| Godišnji odmor na Krku | |
|
+5Vilko Lars_Viking palomas Danijel Mačak 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 10:37 | |
| Ekipo, ja i moja bolja polovica planiramo ove godine godišnji odmor provesti na Krku, a kako je ovo prvi posjet Krku molio bih cijenjeno članstvo za razne informacije o istom, kao gdje se smjestiti, što obavezno pogledati, gdje se dobro opustiti, gdje su dobre plaže i sl. naš termin bi bio od 05.07. do recimo 12. 07. ako netko ima kakav prijedlog slobodno ga iznesite, možda netko nudi apartman ili sl. Uglavnom za sve savjete i preporuke unaprijed zahvaljujem. Druženje i upoznavanje sa članovima ukljućeno naravno. | |
|
| |
Danijel man
Broj postova : 172 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb, Sesvete Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 23.04.2009
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 10:44 | |
| Nisam baš domaći na Krku, ali Vrbnik treba obavezno posjetiti ako ste već dolje... | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 10:54 | |
| - Danijel je napisao/la:
- Nisam baš domaći na Krku, ali Vrbnik treba obavezno posjetiti ako ste već dolje...
Pa tamo svakako moram otići, ipak je meni vino ispred recimo piva o.p.a. | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 10:56 | |
| Vrbnik, Baška, samo mjesto Krk, Malinska, Njivice.. sve se to isplati posjetiti. Osim toga iz Šila dosta često vozi trajekt do Crikvenice, isplati se posjetiti i Crikvenicu i Selce. | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 13:03 | |
| Krk nije toliko velik tako da možeš i sve polako svaki dan obić. Uzmi si kartu i odredi jedan smjer i negdje ćeš završit. 1 dan- 1 smjer. Ipak znaju bolje ovi iz unutrašnjosti nego mi ' domâći '. | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 13:19 | |
| Mjesto Baska na otoku Krku ima jednu od naj ljepsi plaza na jadranu makar za mene. Ljetujem oko 10-tak godina na Otoku Krku - mjesto Baska(sa malim prekidima).I ove godine mi je termin od 10 .08. Bez ljutnje al sve ostalo osim Baske je prosjecno.Inace to ti je zadnje mijesto na Krku i super cesta vodi do tamo. U Baskoj imas dobar auto- kamp koji se zove Zablace.Kamp je vrhunski i super je opremljen a nalazi se na samoj plazi. Sto se tice cijena smjestaja drzi gace I u kampu i u privatnom je dernjava. Inace eto malo da ta ti kazem da je TURIZAM ORGANIZIRANO u baskoj na otoku krku pokrenuo jedan Ceh koji je i sahranjen gore iznad Baske.Ima i u centru njegov spomenik. Ovo ti kazem zato da te ne iznenadi brojnost ceskih turista u samom mijestu. Uglavnom kulturnjaci za razliku od talijana koji nalete kad je feragosta i drece ko ducatiji. Uglavnom mislim da ces biti zadovoljan sa godisnjim izborom. Od restorana Cicibela koja je vijecito puna i bezobrazno skupa, ima jos par ribljih restorana uglavnom to je to. Na samoj setnici uz more imas nekakav ugostiteljski obrt u stilu bivse jugoplastike gdje se prodaju lignje i srdelice onako sa nogu..Tu je normalno naj povoljnije a i klopa je ok. Od lokala gore na trgu prvi se otvara lokal koji drzi gazda koji je u MK Grifonsima.Dobra kava, jutarnja stampa i to je to. Neznam vise kako se zove lokal al ima nacrtan Harlya mislim vani ispred terase. Kraj njega je nekakav fast fus. Dobar provod. | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 13:32 | |
| Obišao cijeli Krk prije 7-8 godina. Nemožeš falit. Predivan otok. Meni osobno sam Krk najlipši. | |
|
| |
Medevelin cro chopper forum
Broj postova : 643 Godina imam : 44 Prebivalište : Medulin Vozim : Midnight star 1300, CB400 four Na forumu od : 28.10.2013
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 14:04 | |
| Prođeš Bašku i kreneš prema Staroj Baški, par zavoja prije Stare Baške sa desne strane nalazi se predivna uvala (vapnenački oblutci), nije baš pristupačna, pa moraš vozilo pustiti gore uz cestu, ali ako treba možeš na divljaka i prespavati, samo ti povremeno zasmeta koj radoznala ovca (barem je bilo tako prije cca 7 godina).
Preporučujem i Punat, pogotovo otočić Košljun na kojem je samostan (meni je ostao u sjećanju zbog, mislim, najveće zbirke novca u Hrvatskoj). | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 15:41 | |
| Obidji špilju Biserujka a Grifonsi su gostoljubivi prems bajkerima |
|
| |
Danijel man
Broj postova : 172 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb, Sesvete Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 23.04.2009
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 18:06 | |
| - Mačak je napisao/la:
- Danijel je napisao/la:
- Nisam baš domaći na Krku, ali Vrbnik treba obavezno posjetiti ako ste već dolje...
Pa tamo svakako moram otići, ipak je meni vino ispred recimo piva o.p.a. Onda preporuka za konobu-vinariju Juranić u Vrbniku. | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku pet 06 lip 2014, 18:12 | |
| Jurandvor(na putu prema baski) i crkvica gdje je bila originalna bascanska ploca. I da BUNCULUKA . E to ti je nudisticka plaza i kamp.Nalazi se u Baskoj skroz na lijevoj strani tj poslje trajektnog pristanista. | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku sub 07 lip 2014, 08:11 | |
| | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku sub 07 lip 2014, 15:36 | |
| ako zelis dam ti broj od apartmana gdje ja idem pa nazovi MOZDA ima slobodan jedan. Mislim da ima i sobe sa doruckom.500 metara od hotela Corintie i plaze u Baskoj. | |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku ned 08 lip 2014, 16:41 | |
| Krk je jako lijepi i pitomi otok, nažalost i malo prenapučen u sezoni...no što se može,moderna vremena. U svakom slučaju,na koju god stranu da kreneš nemoš falit vidit lijepih krajolika i autohtone arhitekture (naročito grad Krk). Konobe i restorane je najbolje birati po onoj staroj narodnoj : idi tamo di je najveća gužva !! Čuvaj se prometa,u ljetnim mjesecima jako je gust, ceste i uličice uske, domaći uglavnom nervozni zbog gužve. Stranci kad ugledaju nešto zanimljivo često koče,bez obzira na promet !! U 7 dana cijeli otok možete ležerno obaći do u detalje. Sretno i dobar provod | |
|
| |
bagzy2 man
Broj postova : 27 Godina imam : 51 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Shadow 1100 Na forumu od : 29.08.2012
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku ned 29 lip 2014, 10:40 | |
| Ako trebas besplatan smjestaj a imas sator, na samom ulasku na otok ti je skretanje na Voz. Cesta vodi prema aerodromu ali na rotoru skreces lijevo i pratis cestu. Dodjes do drobilane. To ti je staro pristaniste za trajekt dok jos nije bilo mosta. Pogled je super na krcki most. A tam se skuplja i ekipa bikera iz rijeke. Pa ako trebas polaziste za obilazenje krka to ti je najjeftinije. Nije uredjeno, na divljaka je al je đabe. I ekipa zna bit super. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Godišnji odmor na Krku | |
| |
|
| |
| Godišnji odmor na Krku | |
|