|
|
| Chopper u srcu, V-strom na cesti | |
|
+12medo Bart boober1 magna Beatnik Zlac Vilko Easy rider El Nino Karlo cro.chopper Mačak 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti sub 02 kol 2014, 10:36 | |
| - Mačak je napisao/la:
- Zlac je napisao/la:
- Mačak je napisao/la:
- Zlac je napisao/la:
- Beatnik je napisao/la:
- Koliko si dao za njega ako se smije znati
Kad smo kod toga jer ti možda svog prodajes,pitam te jer prijatelj mi kupuje., ovo kaj smo gledali u oglasniku nema ispod 5500 i to 2005-2006g s 50-60 i čak 70 tkm.malo mi se čini puno. Kolko si ti dal za svog ak se smije znat koja je godina.
Sorry Mačak za off Da drže cijenu i to je bio jedan od razloga što sam se malo protegnuo i uzeo novoga. baš gledam ove u Sloveniji http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/suzuki-v-strom-650-dk-650-650-cm3-oglas-12004935 pa me zanima kolika su davanja do registracije ,jer mi se cijena čini odlična e sad samo da nisu davanja još toliko.. Davanja su ti otprilike oko 1000 evra, no ovi što si gledao i ja sam gledao, raspitivao se i došao do zaključka; uglavno ti sa malom cijenom su iz italije, neodržavani i u velikoj većini sklapani i dotjerivani , znam ne mora biti ali mene je odbilo. Ma to sam se i mislio ja se oni bave inaće uvozom pa je lako moguće a i kad se izračuna 3500+1000+rega i ko zna još ispadne isto ko i kod nas s time da nema nikakve zaj....e kad kupiš kod nas. | |
| | | Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti sub 02 kol 2014, 22:23 | |
| - Zlac je napisao/la:
- Mačak je napisao/la:
- Zlac je napisao/la:
- Mačak je napisao/la:
- Zlac je napisao/la:
- Beatnik je napisao/la:
- Koliko si dao za njega ako se smije znati
Kad smo kod toga jer ti možda svog prodajes,pitam te jer prijatelj mi kupuje., ovo kaj smo gledali u oglasniku nema ispod 5500 i to 2005-2006g s 50-60 i čak 70 tkm.malo mi se čini puno. Kolko si ti dal za svog ak se smije znat koja je godina.
Sorry Mačak za off Da drže cijenu i to je bio jedan od razloga što sam se malo protegnuo i uzeo novoga. baš gledam ove u Sloveniji http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/suzuki-v-strom-650-dk-650-650-cm3-oglas-12004935 pa me zanima kolika su davanja do registracije ,jer mi se cijena čini odlična e sad samo da nisu davanja još toliko.. Davanja su ti otprilike oko 1000 evra, no ovi što si gledao i ja sam gledao, raspitivao se i došao do zaključka; uglavno ti sa malom cijenom su iz italije, neodržavani i u velikoj većini sklapani i dotjerivani , znam ne mora biti ali mene je odbilo. Ma to sam se i mislio ja se oni bave inaće uvozom pa je lako moguće a i kad se izračuna 3500+1000+rega i ko zna još ispadne isto ko i kod nas s time da nema nikakve zaj....e kad kupiš kod nas. s tim da se kod nas za večinu motora zna kakvi su i ko ih je vozio,na stromove misim. | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti ned 03 kol 2014, 14:45 | |
| 2008. Godiste 40000km 3 kofera, crashbar, hand guards, i motor guard | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti ned 03 kol 2014, 16:33 | |
| - Beatnik je napisao/la:
- Ja sam bio dao 6000 prije 2 godine.
Mozda bi ga prodao i opet uzeo choppera, ali za godinu dvije Hi hi hi , | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chopper u srcu, V-strom na cesti | |
| |
| | | | Chopper u srcu, V-strom na cesti | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|