|
|
| Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 08:27 | |
| Odluka je pala Hyosung 250 Aquila. Za nešto bolje nemam love. Pitanje je gdje kupiti? U Hr više nemaju zastupnika ni dilera koji bi držao Aqulu, imaju samo skutere. Može li netko možda preporučiti dilera u Sloveniji? Nekog korektnog koji zna proceduru, daje izvoznu cijenu i svu potrebnu papirologiju. Možda Italija ili čak Austrija, no ipak bi više volio Sloveniju zbog blizine i jezika. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 08:40 | |
| Mislim da bi si manje komplicirao život kada bi kupio polovni u HR. | |
| | | DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 09:10 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Mislim da bi si manje komplicirao život kada bi kupio polovni u HR.
Sigurno, no kupnja polovnog motora je uvijek riskantna čak i za znalce. Osim toga ne želim da mi za deset godina stari motor uzmu pola cijene novoga a upravo toliko se može naći na Njuškalu. Polovni je opcija ali ću, ako baš moram kupiti polovni otići u Njemačku ili Austriju, nagnjaviti se i za istu lovu kupiti motor star dvije godine. No najviše bi volio pronaći dobrog dilera i kupiti novi. NO gdje i kod koga??? | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 11:20 | |
| http://www.auto-toni.hr/hyosung-motocikli | |
| | | deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 17:25 | |
| Mislim da bi novi motocikl mogao kupiti u Sloveniji kod Saplexa (Rače).Sve ovisi o dogovoru s vlasnikom.U Mađarskoj sigurno uvoze te motocikle, samo treba pronači uvoznika tj. prodavaonicu. | |
| | | DonQuijote man
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji sri 08 lip 2016, 17:41 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
-
http://www.auto-toni.hr/hyosung-motocikli Zvao sam ih prve. Nema ništa od Hyosunga niti će uskoro imati.. Veli da ne može trgovati dok nema zastupnika u HR | |
| | | DonQuijote man
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji čet 09 lip 2016, 09:07 | |
| - deda bum je napisao/la:
- Mislim da bi novi motocikl mogao kupiti u Sloveniji kod Saplexa (Rače).Sve ovisi o dogovoru s vlasnikom.U Mađarskoj sigurno uvoze te motocikle, samo treba pronači uvoznika tj. prodavaonicu.
Pozdravljeni, Žal motornih koles Hyosung ne uvažamo več že od leta 2008. Best Regards/Lep pozdrav, | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji | |
| |
| | | | Hyosung diler u Hrvatskoj ili Sloveniji | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|