|
|
| Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street | |
|
+13pinky Tarze Rocker-C martinx Vladek mrljo#2 Dule Easy rider Zlac Safet(y) cro.chopper magna marija-stuttgart 17 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
marija-stuttgart man
Broj postova : 23 Godina imam : 36 Prebivalište : stuttgart Vozim : harley davidson 750 street 2015 Na forumu od : 11.02.2015
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street sri 25 vel 2015, 21:27 | |
| | |
| | | marija-stuttgart man
Broj postova : 23 Godina imam : 36 Prebivalište : stuttgart Vozim : harley davidson 750 street 2015 Na forumu od : 11.02.2015
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street sri 25 vel 2015, 21:28 | |
| | |
| | | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street uto 03 oľu 2015, 21:30 | |
| Pod prvo, Mare, prije nego me Safety bannira radi teme u dobrodošlici članovima, kasnio sam sat-dva, a on odma' zaključao .... dobrodošla na naš forum, drago mi je da si me poslušala i došla ovdje, ima nas ovdje i normalnih, a ostali su napaljeni, pa ih ne shvaćaj ozbiljno, to je labuđi pjev . Svaka čast na izboru motora, to sam ti odmah rekao (iako sam ga kod tebe prvi put i vidio, istina), želim da te dugo i sretno služi, da je pod njim a pred tobom cesta uvijek sretna i sigurna, sama znaš čega si se sve odrekla da bi si ovo priuštila i to cijeni, svaka ti čast sa toliko godina i odmah HD ! A šta si ono rekla, kada se vratiš u grad, u koji ćeš ono moto klub na stažiranje ?!? | |
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street uto 03 oľu 2015, 22:22 | |
| - nenad barinić je napisao/la:
- Pod prvo, Mare, prije nego me Safety bannira radi teme u dobrodošlici članovima, kasnio sam sat-dva, a on odma' zaključao .... dobrodošla na naš forum, drago mi je da si me poslušala i došla ovdje, ima nas ovdje i normalnih, a ostali su napaljeni, pa ih ne shvaćaj ozbiljno, to je labuđi pjev . Svaka čast na izboru motora, to sam ti odmah rekao (iako sam ga kod tebe prvi put i vidio, istina), želim da te dugo i sretno služi, da je pod njim a pred tobom cesta uvijek sretna i sigurna, sama znaš čega si se sve odrekla da bi si ovo priuštila i to cijeni, svaka ti čast sa toliko godina i odmah HD ! A šta si ono rekla, kada se vratiš u grad, u koji ćeš ono moto klub na stažiranje ?!?
fala fala hvala ti puno na lijepim rijecima you mister airbrush eh to da,trebalo se odrec dosta toga,ali zasto ne its worth it! hahaha neznam o cemu pricas to moramo jos vidis sa zlatkom, imat cemo bussines meeting kad dodem haha! | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street uto 03 oľu 2015, 23:01 | |
| Maloprije smo se razišli, kad ne može popit', družimo se kada god stignemo ovih dana, baš je happy...koliko ja mogu, jel'..... trenutno je tu, doma, ostaje još par dana pa će na jug . Ali pokvariti ću ga ja, predobar je on . Tko zna, možda ga natjeram da izvuče motor iz garaže. Nije glancer motor kao tvoj, tvoj HD se previše sjaji treba ovog ljeta naguštati prašine dovdje, da mu se malo taj sjaj skine | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street sri 04 oľu 2015, 09:24 | |
| Čestitam na pravoj makini! Sretno i uživaj! | |
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street sri 04 oľu 2015, 12:25 | |
| | |
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street sri 04 oľu 2015, 12:28 | |
| - nenad barinić je napisao/la:
- Maloprije smo se razišli, kad ne može popit', družimo se kada god stignemo ovih dana, baš je happy...koliko ja mogu, jel'..... trenutno je tu, doma, ostaje još par dana pa će na jug . Ali pokvariti ću ga ja, predobar je on . Tko zna, možda ga natjeram da izvuče motor iz garaže. Nije glancer motor kao tvoj, tvoj HD se previše sjaji treba ovog ljeta naguštati prašine dovdje, da mu se malo taj sjaj skine
pozdravi ga puno haha da,predobar je..vjerujem da ces uspjet u evil plan da ga pokvaris on vozi bmw-a jel? vidila sam mu motor,super je! haha a dok stignem u hr bit ce i prasine,blata,ogrebotine..ma svega xD nece bit glancer dugo! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street | |
| |
| | | | Moj prvi bike- Harley Davidson 750 street | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|