Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
Naslov: Re: Pitanje? čet 27 vel 2014, 08:38
Felixzz je napisao/la:
Hmm... ma znamo mi razliku između M.C i M.K da.. Al nama je nekako M.C privlačniji više kao takoreć čopor il braća... Dok je M.K otvoreniji i dostupačniji. drugima i to Iako se sve to pomalo čini zahtjevno šta mislite da pokušam uć u StreetRunnerse il se kod njih raspitam za detalje il da jednostavno odustanem?
"Leba bi bez pogače!" - prođite nekoliko susreta (jednu sezonu). upoznajte ljude iz MC klubova i porazgovarajte.
Kako bi rekli AC/DC : It's a long way to the top (if you want to rock'n'roll)
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Re: Pitanje? čet 27 vel 2014, 08:48
Momak je jos mlad i zelen,moja preporuka napravi odredjeni broj kilometara i posjeti brdo susreta,i nakon par godina tek pocmi razmisljat o nekom klubu
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
Naslov: Re: Pitanje? čet 27 vel 2014, 09:02
vroc-bobi je napisao/la:
Kum je napisao/la:
martinx je napisao/la:
Ok, prije nek se tema zaključa, evo primjera Niskozemskog Shadow kluba na adresi www.shadowmc.nl koji od 800tinjak clanova ima 200tinjak clanica.
Eto vidis da nisu sve MC klubovi tamo kod tebe.
Evo citam vec po ure i jos sam na prvoj recenici , nista ne kuzim
Uzmes chrome browser i taj ti automatski prevodi. Os' na engleski ili na 'rvacki. Ovisi, jel ti do informacije ili zajebancije.
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
Naslov: Re: Pitanje? čet 27 vel 2014, 09:39
aj sad bez mog sarkazma ovo je moje iskreno mišljenje
ajmo u rundu da je ovo rezultat gledanja Sons of Anarchy...
pokvariše nam djecu a i babe s tim sapunjarama
pa prestanite gledat TV i sjedite na svoje ljute opake pile odvezite par sezona ali po susretima širom zemlje a i dalje ako je ikako moguće... i upoznajte što više ljudi a ostalo će sve onda doći samo po sebi...
kad vas na svakom moto susretu bar netko prepozna onda ste spremni za ovakva pitanja i razmišljanja u tom smjeru
bez zamjerke
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
Naslov: Re: Pitanje? čet 27 vel 2014, 10:27
besmrtni je napisao/la:
pa prestanite gledat TV i sjedite na svoje ljute opake pile odvezite par sezona ali po susretima širom zemlje a i dalje ako je ikako moguće... i upoznajte što više ljudi a ostalo će sve onda doći samo po sebi...
kad vas na svakom moto susretu bar netko prepozna onda ste spremni za ovakva pitanja i razmišljanja u tom smjeru
bez zamjerke
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Pitanje? sub 01 oľu 2014, 10:07
... meni ovo sliči dobrom SPAM utjelovljenju i SPAMčini od pitanja !
... ali ima kvalitetnih odgovora i uputa; izdvajam svog Besmrtnog suseda:
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
Naslov: Re: Pitanje? sub 01 oľu 2014, 14:16
1.Za logo se morate sami pomućit i osmislit ga ilin potražite pomoć od neke umjetničke duše, Prišivke rade radnje koje se bave kompjutorskim vezom, U splitu imaš dvije a širom države puuuno 2. MK se osniva lako, odeš u općinu i ispuniš prijavnicu priložiš zapisnik o osnivanju i statut i to je to, MC te moraju priznati drugi MC klubovi da bi smio nositi tu oznaku, Ali ako se ne dogovoriš s drugim klubovima u okolici to ti je sve za k...c 3. prostor ti ne treba dovoljna je adresa nekog od članova
Zadnja promjena: rikitumba; sub 01 oľu 2014, 17:56; ukupno mijenjano 1 put.
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
Naslov: Re: Pitanje? sub 01 oľu 2014, 16:03
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012