|
|
| Moj užitak, Keeway Cruiser 250 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dunikola cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 75 Prebivalište : Zagreb Vozim : KEEWAY Cruiser 250 Na forumu od : 27.02.2013
| Naslov: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 21:38 | |
| Prošle godine sam ga nabavio, s naznakama da ga prijašnji vlasnik u četiri godine nije previše pazio, jer su neke sitnice govorile da je vjerojatno pao s njega, ali se time nije previše hvalio. Nije mi to bilo bitno, važno mi je bilo da postane moj i da ga uredim kako mislim da takav motor treba izgledati. Sukladno mojim interesima, to nije jurilica, već davatelj užitka i kada ga vozim adrenalin me učini mlađim, nema bolesti, briga, samo osjećaj slobode i zadovoljstva. Kažu da je ludost prizivati drugu mladost, ali nisu u pravu oni koji se boje biti čak suvozači. Ali to je životna filozofija i ona se ne prenosi zrakom niti riječima, ona je genetski ugrađena. Zato vozimo se i uživajmo uz parolu, pamet u glavi isto nečem služi! | |
| | | Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 21:57 | |
| Kako si zadovoljan s njime, koliko km do sad, koliko ti troši, max.brzina,gdje nabavljaš rezervne djelove? | |
| | | dunikola cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 75 Prebivalište : Zagreb Vozim : KEEWAY Cruiser 250 Na forumu od : 27.02.2013
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 22:15 | |
| Napravio sam u godinu dana (prošle godine) oko 3.000 km. Potrošnja mu je oko 3,3 l/100km, ali uglavnom je to bila vožnja po gradu (Zagreb ipak ima previše semafora i stajanja). Ove godine mi je potrošnja oko 3,1 jer se više vozim izvan grada. Pravu dugačku relaciju još nisam imao, vjerojatno će trošiti i manje. Vozim ga oko 90 km/h, a potegne i malo preko 120 km/h, ali mi to nije neki užitak, vjetar je jak. | |
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 22:18 | |
| Ma, preko 100 km/h nije gušt ni na većem motociklu. Gdje se snalaziš za rezervne djelove, čuo sam da je taj motocikl jako jeftin za održavanje... | |
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 22:31 | |
| Servisiram ga kod Viktora u Honda/Keeway servisu i jako sam zadovoljan s njima što se tiče servisa. Ali dogovaram s Viktorom ugradnju dodatnih farova i tu me već voza preko dva mjeseca, ili mu se ne dâ ili to nije još radio, pa bih bio zahvalan ako netko zna tko bi mogao/htio obaviti takav posao. | |
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 22:36 | |
| Imaš ovdje ekipe koja dosta šarafi po svojim motorima, javit će se netko, pitaj Vladeka, on je dosta toga radio na svojim motorima... | |
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 sri 25 lip 2014, 22:41 | |
| Sve preko Viktora iz Honda servisa. On ima i svoju maloprodaju osim servisa i za sada mislim da nije skup, a i sve je imao što sam htio da promjeni (žarulje, truba, ručka od kočnice, bisage i slično). Ja baš nisam od onih koji sami popravljaju svoja vozila, ako imam kakvu ideju i želju, nađem stručnjaka koji to zna i umije, ja nemam vremena se učiti ono što ne znam. Sissybar sam napravio u Velikoj Gorici (metalni dio), tapecirao u Samoboru. Ja sam informatičar i već unutar tog područja trebaju specijalizacije po informatičkim segmentima, tako da jako cijenim tuđe znanje. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moj užitak, Keeway Cruiser 250 | |
| |
| | | | Moj užitak, Keeway Cruiser 250 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|