valjda odselio u neku poreznu oazu ili pak negdje u tropske krajeve? Rolling Eyes
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

Broj postova : 326
Godina imam : 45
Prebivalište : Skopje
Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6
Na forumu od : 18.01.2011

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimepon 01 srp 2024, 19:53

a jesmo malo ostareli Smile

pozdrav iz makedonije nakon 13tak godina!

Brzi and izigoing like this post

[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitimesub 06 srp 2024, 14:00

Pozdrav tebi nikomil1, pozdrav Makedoniji! Vrijeme nam svima leti prebrzo, vrijeme nam svima sudi, a za sve ostalo tu su moderne IT tehnologije, koje su pobijedili i pregazile internet forume..

Jedina naša sreća (barem za sada) je da se baterije za električna vozila ne razvijaju prebrzo, pa se još uvijek vozimo na benzin.. dobar3  

Laughing  biker2
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ... koliko nas još ima !?   ... koliko nas još ima !? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

... koliko nas još ima !?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» koliko ih ima
» bok svima,koliko Vas ima..
» koliko to kosta?
» Koliko vrijedi