|
|
| P: Jack Daniels - Lampa | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: P: Jack Daniels - Lampa pon 05 oľu 2018, 09:16 | |
| Nakon dugo vremena vratio sam se starom hobiju izradi svakojakih ukrasnih predmeta od obojenog stakla... ..tak sam se malo piigrao i sa praznom flašom o "Đekija", bilo mi ju žao bacit pa ju odlučio ovjekovječit.. sjenilo je izrađeno od stakla u boji u Tiffany tehnici.. .lampa vuče na vintage i pomalo idustrijski stil a idealn je poklon za pravog prijatelja, da ne pričam kak zrači u nekom Baru... Za forumaše je cijena 550 kn!!! | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa sri 07 oľu 2018, 07:43 | |
| ... je li za tu cijenu boca puna !? ... sorić, ali i cijena i ta nadogradnja mi ne idu u red moga ukusa i izbora ! ... vjerujem da sam u manjini, ali eto, kritika je s moje strane negativna, pogotovo kada pogledam na cijenu ! ... na stranu tvoj trud i vještina, jer ja to ne znam napraviti te to poštivam! | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa sri 07 oľu 2018, 08:39 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... je li za tu cijenu boca puna !?
... sorić, ali i cijena i ta nadogradnja mi ne idu u red moga ukusa i izbora ! ... vjerujem da sam u manjini, ali eto, kritika je s moje strane negativna, pogotovo kada pogledam na cijenu !
... na stranu tvoj trud i vještina, jer ja to ne znam napraviti te to poštivam! ..ma sve pet imenjače!.. ja niti ne očekujem da se takve stvari svima svide, no sama činjenica da si pogledao i komentirao uradak meni dovoljna... ..ne želim se pravdati no povući ću jednu paralelu i neka to bude baš Jack Daniels... znači netko nemože shvatiti zašto taj JD košta toliko, kad može kupiti našeg imenjaka Badela neznam... lupam, za 3 puta manje nofcov! ..jer žestica je žestica,:kaj ne!... ..a onda će s druge strane doći onaj tko zna da su u proizvodnju tog istog JD uloženi najkvaliteniji sastojci, te uloženi sati i godine manualnog rada... . ..dok ona treća strana na to sve skupa gleda neutralno i uopće je to ne zanima jer nije konzument alkohola!... .svatko od nas zna koliko mu njegov novac vrijedi! ...mislim da si razumio što želim reći, no u svakom slučaju hvala za komentar! | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| | | | mrljo#2 cro chopper forum
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa sri 07 oľu 2018, 12:02 | |
| | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa čet 08 oľu 2018, 19:14 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- lukylipik je napisao/la:
... sorić, ali i cijena i ta nadogradnja mi ne idu u red moga ukusa i izbora ! ... vjerujem da sam u manjini, ali eto, kritika je s moje strane negativna, pogotovo kada pogledam na cijenu !
... na stranu tvoj trud i vještina, jer ja to ne znam napraviti te to poštivam! ..ma sve pet imenjače!.. ja niti ne očekujem da se takve stvari svima svide, no sama činjenica da si pogledao i komentirao uradak meni dovoljna... ..ne želim se pravdati no povući ću jednu paralelu i neka to bude baš Jack Daniels... znači netko nemože shvatiti zašto taj JD košta toliko, kad može kupiti našeg imenjaka Badela neznam... lupam, za 3 puta manje nofcov! ..jer žestica je žestica,:kaj ne!... ..a onda će s druge strane doći onaj tko zna da su u proizvodnju tog istog JD uloženi najkvaliteniji sastojci, te uloženi sati i godine manualnog rada... . ..dok ona treća strana na to sve skupa gleda neutralno i uopće je to ne zanima jer nije konzument alkohola!... .svatko od nas zna koliko mu njegov novac vrijedi!
...mislim da si razumio što želim reći, no u svakom slučaju hvala za komentar! ... moramo jednom ove komentare zaliti - PIVOM !!! | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa čet 08 oľu 2018, 19:21 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- mrljo#2 je napisao/la:
- lukylipik je napisao/la:
... na stranu tvoj trud i vještina, jer ja to ne znam napraviti te to poštivam! ..ma sve pet imenjače!.. ja niti ne očekujem da se takve stvari svima svide, no sama činjenica da si pogledao i komentirao uradak meni dovoljna... ..ne želim se pravdati no povući ću jednu paralelu i neka to bude baš Jack Daniels... znači netko nemože shvatiti zašto taj JD košta toliko, kad može kupiti našeg imenjaka Badela neznam... lupam, za 3 puta manje nofcov! ..jer žestica je žestica,:kaj ne!... ..a onda će s druge strane doći onaj tko zna da su u proizvodnju tog istog JD uloženi najkvaliteniji sastojci, te uloženi sati i godine manualnog rada... . ..dok ona treća strana na to sve skupa gleda neutralno i uopće je to ne zanima jer nije konzument alkohola!... .svatko od nas zna koliko mu njegov novac vrijedi!
...mislim da si razumio što želim reći, no u svakom slučaju hvala za komentar! ... moramo jednom ove komentare zaliti -
PIVOM !!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: P: Jack Daniels - Lampa | |
| |
| | | | P: Jack Daniels - Lampa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|