|
|
| AIR RAIDER paint on bikes | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
grt man
Broj postova : 35 Godina imam : 49 Prebivalište : BIH Vozim : MZ 250 Chopper / Yamaha YZF 750 R Na forumu od : 09.07.2008
| Naslov: AIR RAIDER paint on bikes čet 10 srp 2008, 23:39 | |
| Evo kako sam rekao predstavit cu mog rodjaka i njegove radove.. sad zasad samo su neki friski radovi a poslije ce na stranici biti jos....
http://airraiderr.googlepages.com | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: AIR RAIDER paint on bikes pet 11 srp 2008, 09:06 | |
| Ima lijepih stvari, kacige su mrak. Samo neka bude radova što više mu želim | |
| | | fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: AIR RAIDER paint on bikes pet 11 srp 2008, 12:48 | |
| i ja bih takodje pozdravio tebe,tvog rodju i njegove radove... Odlicno izgleda ... ako ti nije problem uputi ga na hrvatsku airbrush stranicu gdje se vise-manje svi(i svakim danom nas je vise) skupljaju od dubrovnika do iloka(pa cak i istocnije) Lakse je doci do materijala,savjeta,trikova.. www.juricek.hr/forum Dobro dosli i nastavite! | |
| | | grt man
Broj postova : 35 Godina imam : 49 Prebivalište : BIH Vozim : MZ 250 Chopper / Yamaha YZF 750 R Na forumu od : 09.07.2008
| Naslov: Re: AIR RAIDER paint on bikes pet 11 srp 2008, 23:13 | |
| - fat boy je napisao/la:
- i ja bih takodje pozdravio tebe,tvog rodju i njegove radove...
Odlicno izgleda ... ako ti nije problem uputi ga na hrvatsku airbrush stranicu gdje se vise-manje svi(i svakim danom nas je vise) skupljaju od dubrovnika do iloka(pa cak i istocnije) Lakse je doci do materijala,savjeta,trikova.. www.juricek.hr/forum Dobro dosli i nastavite! Hvala puno ja sam cekao na internet sve dok nije dosao ADSL ali ide sve polahko... Sad treba rodjo da prekljuci i bit ce materijala..Svakako da ce se registrirati... Jos jednom hvala... Pocetak je najtezi..HEHE | |
| | | grt man
| Naslov: Re: AIR RAIDER paint on bikes pet 11 srp 2008, 23:42 | |
| - grt je napisao/la:
- fat boy je napisao/la:
- i ja bih takodje pozdravio tebe,tvog rodju i njegove radove...
Odlicno izgleda ... ako ti nije problem uputi ga na hrvatsku airbrush stranicu gdje se vise-manje svi(i svakim danom nas je vise) skupljaju od dubrovnika do iloka(pa cak i istocnije) Lakse je doci do materijala,savjeta,trikova.. www.juricek.hr/forum Dobro dosli i nastavite! Hvala puno ja sam cekao na internet sve dok nije dosao ADSL ali ide sve polahko... Sad treba rodjo da prekljuci i bit ce materijala..Svakako da ce se registrirati... Jos jednom hvala... Pocetak je najtezi..HEHE NOVI POST https://cro-chopper.forumcroatian.com/airbrush-f6/prezentiranje-rada-prije-farbanja-t1660.htm | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: AIR RAIDER paint on bikes | |
| |
| | | | AIR RAIDER paint on bikes | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|