Početna stranicaPretraľnikOmiš 2018 610RegistracijaLogin

Omiš 2018

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
ksmestar
man
man
ksmestar

Broj postova : 218
Godina imam : 63
Prebivalište : Mali Lošinj
Vozim : Moto guzzi Nevada Aquila Nera
Na forumu od : 08.05.2011

Omiš 2018 Empty
PostajNaslov: Omiš 2018   Omiš 2018 Icon_minitimečet 04 lis 2018, 19:27

Ove godine sam odlučio otići u Omiš na Omiške Gusare. I tako nas trojica krenemo iz Lošinja u petak ujutro put Omiša. 460 km. Sam put je prošao savršeno u redu i mi smo stigli na odredište oko 5 popodne. Dečki nas lijepo dočekali (kao i uvijek) i podigli šatore te se otišli pozdraviti i popričati sa znanim i neznanim. I tako smo se lijepo družili do nekih 3 ujutro. Ali valjalo je otići na spavanje. E tu je počelo. Oko četiri je pojačala bura koja je uskoro počela drmati, kriviti i puniti pjeskom šatore tako da smo do jutra malo (jako malo) spavali a ostatak vremena držali šatore da se ne rasparaju i odlete. Ujutro smo otišli na potrebnu kavu a bura je to iskoristila i dva šatora su pala. Pa smo se odlučili preseliti u apartman. Treći šator je izdržao do 8 navečer ali je i on na kraju pao pa smo svi bili u apartmanu. Popodne je bilo već neugodno zbog silnog pjeska kojeg je bura stalno dizala i vrtložila. Popodne smo otišli nešto pojesti a izbor jela je bio bolji nego u nekim manjim ugostiteljskim objektima. Odabrali smoi nešto i pojeli. Jaako ukusno.
Nakon toga je bura ponovo pojačala te se više nije moglo boraviti na otvorenom bez da te zaspe pjesak i nadopuni jelo i piće. Dečki su pokušavali na sve načine omogućiti što normalnije odvijanje susreta ali je to sa vremenom postala skoro pa uzaludna misija. Mislim da su jako odgovorno postupili kada su prekinuli sve jer je postojala realna opasnost da neko strada od letećih objekata.
Po povratku do parkiranih motora ustanovio sam da je i moj motor srušila bura. Srećom nepoznati ljudi su ga podigli i hvala im na tome. Šteta na motoru skoro pa zanemariva. Pukla ručka od kočnice ali srećom samo do pola pa se čak i dalo normalno voziti do doma. Put kući je opet protekao u redu i mi smo se vratili doma oko 5 popodne.
Bez obzira na sve ja cu vjerovatno i dogodine u Omiš.
Poruka gusarima:
NISU VAM MOGLI NIŠTA NI TURCI NI MLEČANI PA SIGURNO NEĆE NI BURA!! dobar dobar
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

Omiš 2018 Empty
PostajNaslov: Re: Omiš 2018   Omiš 2018 Icon_minitimepet 05 lis 2018, 08:52

Da, protiv prirode se nazalost tesko boriti.. srecom pa je sve dobro proslo, a za sam susret i sve ostalo sto se oko njega inace desava imam samo rijeci hvale.. prekrasan domacin i prekrasno mjesto za dobar provod.. dobar4
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Genesis051
cro chopper forum
cro chopper forum
Genesis051

Broj postova : 740
Godina imam : 64
Prebivalište : Rijeka
Vozim : H-D Street 750
Na forumu od : 15.12.2007

Omiš 2018 Empty
PostajNaslov: Re: Omiš 2018   Omiš 2018 Icon_minitimesub 06 lis 2018, 20:50

Dakle isto kao lani, ali slabo ste nabili klinove u pijesak, ja sam sa ženom bio u prvom redu do mora i,  iako mi izgledalo da je šator na mjestu samo zbog naše težine, ujutro su svi klinovi bili na mjestu... i tako 2 noći za redom... one treće (subotu na nedjelju ) je i znatno slabije puhalo. Ove godine nisam imao vremensku mogućnost (potrošio G.O.) ali svakako ćemo probat 2019-e... Smile
Za stabilnost motora je domaćin (prošle godine) imao pripremljene drvene pločice, i osobno sam (sa još jednim ranoraniocem) sudjeloval u podlaganju nogara sa pločicama... 5-6 motora smo podložili, on nagnuo motor, ja podstavio pločicu
[Vrh] Go down
Sponsored content

Omiš 2018 Empty
PostajNaslov: Re: Omiš 2018   Omiš 2018 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Omiš 2018
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» MBE Verona 2018
» MK Zmaj 10.3.2018.