|
|
| Mehaničar područje Rijeke | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dead27brain man
Broj postova : 126 Godina imam : 36 Prebivalište : Rijeka Vozim : Hyosung GV250 Aquila Na forumu od : 16.03.2014
| Naslov: Mehaničar područje Rijeke pet 29 kol 2014, 10:59 | |
| Pozdrav ljudi, imate kojeg mehaničara za preporučiti na području Rijeke?? Ja inače idem za auto u VIP auto na Krasici, već sam godinama kod to mehaničara i jako sam zadovoljan, pošten, brz i kvalitetan, nikad problema i nikad ne mjenja niš sam ništa osim onog što mu kažem, jedino ako je nešto kritično onda me nazove dal da mi mjenj i ako imam para naravno. E sad kako mi motor troši više nego što bi trebao, čisto me zanima dal ima tko da je baš radi samo motore, možda treba karburator naštelat ili nešto, ne kužim se, brtva plovka što mi je slinila mi se čini da je sad u redu, iako ću je ovih dana skinuti i zamjeniti. Zadnjih mjesec dana nikako da uhvatim vremena da sam pogledam uvijek nešto dogovorim ili negdje odem, a uz to živim u gradu pa nemam gdje ni raditi na motoru... Uglavnom još uvijek imam problem paljenja motora, ako zavergla onda se čuje lupanje ili samo zujanje/vrtenje startera pa ga moram pogurat. S time da mi motor čak i nakon minutu dve što radi opet ko da ne prima gas kako treba dok se ne zagrije, uz to ako mu poslije paljenja stavim čok na četvrtinu ili na pola, zna se ugasiti (filter zraka je nov). E sad kako sam trenutno nezaposlen, lova je problem. Zato pitam znate li nekog ili da idem kod svojeg pa da njega malo istlačim Hvala | |
| | | Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke pet 29 kol 2014, 12:34 | |
| Sad, mozda su glupa pitanja al ajde.
Si pogledao minimum i da nije mozda sajla gasa/kvacila/cega vec problem ... ? | |
| | | darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke pet 29 kol 2014, 21:20 | |
| Prijatelju po tvom opisu meni se čini da tebe muče dva problema. Prvi biti mogao biti automat jer ne ubacuje zupčanik kad zaverglaš a drugi bi ti mogel biti raštelani fergazer kojeg mora naštelati majstor da ravnomjerno ubacuje smjesu goriva u oba cilindra a za to mu treba stroj. Ako tvoj majstor ima taj stroj to ti bez brige napravi. | |
| | | dead27brain man
Broj postova : 126 Godina imam : 36 Prebivalište : Rijeka Vozim : Hyosung GV250 Aquila Na forumu od : 16.03.2014
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke pet 29 kol 2014, 23:46 | |
| puno hvala na odgvorima, pitat ću svog mehaničara, a u slučaju da nema taj stroj za to naštelat ili kako već to ide, imate nekog za preporučiti?? | |
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke sub 30 kol 2014, 08:40 | |
| Ja sam ti iz Zagorja tak da neznam koji od majstora kod tebe radi fergazere,ali ako želiš napravi jednu vožnjicu do Krapine ja ču ti dogovoriti kod svojeg majstora koji radi samo sa motorima da ti pregleda motor i riješi problem | |
| | | dead27brain man
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke sub 30 kol 2014, 09:30 | |
| Ako se odlučim za vožnju ti se javim Znaš možda otprilike koliko bi koštalo da se to dvoje sredi?? | |
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke sub 30 kol 2014, 18:39 | |
| | |
| | | fire fox man
Broj postova : 363 Godina imam : 52 Prebivalište : PGŽ Vozim : trenutno ništa Na forumu od : 05.08.2012
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke sub 30 kol 2014, 22:25 | |
| Probaj kod Sandija Adresa: Karlovačka 14. Rijeka Tel.: 051-671-305 Mob.: 098-216-469 http://sandi-moto.hr/kontakt.php | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mehaničar područje Rijeke | |
| |
| | | | Mehaničar područje Rijeke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|