| Fat Boy | |
|
+22pinky Lars_Viking Hex nenad barinić ljubo100 merla cro.chopper Zlac Rocker-C zed12 strojar lukylipik Safet(y) strelicar Beatnik freebee Medevelin DonQuijote custom rider mrljo#2 TommyZG Karlo 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Fat Boy uto 08 kol 2017, 21:17 | |
| - nenad barinić je napisao/la:
- Drifter je napisao/la:
- nenad barinić je napisao/la:
- Čestitam na prinovi! Neka te pouzdano i sretno služi. FB mi je uvijek bio želja, ali meni stoji kao piletu sise, jer sam podosta krakat. Sjedalo je i meni radio Vlado i preporodio sam se, moja kralježnica pogotovo, kao i ženina. Savjet svima koji kupe i žele kupovati dodatnu opremu - prvo prerada sjedala, a onda ostalo.
...hvala...u originalu sam se na njemu osjecao ko na Tomosu....ja sam visok 180 ali imam malo duze ruke ....alki sa ovim sicem i zakrenutim raiserima mi je skoro volan pre daleko...taman sam ispruzen da bi mi jos cm vise bilo previse....potpuno drugi motor....bolji.... ...a ja sam "mali"....189 cm. Provozao FB-a od prijatelja Nikice i smiješno mi....ali i skupo, preskupo. Da je po mjeri, odvažio bih se na neku kredu i to je to. Ali, izgledam smiješno, čim nađem fotke baš ću ih tu postati. ....identicno iskustvo nakon prve voznje.. ...osjecao sam se ko na Tomosu... ali sada je drasticna razlika....bas bi volio da probaš...proslo mi kroz glavu da vratim raisere u originalni polozaj da si priblizim volan.....moram ga jos malo voziti da mi sjedne ovako do kraja pa da odlucim definitvno... | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Fat Boy ned 20 kol 2017, 16:11 | |
| | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Fat Boy ned 20 kol 2017, 22:51 | |
| ....identicno iskustvo nakon prve voznje.. ...osjecao sam se ko na Tomosu... ali sada je drasticna razlika....bas bi volio da probaš...proslo mi kroz glavu da vratim raisere u originalni polozaj da si priblizim volan.....moram ga jos malo voziti da mi sjedne ovako do kraja pa da odlucim definitvno...[/quote]
...i ako mi tako odgovara? Pa se "zapalim" za FB-a opet, a on odgovara sa tim izmjenama? Ajme...kredit :-D | |
|
| |
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Fat Boy pet 08 ruj 2017, 14:35 | |
| ....jedno javljanje s Faak-a....prva duza voznja sa novim sicem i naslonom....isao preko Krapine i Rogaske pa na Dravograd i okolo naokolo.....cca 5 sati u sedlu sa 5 minuta stajanja na jednoj pumpi......ko da nisam vozio....mogao bi 10 sati u komadu bez ikakve tegobe ili najblazeg osjeta....ni u guzici ni u leđima..ramenima ili rukama....doslovno ko da sam ustao iz kreveta.....stvarno je Shadow (i Kamba😁) majstor.....ko nije probao nemre vjerovati .....jos ni ja nemrem vjerovati da moze biti tako dobar sic i da znaci toliku razliku... | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy pet 08 ruj 2017, 14:39 | |
| - nenad barinić je napisao/la:
- ....identicno iskustvo nakon prve voznje.. ...osjecao sam se ko na Tomosu... ali sada je drasticna razlika....bas bi volio da probaš...proslo mi kroz glavu da vratim raisere u originalni polozaj da si priblizim volan.....moram ga jos malo voziti da mi sjedne ovako do kraja pa da odlucim definitvno...
...i ako mi tako odgovara? Pa se "zapalim" za FB-a opet, a on odgovara sa tim izmjenama? Ajme...kredit :-D[/quote] ...ja imam raspon ruku 187cm....i u gore opisanoj voznji su mi ruke skroz ispruzene....mislim da nema sanse da ti motor bude na knap | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy ned 10 ruj 2017, 08:52 | |
| ...svaki cigo svoga konja hvali....
...jučer na motoru od 09:30 kada sam krenuo u đir po Faak-u, a doma došao iza 22:00....stao na par pišanja/3 benzinske pumpe, ručak od pola sata i jednu kavu od 10 minuta...ostalo vožnja. Nije tu bilo toliko pređenih kilometara (500injak) ali dosta muvanja lokalnim cestama i traženja puta.
Uglavnom minimalno proveo na motoru 10, ako ne i više sati, ko da nisam ni vozio....NIŠTA....slično i dan prije (nešto manje) - loše ceste, brda, zavoji...skinuo još jedan sloj sa fuzića u par zavoja...
...po onim zavojima na 69 taman uđem u ritam, oderem par puta fuziće, napravim si film da jurim neviđenom brzinom kroz zavoje kad me par lokalaca na endurima doslovno preskoči...jbte mislo sam da stojim ....udaljavali su se doslovno ko da idem u rikverc..po tim istim zavojima...
....uglavnom kombinacija sica i motora radi savrseno....što se same udobnosti tiče ja se vozim sam (75kg) sa malo stvari pa mi softail ovjes radi savršeno i udobno po prilično lošim i pokrpanim cestama ...s time da sam jučer odradio i nešto makadama lutajući kroz Sloveniju u potrazi lokalne ceste do Macelja...koju nisam na kraju našao jer je prekopana pa sam otišao do Rogaške jer sam odlučio ne plaćati vinjetu (ili kaznu) za 3km prevare...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy čet 14 ruj 2017, 22:24 | |
| Odradio A-test (homologaciju) bočne tablice na Fat Boy-u..... vrlo jednostavna procedura ukoliko je tablica i nosač u skladu sa propisima, a ostatak motora tvornički. | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 06:04 | |
| ...sezona mirovanja i nervoze lagano kreće... ....uglavnom ideja koja ide kroz glavu je maknuti zadnju lampu i poravnati blatobran jer ima udubinu za lampu. Staviti žmigavce 3 u 1, tablica je već bočno....i time dobiti prilično ravnu i veliku površinu za likovno se izraziti...imam neke ideje o uzorku...već se idejno rješenje kuha u Požar loncu.... ...gril će ići gore samo po potrebi....tako da je u igri cijela površina od solo sica do kraja... ..nastavak slijedi... ...nosač tablice je za A test....ide gore malo ljepši | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 09:10 | |
| Slika s boka da se vidi torba? | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 09:12 | |
| | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 09:14 | |
| Fala na slikama. Očekivao sam da češ staviti tu veličinu torbe, ali ja bih stavio nakošenu koja više prati liniju motora. Mislim da bi ovaj motor ljepše izgledao da i na drugo strani ima takvu bisagu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 09:19 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Fala na slikama. Očekivao sam da češ staviti tu veličinu torbe, ali ja bih stavio nakošenu koja više prati liniju motora. Mislim da bi ovaj motor ljepše izgledao da i na drugo strani ima takvu bisagu.
...ne vidi se na toj slici kut baš najbolje...a i čudno je poklopac sjeo....u živo meni bolje izgleda nego na ovim slikama.... ....torba na desnu stranu ne ide na ove auspuhe...onome kome se sviđa...meni je ovako vizualno ljepše da je izloženija strana motora (desna) čistih linija i da se baš vidi motor...pogotovo kod njega ova puna krom felga i kombinaciji sa auspusima... ....super je to što svi ubacimo nekaj svojega pa su nam motori različiti, a time i zanimljiviji... | |
|
| |
| Naslov: Re: Fat Boy pet 06 lis 2017, 09:21 | |
| | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| |
| |
| Naslov: Re: Fat Boy sri 10 srp 2019, 09:30 | |
| Ode Fat Boy novom sretnom vlasniku! | |
|
| |
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Fat Boy čet 11 srp 2019, 11:27 | |
| - Drifter je napisao/la:
- Ode Fat Boy novom sretnom vlasniku!
Idem ja probat novog Fat Boya kod lokalnog dilera u subotu. Plan je jednog dana Dyna, vise se ne proizvode ali ionako nebi novi motor kupovao. | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Fat Boy pon 26 kol 2019, 11:25 | |
| Sretno i uživaj! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fat Boy | |
| |
|
| |
| Fat Boy | |
|