Početna stranicaPretraľnikZaštita od krađe 610RegistracijaLogin

Zaštita od krađe

Go down 
+4
darko68
Easy rider
TommyZG
dead27brain
8 posters
Autor/icaPoruka
dead27brain
man
man
dead27brain

Broj postova : 126
Godina imam : 36
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Hyosung GV250 Aquila
Na forumu od : 16.03.2014

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 10:18

Planiram uskoro uzeti motor, a pošto živim u zgradi u skoro samom centru Rijeke (Potok-Bradja), nemam ideje kamo staviti motor osim da bi ga pridruzio ostalim skuterima pred osvjetljenim Tommy marketom Very Happy
Nisam našo baš neko mjesto koje nije dostupno kamionu/kombiju i da je osvjetljeno. Razmisljao sam dal je dovoljno disk lock + lanac, s time da vidim za disk lock ima dosta prigovora da se zna po kiši sam od sebe paliti, a ako vadim bateriju i zaboravim ga skinut može se dobro sranje napraviti.

Znači pitanje glasi:
Kako vi štitite svoje motore??
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

Broj postova : 1131
Godina imam : 46
Prebivalište : Zagreb - Podsused
Vozim : kolica - djecja
Na forumu od : 27.12.2008

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 10:44

dead27brain je napisao/la:
Planiram uskoro uzeti motor, a pošto živim u zgradi u skoro samom centru Rijeke (Potok-Bradja), nemam ideje kamo staviti motor osim da bi ga pridruzio ostalim skuterima pred osvjetljenim Tommy marketom Very Happy
Nisam našo baš neko mjesto koje nije dostupno kamionu/kombiju i da je osvjetljeno. Razmisljao sam dal je dovoljno disk lock + lanac, s time da vidim za disk lock ima dosta prigovora da se zna po kiši sam od sebe paliti, a ako vadim bateriju i zaboravim ga skinut može se dobro sranje napraviti.

Znači pitanje glasi:
Kako vi štitite svoje motore??

ja sam imao sličan problem nakon preseljenja.
Imam parkirališno mjesto , ali ne i mogućnost postavljanja garaže.
Kupio sam u Baumaxu čuvar-parkinga , montirao u asfalt i sad motor vežem na njega http://www.megamont.hr/default.aspx?id=72
Ujedno imam i alarm, ali ne na disk locku već u motoru - kupnja u firmi RAPTOR http://www.raptor.hr/auto-program/alarmi-za-motocikle
Pouzdan, i počne tuliti kad se motor uspravi - blokada motora i zvučni signal....
...alarm mi je jedino zakazao kad sam vozio po kiši pa sam namočio daljinski od alarma - tako da sad znam za ubuduće da ne smijem namoćiti daljinac Smile
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/257482367773141/
dead27brain
man
man
dead27brain

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 10:55

ja nažalost nemam parkirnog mjesta, vidio sam da taj alarm dosta hvale, ali za početak neću imat baš toliko love za to iako mislim da vrijedi svake kune. Ali vidit ću, zato sam mislio za početak disk lock i lanac.
Jedino me čudi da svi ti motori u mom kvartu i okolo stoje nezaštićeni, tj jednog sam vidio samo s lancem, nitko nema disk lock, a sumnjam da baš svaki ima alarm, pogotovo što je većina skutera.
[Vrh] Go down
dead27brain
man
man
dead27brain

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 17:29

jeftinije preporuke za početak??
[Vrh] Go down
Easy rider
cro chopper forum
cro chopper forum
Easy rider

Broj postova : 1021
Godina imam : 63
Prebivalište : World wide
Vozim : Gold Wing, Piaggio X10
Na forumu od : 11.04.2008

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 18:45

Jeftino i dobro Razz ....općenito,teško složiva kombinacija...
Kao što si i sam rekao...komad dobrog (debelog) lanca i kvalitetan lokot + eventualno disc lock sa alarmom. To bi trebalo biti dovoljno da odvrati amatere i avanturiste.
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

Broj postova : 908
Godina imam : 56
Prebivalište : Rovno 23
Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly
Na forumu od : 11.01.2012

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 18:46

Lanac za prvi kotač i za stup rasvjete  dobar3
[Vrh] Go down
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Godina imam : 56
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 19:14

Straznji kotac je teze skinut , dakle straznji ( moj savjet ) ako vec mora bit kotac . Sto stavis da stavis , dobro je , ako su drugi nezasticeni , prije ce ukrast njih nego se zezat sa zastitom .
[Vrh] Go down
dead27brain
man
man
dead27brain

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 20:49

hvala na odgovorima Very Happy
kamo mogu naci neki disk lock??
ali i to što kažete, ako su drugi nezaštićeni moj bi bio manja meta šta god da imao, možda s vremenom uložim na pravi alarm, ali ne baš tako uskoro...nažalost
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 21:01

...ja sam na motor ugradio ovaj alarm ima tri stupnja osjetljivosti i prvi puta se samo na kratko oglasi, te se nakon nekih 15 sek vrati u početno stanje (sirena je 120Db).... o njemu sam nekaj napisao u mom "čačkanju" a uz disc lock ili lanac bi trebalo biti za "poštenog" lopova dovoljno da ga odvrati od namjere  Very Happy
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Easy rider
cro chopper forum
cro chopper forum
Easy rider

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 21:57

kamo mogu naci neki disk lock??

1. Bilo koji dućan moto opreme (u Rijeci : Ruting,Moto Art,Mali moto, LS moto...)
2. e-bay
3. www.njuškalo.hr
[Vrh] Go down
crocopzmaj
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 946
Godina imam : 42
Prebivalište : matulji
Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar
Na forumu od : 08.12.2011

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 22:11

parkiraj ga par sto metara zapadnije u vukovarskoj, kod "yamahe", tamo sam siguran da ti ga neće ukrasti a ni skidati dijelove sa njega  spavanje 
[Vrh] Go down
Easy rider
cro chopper forum
cro chopper forum
Easy rider

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 22:21

crocopzmaj je napisao/la:
parkiraj ga par sto metara zapadnije u vukovarskoj, kod "yamahe", tamo sam siguran da ti ga neće ukrasti a ni skidati dijelove sa njega  spavanje 

Tek to bi bio pravi izazov i provala adrenalina  pljuga 
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 23:16

E bay. Imaš svega tamo za normalne pare. Od klasičnih alarma poput Mrljinog, pa do GPS trackera koji isto tako dojavljuju "pomak", i to sve od prije spomenutih 14 pa do 50-ak dolara...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
dead27brain
man
man
dead27brain

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitimečet 29 svi 2014, 23:55

ovo kraj yamahe sam se i ja sjetio XD
trebam onda svaki put setat od viktorije(restorana) do tamo Very Happy
[Vrh] Go down
Sponsored content

Zaštita od krađe Empty
PostajNaslov: Re: Zaštita od krađe   Zaštita od krađe Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zaštita od krađe
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-