Početna stranicaPretraľnikSpužva za sic....gdje nabaviti? 610RegistracijaLogin

Spužva za sic....gdje nabaviti?

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Kingman
cro chopper forum
cro chopper forum
Kingman

Broj postova : 541
Godina imam : 49
Prebivalište : Sesvete
Vozim : GSX 1400
Na forumu od : 31.05.2009

Spužva za sic....gdje nabaviti? Empty
PostajNaslov: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitimened 24 stu 2013, 19:18

Imate li neku adresu (po mogućnosti Zg i okolica), gdje se može nabaviti spužva za modeliranje siceva?
Treba mi za kolegu koji nije na forumu. Dolazi zima pa čovjek mora nešto raditi u garaži, ne Very Happy
Ne želi dati nekome da mu radi, nego baš hoće sam probati....jedina nepoznanica je gdje nabaviti kvalitetnu spužvu (pretpostavljam da je to ona od brdo sprešanih sitno trganih komada).

Unaprijed zahvaljujem na info-u! dobar 
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitimened 24 stu 2013, 20:11

kada sam svojedobno radio custom sic na DragStaru,
morao sam uzeti cijeli veliki komad radi ono malo sto mi je trebalo Evil or Very Mad 

a cijena je bila oko 100 eura Twisted Evil 
[Vrh] Go down
rikitumba
man
man
rikitumba

Broj postova : 285
Godina imam : 61
Prebivalište : split
Vozim : kawasaki en 500
Na forumu od : 07.05.2013

PostajNaslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitimened 24 stu 2013, 20:29

prvih par slojeva spužve od one što se prodaje kao strunjaće za trniranje joge ili ležaljke za plaže a završni sloj obična spužva od 1cm, To vidio na netu, i pokušavam i sam nešto oblikovati
[Vrh] Go down
http://www.ramico.info
Rukfa™
cro chopper forum
cro chopper forum
Rukfa™

Broj postova : 650
Godina imam : 63
Prebivalište : Požega
Vozim : Honda Shadow 600 '98/ Horex Regina '53 chopper
Na forumu od : 25.12.2011

PostajNaslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitimepon 25 stu 2013, 17:59

Ja sam sebi naručio regenerat spužvu iz Oriolika kod Sl. Broda.To ti je ona elastična spužva koja je napravljena od komadića spužve koji su sljepljeni ,te je dosta čvršća i elastičnija od obične spužve. Oblik možeš lako oblikovati sa brusilicom. Klasificirana je po tvrdoći i to na na 80 kilske, 100 i 120 kilske.
Tvrdoću i dimenzije možeš naručiti po želji br. telefona 035/431-903.
Cijenu ti određuje težina spužve.120 kilska spužva teža je od 80 kilske, pa je tako i skuplja.Sebi sam naručio 100 kilsku debljine 5cm. dimenzije 100x50cm i koštalo me oko 50 kn.
[Vrh] Go down
Kingman
cro chopper forum
cro chopper forum
Kingman

Broj postova : 541
Godina imam : 49
Prebivalište : Sesvete
Vozim : GSX 1400
Na forumu od : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitimepon 25 stu 2013, 19:29

Rukfa™ je napisao/la:
Ja sam sebi naručio regenerat spužvu iz Oriolika kod Sl. Broda.To ti je ona elastična spužva koja je napravljena od komadića spužve koji su sljepljeni ,te je dosta čvršća i elastičnija od obične spužve. Oblik možeš lako oblikovati sa brusilicom. Klasificirana je po tvrdoći i to na  na 80 kilske, 100 i 120 kilske.
Tvrdoću i dimenzije možeš naručiti po želji br. telefona 035/431-903.
Cijenu ti određuje težina spužve.120 kilska spužva teža je od 80 kilske, pa je tako i skuplja.Sebi sam naručio 100 kilsku debljine 5cm. dimenzije 100x50cm i koštalo me oko 50 kn.
Eeee, mislim da je to ta dobar 
Puno hvala dobar 
Mislim da će ovo biti informacija koju treba. Nadam se da će poslikati sve, jer se radi o Shadow-ici 750, pa zakeljim slike kad bude gotove....možda nekome dobro dođe Wink 
Hvala ti puno još jednom dobar3 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Spužva za sic....gdje nabaviti?   Spužva za sic....gdje nabaviti? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Spužva za sic....gdje nabaviti?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Colni alat i gdje ga nabaviti u ZG
» top za 2-taktne motore,gdje nabaviti?
» Kuplung alansera za Yamahu Dragstar 1100-gdje nabaviti?