| Novi deda :) | |
|
+18baki-otok vladimir Vg Lenči Genesis051 vroc-bobi ljubo100 pinky gaso999 mavo rifireman mosor Vladek mkrezic chipo Safet(y) Easy rider cro.chopper DonQuijote 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Novi deda :) uto 07 lip 2016, 19:25 | |
| Bok svima Prvo moram priznati da sam malo lagao dok sam si radio profil jer je zahtjevan odgovor na pitanje koji motor voziš. Ja ne vozim ništa. Trenutno ne vozim ništa osim auta, što se i ne računa kao vožnja, a zadnji put sam vozio prije nekih 30 godina. Onda sam postao odgovoran, obitelj i bla, bla, uvijek je nešto važnije od mog gušta. Kao klinac sam tvrdio da ću si s 50 kupiti Harleya no od tada sam bitno reducirao planove Ovaj forum mi je zlata vrijedan izvor dobrih informacija jer , kao što rekoh odavno ništa ne vozim i potpuno sam izvan tog svijeta što hitno želim promjeniti i nabaviti chopper Love baš nemam previše a želio bi ipak nešto novo, nešto što ću voziti deset, petnaest sezona i to ako bude sreće i zdravlja, kasnije ću definitivno morati odustati od motora zbog starosti. Molio bih i savjet, pomoć oko odluke. Na vagu stavljam Hyosung Aquila 250 i Kymco Venox 250 iako uopće nemam pojma gdje bi ih nabavio jer ih u HR nema, no to je već drugo pitanje. Za odluku imam vremena jer ću tek na zimu doći do potrebne lovice Eto, nadam se da u društvo primate i seniore mlade u srcu | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Novi deda :) uto 07 lip 2016, 21:36 | |
| e deda dobrodošao ..... naravno da primamo sve ..... pogotovo one koji obožavaju ovu vrstu druženja i chopper motore .... pitanja i odgovore postavljaj u za to predviđene forume i teme i sve pet ..... odgovor stiže brzo sigurno uživaj i doborodošao jošjednom | |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Novi deda :) uto 07 lip 2016, 21:48 | |
| Ne daj se smesti...uz malo strpljenja sigurno ćeš naći kakvu dobro očuvanu 250-icu koja će te služiti još dugi niz godina. | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Novi deda :) uto 07 lip 2016, 22:00 | |
| Welcome on Board! ..i nista se ti ne brini... ima nas djedova ovdje preko nekoliko | |
|
| |
chipo man
Broj postova : 444 Godina imam : 46 Prebivalište : Slavonija Vozim : Suzuki Intruder M800 Na forumu od : 18.08.2009
| Naslov: Re: Novi deda :) uto 07 lip 2016, 22:08 | |
| | |
|
| |
mkrezic man
Broj postova : 198 Godina imam : 58 Prebivalište : Rab Vozim : Daelim Daystar 125cc Na forumu od : 30.01.2016
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 00:19 | |
| Dobrodošao i sretno u potrazi i vožnji | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 08:17 | |
| Nema novih 250-tica custom. Tako da trebaš tražiti dobar polovan motor što je po meni bolji izbor u financijskom smislu. | |
|
| |
mosor man
Broj postova : 45 Godina imam : 43 Prebivalište : Tugare Vozim : Hyosung Aquila 250 Na forumu od : 04.02.2013
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 09:45 | |
| Ja mogu iz osobnog iskustva potvrditi nešto što sam već čitao kao savjete: ukoliko se odlučite za Hyosung Aquilu, uzmite karburatorski model, jer u HR nema dijagnostike za EFI model, a karburatorski motor će znati popravljati svaki serviser. Mene je mučio visoki broj okretaja u leru, i taj problem je imalo još ljudi u nas i vani, i nitko ga nije znao riješiti. Rješenje jednog kolege s ovog foruma primjenjeno je i u mene: fizički reducirati količinu zraka stezanjem gume za zrak. To ujedno znači i paljenje uz malo gasa i manualno zagrijavanje motora zimi. | |
|
| |
rifireman cro chopper forum
Broj postova : 510 Godina imam : 57 Prebivalište : Rijeka-Saršoni Vozim : Suzuki Intruder c800 Na forumu od : 27.07.2008
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 11:09 | |
| | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 13:35 | |
| Pozdrav! Imam ja jednu priču iz života vezano na ovo tvoje obečanje sebi kako češ si kupiti Harleya do 50. Jednom prilikom ogledava neki deda, ali već i preko 60, moj motor i kad sam prišao počne priču: Ma ja sam ti oduvijek volio motore, pogotovo Harleye ali nikad da skupim dovoljno para za kupit ga, uvijek se imalo nešto važnije na šta su otišle pare. Sad sam sve riješio, poženio djecu i sad ima para, ali nisam ti ja više nekako za to... | |
|
| |
gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 17:31 | |
| | |
|
| |
DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 08 lip 2016, 17:36 | |
| Hvala svima na savjetima i dobrodošlici
| |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
ljubo100 man
Broj postova : 380 Godina imam : 56 Prebivalište : Petrinja Vozim : VN 800 Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Novi deda :) čet 09 lip 2016, 06:27 | |
| preporučujem polovni virago 250ccm | |
|
| |
DonQuijote man
| Naslov: Re: Novi deda :) čet 09 lip 2016, 08:46 | |
| - mavo je napisao/la:
- Pozdrav!
Imam ja jednu priču iz života vezano na ovo tvoje obečanje sebi kako češ si kupiti Harleya do 50. Jednom prilikom ogledava neki deda, ali već i preko 60, moj motor i kad sam prišao počne priču: Ma ja sam ti oduvijek volio motore, pogotovo Harleye ali nikad da skupim dovoljno para za kupit ga, uvijek se imalo nešto važnije na šta su otišle pare. Sad sam sve riješio, poženio djecu i sad ima para, ali nisam ti ja više nekako za to...
Jap česti slučaj, ljudi puste da im žiuvot prođe, brinu o obitelji, o ovome onome i onda iscrpljeni i prazni odu u mirovinu, nikada si ništa ne priuštivši. Čekaš, čekaš, uvijek je nešto važnije, a vrijeme ide. | |
|
| |
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Novi deda :) čet 09 lip 2016, 09:55 | |
| Dobrodosao | |
|
| |
Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Novi deda :) sub 11 lip 2016, 14:58 | |
| Ja ne razumijem te komentare: ja sam prestar.. U biti.. smatram da nam je svima "pisano", kad smo za u vječna lovišta, dakle, samo i isključivo osobni osjećaj (i eventualno zdravstveni uvjeti)... Npr. pred 2 godine dobio kirurški titanium cage (kavez) od 4-7 kralješka... Nakon operacija, koje su bile 02. i 09. siječnja 2014. prošla je godina i pol ... i tjedan preko! 13.06.2015. sam dovezao kući rabljenu Aquilu 250... Obzirom da nemam nešto para, onda sam odvozio samo (nešto preko) 9000 Km u godinu dana (još nedostaju 2 dana ali plaća je za 4, pa.. ) ... Uz malo sreće, za 2-3 god (kad se riješim jedne krede) uzmem na (novu) kredu nešto preko 250... što tad bude uletilo... Toliko o zdravstvenom stanju i godinama... Ako osjećaš, da će te to veseliti, slušaj srce... kupi, zajaši i vozi se, navuć ćeš si osmjeh na lice, i osjećat se bezvremenski! | |
|
| |
Lenči man
Broj postova : 187 Godina imam : 36 Prebivalište : Čakovec Vozim : Harley Davidson 883 low Na forumu od : 19.09.2010
| Naslov: Re: Novi deda :) uto 14 lip 2016, 21:59 | |
| ja sam za aqvilu 250,osobno sam je vozio 6 godina i solidan motor,kupio sam je za 15 a prije par mjeseci prodao za 10 tisuća kuna možeš naći dobru na njuškalu i za dobre novce | |
|
| |
vladimir Vg cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 45 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : kawasaki vn 800 Na forumu od : 11.06.2016
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 15 lip 2016, 22:25 | |
| | |
|
| |
baki-otok man
Broj postova : 10 Godina imam : 58 Prebivalište : OTOK-VK Vozim : HYOSUNG AGUILA GV125 Na forumu od : 16.04.2016
| Naslov: Re: Novi deda :) ned 19 lip 2016, 11:01 | |
| | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Novi deda :) sri 29 lip 2016, 09:23 | |
| Dobrodošao! | |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Novi deda :) sub 02 srp 2016, 15:52 | |
| | |
|
| |
Ventolin man
Broj postova : 16 Godina imam : 43 Prebivalište : Osijek Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 18.04.2016
| Naslov: Re: Novi deda :) ned 10 srp 2016, 15:58 | |
| Ja imam 35 g. Dobrih 10 g. sam razmišljao da polažem i kupiom motor ali nikako mi se nije uklapalo u računicu. Trebao mi auto za posao pa uzeo na kredit, nakon toga samo razvalčio plaću da mogu sve otplatiti i motor pomalo pao u zaborav. Prošle godine odlučio polagati za motor i to više iz razloga da naučim voziti jer nisam nikada vozio ništa osim tomosa. Planirao uzeti Venoxa da se izvježbam, međutim naletio na povoljnu yamahu i pomalo impulzivno podigao kredit i uzeo ju. Moram priznati da sam prvih par dana imao zbrku u glavi, uživao sam u vožnji ali opet sam uletio u kredit, imam još drugih gluposti za riješavati, neznam hoću moći, šta ako sam se zaj... i tako. nakon par dana stajem pred kuću i izlazi susjed od svojih 70+g. Čovjek jedva hoda i priča jer je imao rak grla. Dođe do mene i kaže "nikako da te uhvatim da vidim motor. Ja sam ti kao mladić obožavao motore. Onda se oženio, zidao kuću, došla djeca i nisam više nikad imao motor. Sad bih si najradije kupio da sam zdrav ali ne mogu više." nakon tog razgovora sam baš počeo guštati u motoru jer nebih htjeo da se jednom okrenem i skužim da si nisam ostvario neku želju jer sam tada mislio da nije vrijeme za to. | |
|
| |
DonQuijote man
| Naslov: Re: Novi deda :) ned 10 srp 2016, 20:35 | |
| Da sam znao koliko zadovoljstva, koliko gušta i sreće će mi donijeti motor, odavno bih ga kupio. Neizmjerno guštam. Skroz sam se promjenio, živci na hozntregerima. Na poslu mi je ponekad koma ali od kad imam motor baš me briga. Stvari koje bi me prije izbacile iz takta danas mi ne znače ništa jer znam da ću poslije posla sjesti na makinu i sve brige i problemi će mi nestati.
| |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Novi deda :) pon 11 srp 2016, 08:27 | |
| - Ventolin je napisao/la:
-
Ja imam 35 g. Dobrih 10 g. sam razmišljao da polažem i kupiom motor ali nikako mi se nije uklapalo u računicu. Trebao mi auto za posao pa uzeo na kredit, nakon toga samo razvalčio plaću da mogu sve otplatiti i motor pomalo pao u zaborav. Prošle godine odlučio polagati za motor i to više iz razloga da naučim voziti jer nisam nikada vozio ništa osim tomosa. Planirao uzeti Venoxa da se izvježbam, međutim naletio na povoljnu yamahu i pomalo impulzivno podigao kredit i uzeo ju. Moram priznati da sam prvih par dana imao zbrku u glavi, uživao sam u vožnji ali opet sam uletio u kredit, imam još drugih gluposti za riješavati, neznam hoću moći, šta ako sam se zaj... i tako. nakon par dana stajem pred kuću i izlazi susjed od svojih 70+g. Čovjek jedva hoda i priča jer je imao rak grla. Dođe do mene i kaže "nikako da te uhvatim da vidim motor. Ja sam ti kao mladić obožavao motore. Onda se oženio, zidao kuću, došla djeca i nisam više nikad imao motor. Sad bih si najradije kupio da sam zdrav ali ne mogu više." nakon tog razgovora sam baš počeo guštati u motoru jer nebih htjeo da se jednom okrenem i skužim da si nisam ostvario neku želju jer sam tada mislio da nije vrijeme za to. ...da, to je ta prica | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi deda :) | |
| |
|
| |
| Novi deda :) | |
|