|
|
| DALMATINA | |
|
+44shadow calc69 kuna StarRider jazz KekoWaspnation Yzzy freshman jebiki Dr.Ma$$a daco Kunki Bučni biker professor palomas Gad_ lord lavica mustra Kum dragger custom rider boris buba stain Zmija dragstarPU lukylipik merla Vida necchi cro.chopper huš Saba zanotti rudy Safet(y) Beatnik Vladek klesoo vargass Free Spirit magna 48 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: DALMATINA ned 20 srp 2008, 00:07 | |
| | |
| | | Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: DALMATINA ned 20 srp 2008, 09:12 | |
| - merla je napisao/la:
- mavenox je napisao/la:
- Draga cro-chopper nacijo,
koja je cesto :santos: i koja ima uber gut upload molija bi da pokupi moj CD koji se nalazi u gore vec spomenutom kaficu (citaj SANTOS) pa neka ih probere i uploada da ekipa vidi slike i iz moje perspektive, pardon fotoaparata, s obzirom da smo mi jos u petak dosli.
Znaci zadatak: DOCI U SANTOS, POKUPUTI MOJ CD, PREBRATI I SMANJITI SLIKE, UPLOADATI(rapid ili gdje vec), I NARAVNO LINKIRATI NA TUDER
Bit cu jako zahvalan i jako bi to molio
P.S. Placam pivo samo ako ce se popiti u mom drustvu pa sto nisi prije rekao. ja bio u santosu, i cd ostavio da ga pokupi neko od moderatora... neka i oni nesto rade E jeb. ne znam ja kad je tko slobodan, ja sam ga jucer ostavio... Al nije Santos tako daleko (mjereno cca 1h voznje), tako da cu jos ici tamo ako si mislio na pivo . Zbilja bi se trebali dogovoriti i nac tamo da popijemo koju... tko je za? Kad? | |
| | | huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: DALMATINA ned 20 srp 2008, 10:03 | |
| ma samo ti reci ili napiši kad si tamo a neko će se uvijek naći free da dokuri na razgovor i pivicu | |
| | | Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: DALMATINA pon 21 srp 2008, 09:15 | |
| - huš je napisao/la:
-
Naravno, to nije uopce upitno, samo je dobra ekipa bitna ! Eto 26tog kad se vratim iz Belgije naletim do Santosa (pravovremeno obavjestim kad sam tamo) pa cemo nesto popit. | |
| | | Gad_ cro chopper forum
Broj postova : 503 Godina imam : 44 Prebivalište : Split Vozim : Suzuki M800 Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: DALMATINA uto 26 kol 2008, 10:12 | |
| Iako sa malo vecim zakasnjenjem evo slika od "jebiki-a" http://rapidshare.com/files/140184921/Vodice.rar.html | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DALMATINA | |
| |
| | | | DALMATINA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|