|
|
| Kawasaki VN 900.. | |
|
+16darko68 rikitumba Safet(y) Tarze NadanVN webrider vedranst Bart pinky Zlac asy Karlo cro.chopper mavo Bosqeto grejp4 20 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
grejp4 man
Broj postova : 155 Godina imam : 54 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Kawasaki VN 900 Na forumu od : 08.11.2013
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. čet 28 kol 2014, 08:52 | |
| evo da se i ja malo javim. Tu i tamo bacim koji komentar(iako sam skoro svakodnevno na forumu), ali o svojem ljubimcu baš slabo pišem.Kao što se vidi na slikama neke male preinake ,ostalo sve kao i prvog dana kada sam ga kupio. Dodao sam rešetke na kofere. Možda estetski nije savršeno, ali funkcionalnost je fantastična. Također sam napravio ( neki su to i vidjeli) novi sic. A o njemu nakon nekih 5 tkm imam same pohvale i preporodio sam se. Kako ja, tako i suvozačica. Zapravo, najviše sam htio podijeliti neke dojmove, s obzirom da mi je ovo prvi motor ovakvog koncepta, a možda i pomogne nekome tko je u kakvoj dilemi kupiti ovakav ili sličan motor ili ne. Brzina mu nije vrlina. Sve preko 120 je mučenje i motora i mene samoga.Zapravo, stotka mi je najidealnija. Ali upravo je to bio i razlog kupnje. Uživati u svemu i vidjeti sve. Kažu da je problem ubrzanje, zaobilaženje kamiona i slično.. Pa je u neku ruku, ali dok se navikneš nemaš problema. Ja do sad nisam imao. samo treba biti svjestan kakav se motor vozi. Ništa više. Nosivost motora je divno čudo. Ono što mogu na njega natrpati i voziti se bez problema je zapanjujuće, a o samoj voznosti motora da i ne govorim.U povratku iz Biograda vjetar kao u filmovima. Ekipa se bori , a ja se smijem.Sve ne mogu vjerovati da se vozim na motoru.Udobnost je jedna sasvim nova priča( nakon ugradnje novog sjedala).Nakon svakog stajanja svaki član ekipe odmah na nekakav aerobik. Samo istezanje, protezanje,boli ovo, boli ono. Ove godine je to za mene nepoznanica. Meni je motor( da zanemarim sic) tako dobro koncepcijski napravljen da mi pozicija sjedenja ne stvara nikakve probleme u vožnji.Mada sam svjestan da nismo svi isti. Težina, visina, godine, zdravlje, bolest ovoga,onoga. Potrošnja goriva koja je za mene stvarno zadnja stavka u odabiru motora i stavka koju ama baš nikada ne računam u konačnici i koja me nikada nije spriječila da odem negdje,je zanemarivo mala na ovom motoru. Supruga, ja, brdo i brdo opreme, najekstremnija vožnja( sve stara cesta,koči, daj gas, penji se , spuštaj se,velebit.....) samo 4,3 litre. Sve nisam mogao vjerovati. Čuo jesam da nisu nekakvi potrošači, ali ovo me stvarno ugodno iznenadilo.Kad nemam puno opreme onda i 4,1 litru. Po gradu i 6 litara,na kratke relacije. Ali koga briga. Imam autić od 800 ccm( matiza) pa mi po gradu troši i više. Za njega kukam o potrošnji, ali za Vn-a nikada. Prije 5 tkm sam promjenio ulje i filtere. Ne znam ( možda mi neki vlasnici ovakvog motora mogu pomoći), ali pokazivač razine je stalno na istom mjestu. jel to normalno.Kad smo već kod filtera, e da, stavio sam KN zračni filter.Neznatna razlika u cijeni standardnog i ovoga a ipak dugovječnijeg.( to sam napisao u jednoj temi). Održavanje motora( estetika) je jedna druga priča. Opet i tu smo različiti. Kako tko gleda na sve to. Ipak mislim da ovakvi motori zahtjevaju više vremena za čišćenje, poliranje.....od drugih. Pa ja provedem nakon svake vožnje po nekoliko sati s njime, da ga vratim u stanje kakvo želim. Ok, ja imam vremena pa mi nije problem. Ima i onih koji kažu, pa ja sam kupio njega, ne on mene. Jebiga, različiti smo . Tako da za buduće vlasnike od mene je savjet da treba imati i vremena za ovakav motor. Eto za sada toliko. Moram na posao pa onda malo krpu u ruke............ Lijep pozdrav svima | |
| | | vedranst cro chopper forum
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. čet 28 kol 2014, 09:08 | |
| Krasan motor, ali ja sam subjektivan. E, još da je i kaciga u boji motora eeeeee | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. čet 28 kol 2014, 09:16 | |
| Odličan Motor naravno ipak to je vn ,što se tiče ulja vn ne troši ni kapi tako da te nema što brinuti i potrošnja od oko 4-4,5 litre je isto , sve u svemu | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. čet 28 kol 2014, 09:22 | |
| | |
| | | grejp4 man
Broj postova : 155 Godina imam : 54 Prebivalište : Bjelovar Vozim : Kawasaki VN 900 Na forumu od : 08.11.2013
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. čet 28 kol 2014, 13:49 | |
| Vedrane, vedrane..... | |
| | | mrengel man
Broj postova : 34 Godina imam : 55 Prebivalište : Pitomača Vozim : Yamaha Midnight star XV 1900 A Na forumu od : 19.08.2012
| | | | grejp4 man
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. pon 23 stu 2015, 14:41 | |
| evo mene nakon dugo vremena. Jednostavno nemam kada niti pisati niti čitati. Posla kao u priči, a svako slobodno vrijeme koristim za nekakvo putovanje.Mada, osobno mislim da to nije nikakav dobar razlog, ali kaznit ću se . Popit ću rakiju u ime svih Vas, a možda i dvije. Uglavnom, ova sezona je bila dobra, čak i vrlo dobra. Ali nakon dvije pune sezone, došlo je vrijeme za promjene. Prvo sam odlučio prodati motor, mjenjati ili ne znam ni ja šta. Pa računam ovako, računam onaka i uvijek negdje zašteka. Najviše u mojoj glavi. Našao sam i dosta dobru zamjenu s time da naravno nešto moram i doplatiti. Ali onda slijede ucijene tipa pa još 100,200,300 eurića više.... Stavio u oglas, čak bi dao i za 6000( na moju žalost) ali i tu svakakvih ima. Oćeš cipele, kosilice, vapno, cement, tačke u zamjenu. Ma katastrofa. I eto, od svega ništa nego se kreće u malu promjenu. Mjenjamo boju i ostavljamo prodaju , zamjenu za neka bolja vremena. Jučer krenuo u rastavljanje i polako ovih dana kreću pripreme. Nadam se iza nove godine da se kreće na farbanje. Najviše pišem zbog Vedrana, da mi nebi suzu prolio, a i da me primjeti kad se budemo vidjeli. Boju još nisam odabrao, i tu sam najviše u dilemi ali se nadam da ću jednog jutra uz kavicu i na do dati sam sebi odgovor. Lijepi pozdrav svima | |
| | | grejp4 man
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. pon 23 stu 2015, 14:43 | |
| ovako je bilo, a kakva če biti postaviti ćemo slike kada bude gotovo......
| |
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. pon 23 stu 2015, 14:59 | |
| ... i bolje da mi sad kažeš, a ne da se iznenadim kad ga vidim Šta je bilo, prerastao si ga? To ti tako ide, tu sam i ja bio, samo tebe uvatilo nakon 2 godine, mene nakon 3... Jbg, budi ustrajan u prodaji, VN2000 sam prodavao 8 mjeseci, doduše i korigirao cijenu više puta, pa ode na kraju. A i baš me zanima kako će 900 izgledat nakon tvoje obrade | |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. pon 23 stu 2015, 15:12 | |
| - vedranst je napisao/la:
- ...Jbg, budi ustrajan u prodaji, VN2000 sam prodavao 8 mjeseci, doduše i korigirao cijenu više puta, pa ode na kraju.
Prodaja motora u današnje vrijeme, pogotovo kakvog jačeg i skupljeg modela, vjerujem da je za svakoga jedno veliko i nadasve neponovljivo životno iskustvo | |
| | | grejp4 man
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. pon 23 stu 2015, 16:01 | |
| Znaš šta je najbitniji u cijeloj toj priči. Što ja uopće nisam nezadovoljan s motorom. Jedino s čime sam nezadovoljan je moja glava. I sreća je da se brzo hladim od nekakvih ideja. Tako i sada. Svašta se motalo po glavi ali na kraju prevladao razum. Samo sam picajzla u nekim stvarima. Pa ja motor idem farbati (piturati ako sam dobro napisao) iz jednog jedinog razloga. A to su sitne ogrebotine koje se sa dva metra ni ne vide. Ali ja ih gledam s udaljenosti do pola metra i bodu me u oči. A i ona mrvica na rezervaru(znaš o čemu pričam). Ma sad bu ko nov. Samo mi treba odluka o boji, ali to će se vidjeti iza nove godine. | |
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. sub 05 pro 2015, 23:40 | |
| | |
| | | grejp4 man
| Naslov: kawassaki vn900 uto 10 svi 2016, 21:59 | |
| | |
| | | kutina vn900 man
Broj postova : 100 Godina imam : 61 Prebivalište : kutina Vozim : vn900 custom Na forumu od : 25.08.2012
| | | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. sri 11 svi 2016, 21:49 | |
| - grejp4 je napisao/la:
- otišao
I kaj si uzeo | |
| | | grejp4 man
| Naslov: kawasaki vn900 pon 30 svi 2016, 23:11 | |
| | |
| | | grejp4 man
| Naslov: kawasaki vn 900 pon 30 svi 2016, 23:19 | |
| | |
| | | grejp4 man
| Naslov: kawasaki vn 900 pon 30 svi 2016, 23:30 | |
| 25 pokušaj stavljanja fotografije... | |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. uto 31 svi 2016, 00:07 | |
| - grejp4 je napisao/la:
- honda varadero 1000
Sretno Prijavi se u *club* https://www.facebook.com/groups/hondamotofanclub/ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki VN 900.. | |
| |
| | | | Kawasaki VN 900.. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|