|
|
| Virago1100 | |
|
+5Vladek El Nino asy merla Ptica 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Ptica cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 43 Prebivalište : Vis Vozim : r6 Na forumu od : 19.09.2013
| Naslov: Virago1100 pon 14 lis 2013, 22:13 | |
| Pozdrav svima još jednom. evo vako... kupio bih virago 1100 . Tražio sam testove i pitao za mišljenja ali testove nisam našao a mišljenja od vlasnika nisam dobio. uglavnom je to ono ja mislim ovo ja mislim ono. Razumijem se u mehaniku znam što su V motori, što su redni kako rade ovi kako oni koje su karakteristike itd itd i tu sam načisto što se tiče viraga 1100. Ono što me muči jest položaj i udobnost vozača i suvozača na turama od 300-400 km. Govore mi da je motor kratak. Da nije dobar za dvoje na relacijama od par stotina km da je više za jednoga nego za dvojicu. Ja mijenjam sadašnji motor iz razloga što više nisam sam na motoru (oženio sam se ) i htio bi malo više komoditeta a opet nebi se htio zajebat jer nemislim mijenjat motor svako malo.Zanimaju me iskustva ljudi koji znaju i koji su probali ili imaju virago 1100. Unaprijed hvala | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Virago1100 pon 14 lis 2013, 22:35 | |
| Nisam probao viraga, ali mi on ne bi bio izbor motora za duza putovanja udvoje. Kazes da nemas namjeru mjenjati motor, onda je savjet obavezno probati bar sjesti, suvozac takodjer... Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 08:44 | |
| a ti si sa Visa?????
ha uzmi Intruder 1400 pa nes zažaliti,
a mozes poslat i malo one rakije od smokve (slatka) pa da moremo razmisljat
|
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 10:44 | |
| Virago 1100 ti onda nije rješenje. Uzmi neki putni motor tipa v-strom ili varadero. Ako baš želiš cruiser/chopper onda nešto drugo, ne virago... | |
| | | Ptica cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 43 Prebivalište : Vis Vozim : r6 Na forumu od : 19.09.2013
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 14:21 | |
| amo ovako, treba mi motor za 3-4 tis eura u stilu viraga za po otoku ali i za recimo do Umaga,Vukovara,Dubrovnika,Zagreba u solo aranžmanu ali i udvoje plus prtljaga. Šta bi mi prepporučili? | |
| | | El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 14:37 | |
| Ma sta uopste razmisljat, kupi moj vn800... | |
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 21:57 | |
| - merla je napisao/la:
- Nisam probao viraga, ali mi on ne bi bio izbor motora za duza putovanja udvoje. Kazes da nemas namjeru mjenjati motor, onda je savjet obavezno probati bar sjesti, suvozac takodjer...
Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. Pa motor mi se sviđa i odgovara mi cijena ali nikako da se javi netko i da kaže gle stari zbog toga virago je super za to to i to a zbog toga je loš za to to i to???!!! i onda je na meni da se odlučim....u biti vrlo jednstavno | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 22:46 | |
| - Ptica je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- Nisam probao viraga, ali mi on ne bi bio izbor motora za duza putovanja udvoje. Kazes da nemas namjeru mjenjati motor, onda je savjet obavezno probati bar sjesti, suvozac takodjer...
Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. Pa motor mi se sviđa i odgovara mi cijena ali nikako da se javi netko i da kaže gle stari zbog toga virago je super za to to i to a zbog toga je loš za to to i to???!!! i onda je na meni da se odlučim....u biti vrlo jednstavno MAlo ljudi vozi Viraga 1100 i zato ti je teško doći do konkretnog odgovora. Najbolje bi bilo kada bi mogao doći do Sabe iz ST. On već godinama vozi Viraga 1100 (udvoje) pa bi ti on možda bio i najrealnijiu odgovoru. Nažalost slabo je na forumu. | |
| Naslov: Re: Virago1100 uto 15 lis 2013, 23:00 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Ptica je napisao/la:
- merla je napisao/la:
Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. Pa motor mi se sviđa i odgovara mi cijena ali nikako da se javi netko i da kaže gle stari zbog toga virago je super za to to i to a zbog toga je loš za to to i to???!!! i onda je na meni da se odlučim....u biti vrlo jednstavno MAlo ljudi vozi Viraga 1100 i zato ti je teško doći do konkretnog odgovora. Najbolje bi bilo kada bi mogao doći do Sabe iz ST. On već godinama vozi Viraga 1100 (udvoje) pa bi ti on možda bio i najrealnijiu odgovoru. Nažalost slabo je na forumu. Poslao sam Sabi poruku odavno i kao što govoriš malo je na forumu . ima li netko njegov broj mob da ga nazovem? Pisao sam Voc-u, moto pulsu, ovdje, na motore, ne mogu vjerovat....uf lud sam | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Virago1100 sri 16 lis 2013, 12:56 | |
| - Ptica je napisao/la:
- merla je napisao/la:
Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. Pa motor mi se sviđa i odgovara mi cijena ali nikako da se javi netko i da kaže gle stari zbog toga virago je super za to to i to a zbog toga je loš za to to i to???!!! i onda je na meni da se odlučim....u biti vrlo jednstavno ..prijatelj mi ga vozi i jako cesto i zena ide na put s njim.. koliko znam, nikakvih ozbiljnijih problema nije imao, a ne radi se o nekom najnovijem i najodrzavanijem primjerku... uglavnom, mogu ti preporuciti taj model i ukoliko ti se svidja, to je to.. cak i ako ti se cini malim, to se lako rijesi produljivanjem komandi, tako da je osjecaj potpuno drugaciji.. sretno s kupnjom i poslije samo uzivaj u voznji.. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Virago1100 sri 16 lis 2013, 13:10 | |
| Virago 1100 kupuje samo onaj koji BAŠ želi virago 1100 jer je svakako cool. Motor je općenito ok, Zmija, Saba i dr. su svugdi putovali sa njim i nisu se žalili. Ali po meni, on dosta troši, nije pretjerano komodan i ima dosta godina...
Džast sejin'... | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Virago1100 sri 16 lis 2013, 15:02 | |
| | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| | | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Virago1100 sri 16 lis 2013, 20:18 | |
| probaj kontaktirati naseg clana Zmiju,on je sa svojim presao masu kilometara imat ces pravi info iz prve ruke | |
| Naslov: Re: Virago1100 čet 17 lis 2013, 14:42 | |
| - El Nino je napisao/la:
- Ma sta uopste razmisljat, kupi moj vn800...
ha ha pa i nije loš ali šta ja znam zapeo sam za ovo | |
| Naslov: Re: Virago1100 čet 17 lis 2013, 14:53 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Ptica je napisao/la:
- merla je napisao/la:
Zasto si izabrao viraga 1100? Pitam jer je to bitno da se zna ako zelis savjet. Pa motor mi se sviđa i odgovara mi cijena ali nikako da se javi netko i da kaže gle stari zbog toga virago je super za to to i to a zbog toga je loš za to to i to???!!! i onda je na meni da se odlučim....u biti vrlo jednstavno ..prijatelj mi ga vozi i jako cesto i zena ide na put s njim.. koliko znam, nikakvih ozbiljnijih problema nije imao, a ne radi se o nekom najnovijem i najodrzavanijem primjerku... uglavnom, mogu ti preporuciti taj model i ukoliko ti se svidja, to je to.. cak i ako ti se cini malim, to se lako rijesi produljivanjem komandi, tako da je osjecaj potpuno drugaciji.. sretno s kupnjom i poslije samo uzivaj u voznji.. Sviđa mi se i to sve više i više a sad vidit ćemo kako će priča završit, ovaj vikend dolazi čovjek pogledat šesticu pa ako je kupi kupit ću i ja virago:D I slažem se u potpunosti ovo šta pišeš u vezi komandi .motor malo prilagodiš sebi i to je to..ako smo mogli po kiši od splita preko bosne do požege sa r6 prijatelj i ja na jednom motoru a oba smo visine 186 cm... ma bit će to ko bog samo da je ovaj kupi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Virago1100 | |
| |
| | | | Virago1100 | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|