|
|
| Razlike u Viragicama po godištu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Reponja man
Broj postova : 266 Godina imam : 35 Prebivalište : Rijeka Vozim : Virago XV250 Na forumu od : 21.01.2013
| Naslov: Razlike u Viragicama po godištu pon 03 oľu 2014, 21:32 | |
| Kopam malo po eBayu i sve vidim kako se radi razlika u dijelovima za Virago 250 proizvedene prije '95 i poslije. Neki prodavači ne rade razlike u godištima (za iste dijelove, konkretno, regler), pa me zanima tko je tu u pravu. Ako bi se ovdje našla koja dobra duša koja će mi objasniti razliku između Viraga 250, pa da mogu ko' čovjek kupovati fuš-dijelove i slaviti kinesku jeftinoću, bio bi jako zahvalan!
Npr. original regler je 1600kn. Kineski je 120kn. Radije ću ih kupiti 10 pa mijenjati kao žarulje štop svjetla... Sad sam se sjetio, idem naručiti i to (original je skup ko kuga i voli puknuti. Viri na zadnjem kraju ko' govno u punču). | |
| | | martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu pon 03 oľu 2014, 21:58 | |
| - Reponja je napisao/la:
- Npr. original regler je 1600kn. Kineski je 120kn. Radije ću ih kupiti 10 pa mijenjati kao žarulje štop svjetla... Sad
sam se sjetio, idem naručiti i to (original je skup ko kuga i voli puknuti. Viri na zadnjem kraju ko' govno u punču). Mozes stavit LEDice, pa i kad koja rikne, nije bad ima ih dosta na vrpi... | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu uto 04 oľu 2014, 07:50 | |
| Preporučam ti da regler naručiš ovdje:
http://www.regler.sper.hr/
Pouzadno i provjereno dobri.
Što se tiče razlike između Virago modela - ima manjih razlika između modela, ali moraš mi reći kaj točno trebaš pa ću ti reći da li to ide ili nejde. Neznam napamet sve razlike. Kod nekih modela sa različitim oznakama, razlike mogu biti čisto kozmetički, kao npr. neke mašine su kromirane, a neke mat.
| |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu uto 04 oľu 2014, 10:00 | |
| ..za Sper sam čuo samo riječi pohvale! .jedina stvar koju kod ovih reglera trebaš napraviti, to je da ih moraš pripasati na motor obzirom da nisu dizajnirani po određenom tipu motora, no s druge strane dobiješ kvalitetan i pozdan uređaj! | |
| | | Mr. Mrgud man
Broj postova : 141 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV250S Na forumu od : 14.10.2012
| Naslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu uto 04 oľu 2014, 10:06 | |
| Ako se radi o regleru, ne moraš slaviti kinesku jeftinoću nego hrvatsko poznavanje materije za ne veliku lovu. Na preporuku sam i ja kupil njegov regler baš za svoj Virago i za sad nisam požalil. A za ovo govno u punču; znam, ni meni se ne sviđa koliko viri | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razlike u Viragicama po godištu | |
| |
| | | | Razlike u Viragicama po godištu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|