Početna stranicaPretraľnikChopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 610RegistracijaLogin

Chopper u srcu, V-strom na cesti

Go down 
+12
medo
Bart
boober1
magna
Beatnik
Zlac
Vilko
Easy rider
El Nino
Karlo
cro.chopper
Mačak
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti   Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Icon_minitimesub 02 kol 2014, 10:36

Mačak je napisao/la:
Zlac je napisao/la:
Mačak je napisao/la:
Zlac je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:
Koliko si dao za njega ako se smije znati
Kad smo kod toga jer ti možda svog prodajes,pitam te jer prijatelj mi kupuje.,
ovo kaj smo gledali u oglasniku nema ispod 5500 i to 2005-2006g s 50-60 i čak 70  tkm.malo mi se čini puno. Kolko si ti dal za svog ak se smije znat koja je godina.

Sorry Mačak za off cuga 
Da drže cijenu i to je bio jedan od razloga što sam se malo protegnuo i uzeo novoga.
baš gledam ove u Sloveniji
http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/suzuki-v-strom-650-dk-650-650-cm3-oglas-12004935
pa me zanima kolika su davanja do registracije ,jer mi se cijena čini odlična e sad samo da nisu davanja još toliko..
Davanja su ti otprilike oko 1000 evra, no ovi što si gledao i ja sam gledao, raspitivao se i došao do zaključka; uglavno ti sa malom cijenom su iz italije, neodržavani i u velikoj većini sklapani i dotjerivani , znam ne mora biti ali mene je odbilo.
Ma to sam se i mislio ja se oni bave inaće uvozom pa je lako moguće a i kad se izračuna 3500+1000+rega i ko zna još ispadne isto ko i kod nas s time da nema nikakve zaj....e kad kupiš kod nas.
[Vrh] Go down
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Godina imam : 51
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti   Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Icon_minitimesub 02 kol 2014, 22:23

Zlac je napisao/la:
Mačak je napisao/la:
Zlac je napisao/la:
Mačak je napisao/la:
Zlac je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:
Koliko si dao za njega ako se smije znati
Kad smo kod toga jer ti možda svog prodajes,pitam te jer prijatelj mi kupuje.,
ovo kaj smo gledali u oglasniku nema ispod 5500 i to 2005-2006g s 50-60 i čak 70  tkm.malo mi se čini puno. Kolko si ti dal za svog ak se smije znat koja je godina.

Sorry Mačak za off cuga 
Da drže cijenu i to je bio jedan od razloga što sam se malo protegnuo i uzeo novoga.
baš gledam ove u Sloveniji
http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/suzuki-v-strom-650-dk-650-650-cm3-oglas-12004935
pa me zanima kolika su davanja do registracije ,jer mi se cijena čini odlična e sad samo da nisu davanja još toliko..
Davanja su ti otprilike oko 1000 evra, no ovi što si gledao i ja sam gledao, raspitivao se i došao do zaključka; uglavno ti sa malom cijenom su iz italije, neodržavani i u velikoj većini sklapani i dotjerivani , znam ne mora biti ali mene je odbilo.
Ma to sam se i mislio ja se oni bave inaće uvozom pa je lako moguće a i kad se izračuna 3500+1000+rega i ko zna još ispadne isto ko i kod nas s time da nema nikakve zaj....e kad kupiš kod nas.
s tim da se kod nas za večinu motora zna kakvi su i ko ih je vozio,na stromove misim.
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Godina imam : 39
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti   Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Icon_minitimened 03 kol 2014, 14:45

2008. Godiste 40000km
3 kofera, crashbar, hand guards, i motor guard
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti   Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Icon_minitimened 03 kol 2014, 16:33

Beatnik je napisao/la:
Ja sam bio dao 6000 prije 2 godine.
Mozda bi ga prodao i opet uzeo choppera, ali za godinu dvije

Hi hi hi ,
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti   Chopper u srcu, V-strom na cesti - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Chopper u srcu, V-strom na cesti
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Biker u srcu!
» Suzuki V Strom 650
» Suzuki V Strom 650
» Downunder sa Hayom ali u srcu nosim HD :)
» trazim original auspuh za suzuki v-strom 650