Početna stranicaPretraľnikRazlike u Viragicama po godištu 610RegistracijaLogin

Razlike u Viragicama po godištu

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Reponja
man
man
Reponja

Broj postova : 266
Godina imam : 35
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Virago XV250
Na forumu od : 21.01.2013

Razlike u Viragicama po godištu Empty
PostajNaslov: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitimepon 03 oľu 2014, 21:32

Kopam malo po eBayu i sve vidim kako se radi razlika u dijelovima za Virago 250 proizvedene prije '95 i poslije.
Neki prodavači ne rade razlike u godištima (za iste dijelove, konkretno, regler), pa me zanima tko je tu u pravu.
Ako bi se ovdje našla koja dobra duša koja će mi objasniti razliku između Viraga 250, pa da mogu ko' čovjek
kupovati fuš-dijelove i slaviti kinesku jeftinoću, bio bi jako zahvalan!

Npr. original regler je 1600kn. Kineski je 120kn. Radije ću ih kupiti 10 pa mijenjati kao žarulje štop svjetla... Sad
sam se sjetio, idem naručiti i to (original je skup ko kuga i voli puknuti. Viri na zadnjem kraju ko' govno u punču).
[Vrh] Go down
martinx
cro chopper forum
cro chopper forum
martinx

Broj postova : 1107
Godina imam : 59
Prebivalište : Amsterdam
Vozim : VN900 custom
Na forumu od : 28.11.2012

PostajNaslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitimepon 03 oľu 2014, 21:58

Reponja je napisao/la:
Npr. original regler je 1600kn. Kineski je 120kn. Radije ću ih kupiti 10 pa mijenjati kao žarulje štop svjetla... Sad
sam se sjetio, idem naručiti i to (original je skup ko kuga i voli puknuti. Viri na zadnjem kraju ko' govno u punču).

Mozes stavit LEDice, pa i kad koja rikne, nije bad ima ih dosta na vrpi... Wink
[Vrh] Go down
https://route66.me
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitimeuto 04 oľu 2014, 07:50

Preporučam ti da regler naručiš ovdje:

http://www.regler.sper.hr/

Pouzadno i provjereno dobri.

Što se tiče razlike između Virago modela - ima manjih razlika između modela, ali moraš mi reći kaj točno trebaš pa ću ti reći da li to ide ili nejde. Neznam napamet sve razlike.
Kod nekih modela sa različitim oznakama, razlike mogu biti čisto kozmetički, kao npr. neke mašine su kromirane, a neke mat.
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitimeuto 04 oľu 2014, 10:00

..za Sper sam čuo samo riječi pohvale!
.jedina stvar koju kod ovih reglera trebaš napraviti, to je da ih moraš pripasati na motor obzirom da nisu dizajnirani po određenom tipu motora, no s druge strane dobiješ kvalitetan i pozdan uređaj!
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
Mr. Mrgud
man
man
Mr. Mrgud

Broj postova : 141
Godina imam : 40
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV250S
Na forumu od : 14.10.2012

PostajNaslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitimeuto 04 oľu 2014, 10:06

iagree 

Ako se radi o regleru, ne moraš slaviti kinesku jeftinoću nego hrvatsko poznavanje materije za ne veliku lovu. Na preporuku sam i ja kupil njegov regler baš za svoj Virago i za sad nisam požalil.

A za ovo govno u punču; znam, ni meni se ne sviđa koliko viri  Embarassed 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu   Razlike u Viragicama po godištu Icon_minitime

[Vrh] Go down

Razlike u Viragicama po godištu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.