|
|
| Spužva za sic....gdje nabaviti? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Spužva za sic....gdje nabaviti? ned 24 stu 2013, 19:18 | |
| Imate li neku adresu (po mogućnosti Zg i okolica), gdje se može nabaviti spužva za modeliranje siceva? Treba mi za kolegu koji nije na forumu. Dolazi zima pa čovjek mora nešto raditi u garaži, ne Ne želi dati nekome da mu radi, nego baš hoće sam probati....jedina nepoznanica je gdje nabaviti kvalitetnu spužvu (pretpostavljam da je to ona od brdo sprešanih sitno trganih komada). Unaprijed zahvaljujem na info-u! | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti? ned 24 stu 2013, 20:11 | |
| kada sam svojedobno radio custom sic na DragStaru, morao sam uzeti cijeli veliki komad radi ono malo sto mi je trebalo a cijena je bila oko 100 eura | |
| | | rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti? ned 24 stu 2013, 20:29 | |
| prvih par slojeva spužve od one što se prodaje kao strunjaće za trniranje joge ili ležaljke za plaže a završni sloj obična spužva od 1cm, To vidio na netu, i pokušavam i sam nešto oblikovati | |
| | | Rukfa™ cro chopper forum
Broj postova : 650 Godina imam : 63 Prebivalište : Požega Vozim : Honda Shadow 600 '98/ Horex Regina '53 chopper Na forumu od : 25.12.2011
| Naslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti? pon 25 stu 2013, 17:59 | |
| Ja sam sebi naručio regenerat spužvu iz Oriolika kod Sl. Broda.To ti je ona elastična spužva koja je napravljena od komadića spužve koji su sljepljeni ,te je dosta čvršća i elastičnija od obične spužve. Oblik možeš lako oblikovati sa brusilicom. Klasificirana je po tvrdoći i to na na 80 kilske, 100 i 120 kilske. Tvrdoću i dimenzije možeš naručiti po želji br. telefona 035/431-903. Cijenu ti određuje težina spužve.120 kilska spužva teža je od 80 kilske, pa je tako i skuplja.Sebi sam naručio 100 kilsku debljine 5cm. dimenzije 100x50cm i koštalo me oko 50 kn. | |
| | | Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti? pon 25 stu 2013, 19:29 | |
| - Rukfa™ je napisao/la:
- Ja sam sebi naručio regenerat spužvu iz Oriolika kod Sl. Broda.To ti je ona elastična spužva koja je napravljena od komadića spužve koji su sljepljeni ,te je dosta čvršća i elastičnija od obične spužve. Oblik možeš lako oblikovati sa brusilicom. Klasificirana je po tvrdoći i to na na 80 kilske, 100 i 120 kilske.
Tvrdoću i dimenzije možeš naručiti po želji br. telefona 035/431-903. Cijenu ti određuje težina spužve.120 kilska spužva teža je od 80 kilske, pa je tako i skuplja.Sebi sam naručio 100 kilsku debljine 5cm. dimenzije 100x50cm i koštalo me oko 50 kn. Eeee, mislim da je to ta Puno hvala Mislim da će ovo biti informacija koju treba. Nadam se da će poslikati sve, jer se radi o Shadow-ici 750, pa zakeljim slike kad bude gotove....možda nekome dobro dođe Hvala ti puno još jednom | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti? | |
| |
| | | | Spužva za sic....gdje nabaviti? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|