Početna stranicaPretraľnikKoje svjećice 610RegistracijaLogin

Koje svjećice

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
freebee
man
man
freebee

Broj postova : 480
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb/Sibenik
Vozim : Aquila GV 250 EFI
Na forumu od : 03.10.2012

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitimečet 27 stu 2014, 13:17

Podsjetio me Magna svojim pitanjima na nešto što sam htio pitati prije tjedan dana pa zaboravio Very Happy .
Koje svjećice koristite i jeste li primjetili razliku u odnosu na neke druge svjećice.

Naime, pričao mi je nekidan kolega kako je imao problema na autu dok nije stavio Boschove svjećice.
Prije toga mu je mehaničar stavljao NGK i Champion i osjetio je probleme u radu motora.
Kakva su vaša iskustva sa motorima?
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Re: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitimepet 28 stu 2014, 00:07

Isključivo Golden Lodge Exclamation Exclamation
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Re: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitimepet 28 stu 2014, 11:10

...osobno nikada nisam imao problema sa svijećicama niti na autu ni't motoru... mišljenja sam da ukoliklo se stavljaju zamjenske svijećice odgovarajućih toplinskih vrijednosti, da će do problema rijetko doći... no ukoliklo razvodni sistem paljenja nije 100% ispravan tad se problemi nerjetko pripišu neispravnosti svijećica!
..rasprave o svjećicama često odu u smjeru kao i o ulju svatko ima svoje mišljenje i mislim da je ono autosugestivno, odnosno da su najbolje one koje "ja" koistim Smile ... dok će prosječni vozač rijetko primjetiti razliku ukoliko je sve po PS-u!
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Godina imam : 52
Prebivalište : Zagreb
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Re: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitimepet 28 stu 2014, 16:06

ja sam na harley-u osjetio razliku u toplotnoj vrijednosti...stavio toplije svječice jer nisam imao pri ruci originalne i primjetio da bolje pali (kurbla) i vuče, ali mu je ler bio dosta jači....ovisi o smjesi...očito mi je smjesa malo bogata pa joj bolje paše vruča svječica....što kaže mrljo - ako je sve ok ne bi trebalo biti neke razlike u proizvođaču ako se koristi prava toplotna vrijednost.
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Re: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitimepet 28 stu 2014, 20:22

Ngk i nemam problema
[Vrh] Go down
Sponsored content

Koje svjećice Empty
PostajNaslov: Re: Koje svjećice   Koje svjećice Icon_minitime

[Vrh] Go down

Koje svjećice
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Koje ulje za dragstar 650 ?