Početna stranicaPretraľnik"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo 610RegistracijaLogin

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo

Go down 
+4
Vilko
merla
Karlo
mrljo#2
8 posters
Autor/icaPoruka
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Empty
PostajNaslov: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimečet 30 srp 2015, 14:24

.čitao sam recenzije i iskustva po netu i 95% ljudi je jako zadovoljno Airhawkom s time da je isprobavan na svim vrstama motocikla....
,naime za ovih vrućina već nakon 150-200 km spužva u mom sjedalu se sabije i počinje lagana nelagoda a o znojenju da ne pričam., ovaj jastučić eliminira sve te nedostatke..
..da ne dužim, zanima me dali je netko od vas isprobao Airhawkov jastuk za sjedalo i što misli o njemu!?

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Yujgrg

.više pojedinosti na stranicama
www.airhawk.net/airhawk-products.aspx
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimečet 30 srp 2015, 15:22

Ne znam kako je sa Airhawkom , ali znam da je janjeće runo zakon . Dobio ga na Dalmatini od bivšeg člana foruma Very Happy rendeer .
Isprobano u nedjelju na povratku kući po pasjoj vrućini . dobar

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo YK7opo
"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo QLULyQ
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimečet 30 srp 2015, 15:59

...ma imam ja šišano runo u komadu za vozača i suvozača i kad stavim njega nema znojenja no svejedno sjedalo otvrdne ..... znam da tu igra ulogu i starost sica koji je punoljetan ali za kraće vožnje sasvim OK, pa me zanima i ovako nešto....
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimečet 30 srp 2015, 20:11

Frend ga ima i kune se da zakon. Kaze da ne ide bez njega nigdje dalje od 50 km.
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepet 31 srp 2015, 10:25

Karlo je napisao/la:
Ne znam kako je sa Airhawkom , ali znam da je janjeće runo zakon . Dobio ga na Dalmatini od bivšeg člana foruma Very Happy rendeer .
Isprobano u nedjelju na povratku kući po pasjoj vrućini . dobar

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo YK7opo
"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo QLULyQ

MEEEEEEEEE
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepet 31 srp 2015, 12:20

vilko, jel to znači na engleskom da ti imaš airhawk ,  ili je to glas donatora balkanskog airhawka ??
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepet 31 srp 2015, 12:28

tekući problem je napisao/la:
vilko, jel to znači na engleskom da ti imaš airhawk ,  ili je to glas donatora balkanskog airhawka ??

..ne!... Vilko ima Airsheep ali bez air-a .. Wink
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepet 31 srp 2015, 13:06

tekući problem je napisao/la:
prijatelju glas pokojnog donatora i ostale tugujuce rodbine nemoj me rendeer
[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepet 31 srp 2015, 13:19

Vilko je TRENUTNO neudobnost sica riješio sa dva zlatna Ohlinsa ALI jedva cekam da se vratim na Softail ovjes
pa nek žulja, grebe .....Od jeseni radim na tom projektu.

P.S

Koliko sam smazao janjica mogao sam od njihovih koža presvlaciti kutne garniture po kucama kebab1
[Vrh] Go down
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Prebivalište : Zagreb
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimesub 01 kol 2015, 10:05

Vilko je napisao/la:
Vilko je  TRENUTNO neudobnost sica riješio sa dva zlatna Ohlinsa ALI jedva cekam da se vratim na Softail ovjes

P.S

Koliko sam smazao janjica mogao sam od njihovih koža presvlaciti  kutne garniture po kucama kebab1

To se cini da Ćaplje postaju slavonski ogranak HOGa....
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimesub 01 kol 2015, 17:19

Tko to zna.To je s obzirom na trenutnu financijsku situaciju u Slavonije sada jako ,jako teško .Možda nekad u boljoj buducnosti
ALI da ponovim da smo mi ipak PRVI Chopper custom club regan u Hrvatskoj još sada davne 2006 i na to smo ponosni.
ako bog da nagodinu slavimo 10 godina postojanja . rendeer
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimesub 01 kol 2015, 20:33

Bravo. Ako bogda ja cu IM cestitati. A ako se opostenis onda cu cestitati i tebi sex
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 12:51

Vilko je napisao/la:
Vilko je  TRENUTNO neudobnost sica riješio sa dva zlatna Ohlinsa ALI jedva cekam da se vratim na Softail ovjes

P.S

Koliko sam smazao janjica mogao sam od njihovih koža presvlaciti  kutne garniture po kucama kebab1

bogami i ja sam ih se najeo, sve mi neugodno pogledati ovci u oči Very Happy
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 13:05

..i tak još jedna naizgled interesantna tema, od opet putevima zajebancije... s jedne strane mi je žao da je tako, dok mi je s druge strane, drago, jer nitko nema nikakvih problema sa sjedalom i sjedenjem prilikom dužih vožnji...
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 13:08

Neka ti SHADOWC napravi novi
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 13:21

Zlac je napisao/la:

.ehh kao da se i sam toga nisam sjetio Smile , no momentalno mi je 2 tkn za vozačev + ? tkn za suvozačev previše novaca koje moram uložiti u sad bitnije stvari...
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 13:32

Nisam znao za cijenu al ni airhawk ni nešto jeftiniji ak se ne varam ima ga i u Louisu
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimepon 03 kol 2015, 13:38

Zlac je napisao/la:
Nisam znao za cijenu al ni airhawk ni nešto jeftiniji ak se ne varam ima ga i u Louisu
,cca 115€ … našao sam u Bep's u trstu za 99€ ali je brzo prodan na popustu ostao im je još model koji meni nebi odgovarao.. no strpljiv, spašen!..
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimeuto 04 kol 2015, 08:30

mrljo#2 je napisao/la:
Zlac je napisao/la:

2 tkn za vozačev + ? tkn za suvozačev
jesi to provjeria cijenu ili?
ako su ti tako drugi rekli..čini mi se malo napuhana...
ja sam bio kod njega.. radio sic..

i stavrno mogu preporučiti!
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimeuto 04 kol 2015, 08:51

izigoing je napisao/la:
mrljo#2 je napisao/la:
Zlac je napisao/la:

2 tkn za vozačev + ? tkn za suvozačev
jesi to provjeria cijenu ili?
ako su ti tako drugi rekli..čini mi se malo napuhana...
ja sam bio kod njega.. radio sic..

i stavrno mogu preporučiti!

.iz prve ruke info, 250€ za vozača… i ok!!,
..čovijek radi dobar posao, pedantan je i čuo sam većinom dobre komentare, da su ljudi zadovoljni...
..radio sam ručni rad, konkretno Tiffany lampe i znam što je manufakturna proizvodnja., ljudi nisu mogli vjerovat da na jednu lampu izgubim 40 radnih sati!...
.. tako da ne želim komentirati dali je cijena prevelika ili ne, samo ću reći da vjerujem da se ovdje radi o zakonu ponude i potražnje!... i to je to... kao što rekoh, jednostavno momentalno novaca za to nemam... jer meni je još plus sica na to vezano i tapeciranje naslona na koferu i moj naslon a da bi bilo sve "pasent" tu su onda i kutije zvučnika ... i eto mene na pozamašnoj cifri! Smile
..zato i tražim neku alternativu poput Airhawka...

.usput, kako si ti zadovoljan sicom!?
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitimeuto 04 kol 2015, 09:08

očito je malo skočila potražnja onda...
ja sam bas zadovoljan..
evo više od godinu dana i nesto malo manje od 30 000 km

orginal čak i nije bia toliko loš al pomak je nemjerljiv..
i  s orginalom sam ja odvaljiva st-zg bez pauze ili stajanja..al nakon cca200 km javila bi se ona nekakva neugoda u trtici...

povukao mi je položaj malo prema nazad.. dosta dosta prema dolje, praktički jedan dio je skoro do plastike..
s tim sam dobio veliku potporu za leđa (cca 15ak cm naslona).. potporu s bočnih strana.. nema klizanja tamo vamo ni micanja..
i prednji dio..to tanka je čak dodano još malo da se napravi "grba" tako da se ne klizi naprid.
Sad kad sidnem.. "upadnem" u sic.. i nema mrdanja.. drzi mi leđa.. bokove..naprid.. kako sidnem tako stojim u svim uvjetima..naginjanju..kočenju.. grbama.. bas sam onako fiksan na motoru.. dok prije bi uvik moga guzicom malo tamo malo vamo..pa se naprid pa se nazad...
O bilo kakvoj nelagodu..ili ičem negativnom nema više ni govora.
a mogu reć da je kvalitetno testiran i na ture i na điriće manje.
na njemu sam odvalija 1070 km u jednom danu.. sta na orginalu mislim da bi se satra ode je prošlo super

ja doduše nisam samo poslao poštom sic njemu.. već sam bio kod njega..i par puta ga još u procesu izrade proba..prilagodili bas po želji..
sve u svemu.. mislim ne da nije bacanje para već da sam zna to bi i prije napravija.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo   "Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo Icon_minitime

[Vrh] Go down

"Airhawk 2" zračni jastučić za sjedalo
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Zanimljiva bisagica i sjedalo za VN 900
» Bobber sjedalo
» novi sic tj sjedalo na mom mamutu....
» zadnje sjedalo na prekklapanje