Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 28 srp 2022, 16:38
upravo sa krivo poslal napisano, stalno čitam, a nemam niš pametnog za napisati.
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 01 ruj 2022, 10:17
hahahaha, baš sam se nasmijao od srca kad sam vidio stare forumske face kako još znaju tipkati ovdje , evo i mene glavom i bradom, također tu i tamo bacim oko jel još forum funkcionira ...... ali sve je to rijetko, ne da se ne sjetim ccf-a već mi se neda palit laptop. jer nam je faking mobitel stalno u rukama i prvo kad se probudim pogledam kaj ima na mobitelu. a upravo prije desetak i više godina .... prvo sam zapalio pljugu i onda komp da se logiram na ccf ...... tu i tamo se čujem sa nekim ali i to je sve rijeđe, nemam pojima ...... kaj se događa ali sve je otišlo kvragu ....užas! ali evo prije par dana skoro nakon 15 godina sam se vidio sa munjom, nazvao čovjeka i našli se dok si rekal keks ..... baš sam bio sretan kaj smo se vidli i prisjetili se našeg foruma i druženja ... jebeno .... ljudi, još imam isti motor, sve se manje vozim, ove godine ga nisam niti izvadio iz garaže ..... pomalo me sve to popušta nemam pojima koji mi je kurac .... ali nedam se !?! pozzzz svima
El Nino likes this post
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? sub 17 ruj 2022, 18:30
Eto i ja navratio...
cro.chopper likes this post
Bruno60 man
Broj postova : 48 Godina imam : 64 Prebivalište : Samobor Vozim : EN500 Na forumu od : 26.09.2019
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? ned 25 ruj 2022, 06:40
I ja sam tu. Ponekad Opet me je primilo da bi fazera ili horneta. I nadjem motor. Trebao sam u subotu ic po njega ali je padala kisa. A onda se nesto prelomilo u meni i odustao sam. Imam problema sa vrtoglavicama, slabost u rukama, i ja bi sto? Opet motor koji ide skoro 300? Jucer smo ja i zena napravili nekakvih 150 km i i bilo mi je i vise nego dosta kad smo se vratili doma Proslo je 48 godina na dva kotaca i to je to. Novi motor ne kupujem, ovaj koji imam ne prodajem, pa dok ide- ide
cro.chopper, HP_fan and El Nino like this post
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 59 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? ned 22 sij 2023, 08:44
Pozdrav u 2023. za sve stare i nove članove i posjetitelje ovog legendarnog mjesta!
Kao što je Cro gore napisao, tehnologija jako utječe na naše živote. Danas je sve na mobitelu, nema više sjedenja iza PC, pa su zbog toga i forumi desetkovani.
Bili smo odlična ekipa. Možda najbolja moto ekipa po pitanju organizacije i međusobnih druženja. Sad smo se razmilili na sve strane, kao rakova djeca
cro.chopper and Brzi like this post
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? pon 30 sij 2023, 09:29
Pozdrav svima, starim i novim članovima, uz želje za puno zdravlja i puno sretnih kilometara! Životni tempo prepun obaveza i društvene mreže malo su me udaljile, ali naiđem povremeno ii pročitam pokoju temu bez pisanja i odgovaranja. Još sam ostao dužan snimiti motor u temi, ali najjednostavnije me to ne ide kao ni postavljanje fotki. U kretanju često naletim na pokojeg člana foruma i podružimo se. Godine prolaze, ali ovaj forum je stvorio mnogo lijepih poznanstava, korisnih savjeta, pametnih i manje pametnih rasprava ali u svakom slučaju predstavlja jednu veliku birtiju punu dragih ljudi istih sklonosti.
Tu sam ja i nećete me se tako lako riješiti
cro.chopper and Brzi like this post
Broj postova : 4411 Godina imam : 59 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? pon 30 sij 2023, 16:50
Najveći apsurd tih modernih društvenih mreža koje su desetkovala forume je u tome da na Fejsu postoje milijuni grupa, stranica, svega i svačega.
CCF grupu na Fejsu ne posjećuje skoro nitko. Sve se je razvodnilo, svi smo se razišli, a ovdje smo bili respektabilna grupa. Vjerojatno nešto najbolje što su forumska okupljanja mogla proizvesti.
cro.chopper, Brzi and izigoing like this post
kutina vn900 man
Broj postova : 100 Godina imam : 61 Prebivalište : kutina Vozim : vn900 custom Na forumu od : 25.08.2012
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? ned 05 vel 2023, 14:57
a eto i ja navratio da se ne zaboravi...
palomas and Brzi like this post
Medevelin cro chopper forum
Broj postova : 643 Godina imam : 44 Prebivalište : Medulin Vozim : Midnight star 1300, CB400 four Na forumu od : 28.10.2013
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? uto 21 vel 2023, 12:53
izigoing likes this post
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 23 vel 2023, 14:41
palomas je napisao/la:
Najveći apsurd tih modernih društvenih mreža koje su desetkovala forume je u tome da na Fejsu postoje milijuni grupa, stranica, svega i svačega.
CCF grupu na Fejsu ne posjećuje skoro nitko. Sve se je razvodnilo, svi smo se razišli, a ovdje smo bili respektabilna grupa. Vjerojatno nešto najbolje što su forumska okupljanja mogla proizvesti.
ima nas ima, svi bacimo malo pogled s vremena na vrijeme, pozz svima !
Brzi and mkrezic like this post
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? pet 03 oľu 2023, 20:26
palomas je napisao/la:
... ja tamo ponekad nešto objavim!
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 28 ruj 2023, 12:06
Još jedan povratnik, nakon tkoznakoliko godina
Brzi likes this post
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 28 ruj 2023, 17:30
Pozz Suhi, dobrodošao natrag na forum!
Magna za par dana slavi rođendan, mogli bismo se skupiti i krenuti u Šibenik čestitati mu!
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? sub 02 pro 2023, 10:39
suhi sad sigurno vozi krosera po velebitu
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1106 Godina imam : 58 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? pon 04 pro 2023, 13:12
Ja nisam starosjedilac, ali navratim svaka dva tjedna otprilike.
U medjuvremenu (otkad sam na forumu) sam sa EN500, presao na VN750 pa onda na VN900, ali njega sam spremio u garazu i ceka...
Proljece, da mu montiram drugi governal, nosace za bisage i sissy bar, a u garazi zima tako da, cekamo proljece moj motor i ja.
p.s. zapostavio sam i blog
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 51 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 07 pro 2023, 07:03
palomas je napisao/la:
Pozz Suhi, dobrodošao natrag na forum!
Magna za par dana slavi rođendan, mogli bismo se skupiti i krenuti u Šibenik čestitati mu!
Hvala Palomas....bila bi to jedna lijepa vožnja, ali me tamo ne bi našli....puno se toga promjenilo otkako smo se zadnji put vidjeli
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? čet 07 pro 2023, 18:35
Magna, vjerujem da se svašta promjenilo.. U profilu ispod avatara još ti uvijek piše prebivalište - Šibenik. Pa nisi se valjda odselio u neku poreznu oazu ili pak negdje u tropske krajeve?
nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? pon 01 srp 2024, 19:53
a jesmo malo ostareli
pozdrav iz makedonije nakon 13tak godina!
Brzi and izigoing like this post
Naslov: Re: ... koliko nas još ima !? sub 06 srp 2024, 14:00
Pozdrav tebi nikomil1, pozdrav Makedoniji! Vrijeme nam svima leti prebrzo, vrijeme nam svima sudi, a za sve ostalo tu su moderne IT tehnologije, koje su pobijedili i pregazile internet forume..
Jedina naša sreća (barem za sada) je da se baterije za električna vozila ne razvijaju prebrzo, pa se još uvijek vozimo na benzin..