|
|
| Vatever | |
|
+24Inspektor Dane Kamikaza Drifter chipo Vladek webrider Lars_Viking gaso999 ropee Easy rider dkulas fire fox Karlo Shantung Zlac Stipe0901 cro.chopper ljubo100 mkrezic vroc-bobi mavo Safet(y) rifireman Vatever 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ventolin man
Broj postova : 16 Godina imam : 43 Prebivalište : Osijek Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 18.04.2016
| Naslov: Re: Vatever sub 21 svi 2016, 22:22 | |
| Dobro dosao. Jos si i dobar, ja polozio prosle godine sa 34g, a nikad prije nisam vozio motor. Lajkaca za odabir motora. | |
| | | Vatever cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 39 Prebivalište : Kvarner Vozim : Yamaha XVS1300A Na forumu od : 09.05.2016
| Naslov: Re: Vatever sri 17 kol 2016, 13:23 | |
| - Inspektor Dane je napisao/la:
-
Jesi li vozio što ranije s obzirom da trebaš polagati A kategoriju? Pretpostavljam da jesi jer 1300 ccm i 300 kg baš i nije motor za početnika. Mislio sam da se ove uvodne teme brzo zaključaju, pa sam malo kasno vidio ovaj post... Prije polaganja nisam vozio motore (skutere ne računam). Dugo sam razmišljao da li za prvi motor uzeti takvu mrcinu ili krenuti od manje zapremine, ali nakon HRPE pročitanih iskustava na netu i razgovora s ljudima, zaključak je bio da bih motor manje kubikaže relativno brzo "prerastao". Pogotovo jer sam odlučio kupiti novi motor i imati ga godinama, nije mi se dalo slijedećih par godina prolaziti "kupoprodajnu" fazu i postepeno prelaziti na veće kubike... Moram priznati da me prilično bilo strah težine samog motora. Prije kupovine sam sjeo u salonu na XVS1300Custom (jer je bio nasličniji ovom mom), malo ga nagnuo lijevo/desno i osjetio tu težinu (na mjestu) i odmah se lagano usrao. Počeo se nećkati, ali na kraju ipak naručio. Dok sam čekao da stigne sam nemali broj puta pomislio kako sam prenaglio, da mi to nije trebalo, da će mi past čim sjednem na njega ili u prvom zavoju, da sam trebao uzeti manji motor kao prvi.......... Ali nakon prve vožnje (a i sad, nakon cca 4000km), mogu reć da se motor jako lijepo vozi, ta težina se ne osjeti čim je motor u pokretu, ali da treba biti oprezniji prilikom sporijih manevara (parking, raskršća, okretanja na uzbrdici/nizbrdici), treba. Ukratko, nisam požalio | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| | | | ljubo100 man
Broj postova : 380 Godina imam : 56 Prebivalište : Petrinja Vozim : VN 800 Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Vatever sri 17 kol 2016, 20:19 | |
| samo polako | |
| | | Ivan-Shadow man
Broj postova : 321 Godina imam : 47 Prebivalište : Kastav Vozim : Honda Shadow VT 750 ACE Na forumu od : 18.11.2012
| | | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Vatever pet 19 kol 2016, 11:34 | |
| - Vatever je napisao/la:
Mislio sam da se ove uvodne teme brzo zaključaju, pa sam malo kasno vidio ovaj post...
Prije polaganja nisam vozio motore (skutere ne računam). Dugo sam razmišljao da li za prvi motor uzeti takvu mrcinu ili krenuti od manje zapremine, ali nakon HRPE pročitanih iskustava na netu i razgovora s ljudima, zaključak je bio da bih motor manje kubikaže relativno brzo "prerastao". Pogotovo jer sam odlučio kupiti novi motor i imati ga godinama, nije mi se dalo slijedećih par godina prolaziti "kupoprodajnu" fazu i postepeno prelaziti na veće kubike...
Moram priznati da me prilično bilo strah težine samog motora. Prije kupovine sam sjeo u salonu na XVS1300Custom (jer je bio nasličniji ovom mom), malo ga nagnuo lijevo/desno i osjetio tu težinu (na mjestu) i odmah se lagano usrao. Počeo se nećkati, ali na kraju ipak naručio. Dok sam čekao da stigne sam nemali broj puta pomislio kako sam prenaglio, da mi to nije trebalo, da će mi past čim sjednem na njega ili u prvom zavoju, da sam trebao uzeti manji motor kao prvi..........
Ali nakon prve vožnje (a i sad, nakon cca 4000km), mogu reć da se motor jako lijepo vozi, ta težina se ne osjeti čim je motor u pokretu, ali da treba biti oprezniji prilikom sporijih manevara (parking, raskršća, okretanja na uzbrdici/nizbrdici), treba.
Ukratko, nisam požalio ..evo, sad je zakljucano ..a tebi nek ne bude tesko, pa si lijepo otvori novu temu i sve ovo lijepo ponovno napisi i dodaj koju slicicu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vatever | |
| |
| | | | Vatever | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|