|
|
| duzi put | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
ast3rik man
Broj postova : 52 Godina imam : 40 Prebivalište : zagreb Vozim : Yamaha Virago 535DX Na forumu od : 26.06.2008
| Naslov: duzi put sri 02 srp 2008, 11:36 | |
| okej, nije me bilo par dana - jbg... Znam tko me pitao za ovaj put, ali ne znam nick - sorry stari dakle, Zagreb -> Zupanja -> Sarajevo ->Dubrovnik -> tamo ostajem dan/dva i onda idem za primosten, tamo sam do kraja godisnjeg pa povratak nazad za zagreb. 18.07 krecem i idem u slavoniju, 21.07 krecem za dubrovnik i tamo sam isti dan. ako ima netko zainteresiran, feel free to join... dodati cu kasnije i kompletnu rutu puta, sve je po starim cestamm. | |
| | | cityn man
Broj postova : 326 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik Vozim : HD u pripremi Na forumu od : 09.03.2008
| Naslov: Re: duzi put sri 02 srp 2008, 12:47 | |
| Ajd' skontam se sa obavezama pa ti se možda pridružim na Sarajevo-Dubrovnik relaciji 21og javnem se na PP | |
| | | ast3rik man
Broj postova : 52 Godina imam : 40 Prebivalište : zagreb Vozim : Yamaha Virago 535DX Na forumu od : 26.06.2008
| Naslov: Re: duzi put sri 02 srp 2008, 13:41 | |
| http://routeplanner.rac.co.uk/routing.php?sr_id=8ad783949f7adab3b3fbe81742f65c79
zanemarite to sto je na karti i u opisu koristen A3/E70 tj autocesta jer njom ne idem. Ostali dio puta je ok te se kod splita takodjer ne dize na utocestu nego se nastavlja dalje po obali do zadra, pa na benkovac, obrovac, karlovac, zagreb. | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: duzi put čet 03 srp 2008, 21:35 | |
| Nažalost datum mi nikako ne paše, jer ja nastupam s GO tek od prvog kolovoza... Al tura je mrak, jedino kaj nema baš preveč vode blizu da se ohladiš od urnebesnih temperatura koje te čekaju. Ja bih krenuo na neku priobalnu turu (baš zbog vodurine )do Crne gore, al još ništ nije ziher nit ništ neznam. Možda odem na zapad... Nije ništ splanirano. To bum sad u srpnju sve splaniral, pa bum izdetaljiral na forumu. Moram vidjet kak bum s financijama i sve ostalo.. | |
| | | ast3rik man
| Naslov: Re: duzi put sub 12 srp 2008, 15:17 | |
| je, tura je mrak, vec sam ju jednom prevalio i bilo mi je odlicno - iako sam isao totalno sam na taj put. Ali ove godine od toga -> nistaaaaa.... sjeba me prometna tako da ova godina za mene nece biti nabijena kilometrima. ali nadam se da cu to nadoknaditi u iducoj sezonu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: duzi put | |
| |
| | | | duzi put | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|