| pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice | |
|
+5cro.chopper magna Zlac Kingman besmrtni 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice sri 27 kol 2014, 20:47 | |
| molim forumaše za pomoć imam veliki problem koji bi mi netko od vas možda mogao rješiti osobito vlasnici DragStara 650 osobito onog trenutno nevoznog od petka sam uzeo 10 dana slobodno kako bih posjetio dva moto susreta Vinkovci i Faak te sam jučer odvezao motor na servis i malu preradu kako bih bio siguran za taj put, danas se prilikom slaganja otkrilo da su mi propišale gumice na klipiću u posudi za kočiono ulje ,dakle radi se o djelovima označenim na sljedećoj slici zelenom bojom nije nikakav problem za naručiti i to mi je prva stvar ujutro ,ali ih mogu dobiti tek možda krajem idućeg tjedna E TO JE PROBLEM automatski mi propada godišnji odmor i samim time sve planirano te ću sjediti doma sve što sam ja mogao danas napraviti nije uspijelo a dosta mi je ljudi pokušalo pomoći i više nemam izbora nego moliti okolo... znači da li netko od vas posjeduje ovaj KIT ili strganu posudu na slupanom motoru pa da to izvadim ili neku koja bi mi mogla odgovarati za silu dok meni ne dođu djelovi, ili možda cijela pumpa ili posuda neznam ni ja više samo sam jebeno očajan i neželim dozvoliti da mi dvije gumice upropaste godišnji mora postojati nekakvo rješenje, pa eto ja odoh njuškati dalje i dežurati cjelu noć ako treba kraj vaših odgovora HD ne paše, problem su i klipovi koji su za dva diska ali trebalo bi velika većina pasati jer sve je to slično manje više , ako je cjela pumpa u pitanju bitno je da paše za lajtung i colnu cjev a ostalo se upasira i bude držalo 10 dana ako treba i kupim jer mi je baš sila pa i ako ima netko neregistriran dragec 650 ili neispravan ili pak nebude vozio idućih 10 dana neka posudi ili otkupim dok ne dođe moji djelovi pa mu ja dam nove bilo šta ... veliko HVALA unaprijed | |
|
| |
Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice sri 27 kol 2014, 21:18 | |
| Pošalji upit ovdje http://www.yamaha-split.hr/index-servis.php Ili preko facebooka: https://www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic?fref=ts Možda imaju na lageru, pa ti poštom šibnu | |
|
| |
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice sri 27 kol 2014, 21:49 | |
| - Kingman je napisao/la:
- Pošalji upit ovdje http://www.yamaha-split.hr/index-servis.php
Ili preko facebooka: https://www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic?fref=ts Možda imaju na lageru, pa ti poštom šibnu poslao upit , vidićemo ujutro Hvala | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 10:21 | |
| - besmrtni je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
- Pošalji upit ovdje http://www.yamaha-split.hr/index-servis.php
Ili preko facebooka: https://www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic?fref=ts Možda imaju na lageru, pa ti poštom šibnu poslao upit , vidićemo ujutro Hvala nemaju niti oni ... štanga | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 10:52 | |
| gotovo nema pomoći
naručeno i dolazi kroz tjedan dana godišnji otkazan odoh u tri PM | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 18:09 | |
- gotovo nema pomoći
naručeno i dolazi kroz tjedan dana godišnji otkazan odoh u tri PM Jesi probo YAMAHA KRŠKO neznam broj ili Babo bajker u Brdovcu on je inače doktor za drageca možda ti on može kaj skemijat privremeno dok ti ne stigne | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 19:31 | |
| vjeruj jesam i Krško zvao među prvima, a i kod Babe se provelo sinoć dobre sate kemijajući sa svim i svačim ,svim vrstama Yamaha a i ostalih modela po njegovim ladicama čak se i po frižideru tražilo ali Babo tamo drži samo Pan..
...tako da se taj dio jučer tražio širom ljepe naše od Slavonije do Dalmacije pa i Bosni, Slovenji čak i Austriji a da negovorim o poznanicima i ostalim dobronamjernicima... ali niko nema za odmah, svi mogu nabaviti tek za tri ,pet ili 7 dana a pošto znam odakle danas je i naručeno tako da kad dođe- dođe sad ionako više nije bitno , meni je motor trebao danas ...
sad me već malo popustilo ogorčenje jer ima dana a bogami i ceste, biti će i Faaka i susreta dogodine... motor ostaje u radioni da se malo detaljnije pregledaju pizdarije kako nebih opet bilo nepotrebnog iznenađenja a i mala prerada će pasti bar da se malo utješim...
(žene kad su sjebane idu u šoping... ... ja kad sam sjeban trošim na motor) | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 19:41 | |
| Ajd dobro tek sam danas vidio post pa reko da napomenem al bome sve si dobro počešljo, a i to što kažeš bit će faaka i dogodine, možda čak i bolje da ti je to se desilo doma nego na sred puta | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 20:54 | |
| Jos dva vakva minusa i leti motor na njuskalo. Jbga A jeli ti palo napamet da kocis nizom brzinom, zadnjom kocnicom i debljim potplatama | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 21:38 | |
| - magna je napisao/la:
- Jos dva vakva minusa i leti motor na njuskalo. Jbga
A jeli ti palo napamet da kocis nizom brzinom, zadnjom kocnicom i debljim potplatama e bome skoro sam ga prodo nema niko tolko lud da ga uzme... u jednoj sezoni tri puta kvar na prednjoj kočnici... al neka njega nije on kriv nego ja sam vol od sto kila pa on dvjesto pa još malo tereta a jašem i gonjam tu staru debelu kravu ko da je mladi lipicanac ... kad ga zalaufam pa stalno neko iskače predame, nebi mi bilo dost 4 diska naprijed a ne ovaj jedan znaš mene zapinjem za šahtove i gubim fuziće putem... a kod postolara imam pretplatu na potplate kolko sam puta bio kod njega već smo kućni prijatelji... | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 21:44 | |
| Jbg, bad luck ..... Da imaš vn-a dal ti bi ja svoju kočnicu | |
|
| |
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 22:03 | |
- gotovo nema pomoći
naručeno i dolazi kroz tjedan dana godišnji otkazan odoh u tri PM Jebiga. | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice čet 28 kol 2014, 22:23 | |
| Tough shit. Doslovno. | |
|
| |
sklopka222 man
Broj postova : 49 Godina imam : 33 Prebivalište : Split Vozim : yamaha dragstar 650 classic Na forumu od : 23.01.2013
| |
| |
Medevelin cro chopper forum
Broj postova : 643 Godina imam : 44 Prebivalište : Medulin Vozim : Midnight star 1300, CB400 four Na forumu od : 28.10.2013
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice pet 29 kol 2014, 07:47 | |
| Ako ti može pomoći komplet (čašica i pumpa) od Honde CB 400, pa našarafiš crijevo gore, javi se! | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice ned 31 kol 2014, 20:01 | |
| nakon što mi se sklopka 222 javio i poslao dio sa svog motora kako bih spasio GO bio sam presretan ali kako to biva inače po Marfiju nebi vjerovali nije mi pasalo iako je njegov dio s Drageca i ipak je utjecalo to što je s clasika a ne customa i to što nije isto godište ništa za dio al bar sam upoznao ljudinu sklopka 222 ipak se dan poslije nešto sklepalo samo za silu dok mi ne dojde origigi tako da tu sad ova priča završava | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice | |
| |
|
| |
| pomoć HITNO -pumpa prednje kočnice | |
|