Početna stranicaPretraľnikdjir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 610RegistracijaLogin

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa

Go down 
+5
Hedo
Tarze
cro.chopper
Karlo
Bosqeto
9 posters
Autor/icaPoruka
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Empty
PostajNaslov: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 16:35

ovaj djir sam zamislio jos ovog proljeca,
kao *ispisni* za lagani kraj ove sezone Very Happy 

ovim djirom sam ujedno i zaokruzio jednu cjelinu,
prosle godine VUKOVAR,ove godine KNIN,
ta 2 legendarna grada borca mi je odavno bila zelja za obici dobar 
osjecao sam se jako sretno i uzbudjeno kada sam *osvojio* Kninsku tvrdjavu....

pored svega ovoga kombinacija voznje po Dalmatinskoj zagori,
pa prelazak na magistralu,to je takodjer nesto posebno Very Happy dobar 

takodjer mi je jako drago jer mi se pridruzio moj prijatelj Ljubo sa svojom suprugom,
izgustirali smo i u djiru i u mezi i pivi,
bilo je predobro i vrijeme je bilo extra svih 500 km dobar 

dakle krecemo iz Ljubuskog,
pa se preko Imotskog penjemo na Ciste,
a prvu pauzu nakon 120-km pravimo u Sinju Very Happy 

Snjezana Ljubina supruga je zasluzna za sve ove dobre slike u kojima cete nadam se uzivati...

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa A6zy  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Wbyb  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 5a4a  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 7reo  " />

nakon kave i caja krecemo prema Kninu,
inace cijelim pute sam put je sjajan,
predobar za cruzanje,predivni krajolici,
furali smo prosle nedjelje pa nije bilo ni guzve dobar 

Perucko jezero...

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 3ryk  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 23xe  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa O8pl  " />

pred ulazak u Knin Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Lygx  " />

Knin je osvojen cheers 
Tvrdjava je fascinantna,povrsine 3.5 duluma,
a mjesto gdje je pokojni predsjednik Tudjman poljubio i pustio zastavu je zaista posebno dobar 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 3jkp  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Sgda  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa S2e2  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Xvv5  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Ga0m  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Ygxx  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 0uy1  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Kulc  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa C8vt  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 6wvw  " />djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa ><a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Hgdp  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Tzwx  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Wftw  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Iyt7  " />

nakon obilaska tvrdjave idemo do Tri lovca na pecenu prasicu slinim
inace meso je extra,bude sa raznja sa drva,pecena janjetina i prasica Very Happy 
cijene i vise nego normalne,prasica 90 kn kilo,janje 120 kn kilo dobar  
morali smo da obiljezimo ovaj pohod Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Tllg  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 6lvu  " />

nakon prasice i pivke krecemo put Drnisa,
prije nego sam krenuo javljam Draggeru da krecemo iz Knina,
a dragi bivsi forumas nas docekuje na benzinskoj 7 km od Sibenika jer se i on taman vracao iz djira dobar 

ulazak u Drnis...

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 1zg7  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Ydtg  " />

Dragger vodi do Sibenika..

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Bvt7  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Lwn5  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 2dbg  " />

pgled prema *prolazu* Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Uurq  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Ael4  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa U6de  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 70s5  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa W5h5  " />

Ljubo,Dragger i ja Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa H50r  " />

poslije pica i cakule,Dragger nas ispraca iz Sibenika,
te dalje nastavljamo prelijepom magistralom put Omisa.....
najljepsa magistralna dionica,meni jako draga Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa X933  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Svkw  " />

Trogir....

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 9w4y  " />

u Omisu se poslije mosta odvajamo prema Radmanovim mlinicama,
prelijepo,vozi se uz tok Cetine...

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 880v  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 1dfj  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 2vqo  " />

nakon pica u Radmanovim mlinicama,
krecemo dalje uzvodno do konobe Kremenko,
dok se do te konobe dodje ba se treba navozati,
zavojitim uzbrdovitim uskim putevima,
ali vrijedilo je truda Very Happy 
ugodjaj,muzika i klopa extra dobar 
sve preporuke Very Happy 

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Y2nx  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Nfv1  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa 4ssf  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Ha9p  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Lpqz  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Omwc  " />
djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Waq8  " />

nakon bas prave vecere,odlicnog rostilja i koje *hladne* uz prelipu dalmatinsku klapsku pismu,
teska srca napustamo konobu Kremenko iako bi se najljepse bilo lagano zapit,
pa cak i prespavat u tom srcu kamenjara Very Happy dobar 

ali krenut se mora jer obojica sutra moramo na rabotu Smile 
spustamo se u Omis,
pa magistralom do Makaraske,
tu se odvajamo starom cestom do Vrgorca i upadamo u Ljubuski oko 21.30 h,

prelijep djir i druzenje,sve savrseno,
a ko to more platiti...dobar3 dobar3 

evo jedna za ispis

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa <a href=djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa M3u7  " />

nadam se da ste uzivali....

lijep pozdrav od El Bosqeta do iduceg putopisa rendeer

Zadnja promjena: Bosqeto; uto 22 lis 2013, 12:39; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 16:57

Bravo Boske . Ove godine je navigacija tvoja . dobar 

PS : Nisi napisao kad je to bilo .... ili ja nisam vidio . scratch
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 17:15

Super slike dobar putopis. dobar 
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 17:27

Karlo je napisao/la:
Bravo Boske . Ove godine je navigacija tvoja . dobar 

PS : Nisi napisao kad je to bilo .... ili ja nisam vidio . scratch
prva nedjelja odmah nakon povratka od vas Very Happy dobar 
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 17:28

Djoni_Gitara je napisao/la:
Super slike dobar putopis. dobar 
hvala Aleksandre Makedonski Very Happy Very Happy dobar 
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 17:33

boske al ti možeš pojist What a Face What a Face What a Face 
[Vrh] Go down
Tarze
cro chopper forum
cro chopper forum
Tarze

Broj postova : 781
Godina imam : 41
Prebivalište : Dalmacija
Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX
Na forumu od : 22.07.2012

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 17:48

Za Boga miloga, koliko ste vi toga 'izili Very Happy Very Happy Very Happy 

Odličan đir, Omiš mi je i inače predivan grad dobar 

E, da te malo ispravim, nije prelipo nego prilipo ili prikolipo dobar3 
[Vrh] Go down
Hedo
cro chopper forum
cro chopper forum
Hedo

Broj postova : 3302
Godina imam : 37
Prebivalište : Santa Domenica
Vozim : Cruisera
Na forumu od : 16.07.2009

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 18:36

dobar dobar dobar 
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimened 29 ruj 2013, 18:44

dobar Svaka čast Bosqe prijatelju, ti si baš ove poslednje dane iskoristio maksimalno,
kratko i jasno i jako dobro, kako za dušu tako i za gušu, Very Happy rendeer cuga 
[Vrh] Go down
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 10:13

Vise ne citam nista sto Bosqe napise jer je pheder i nigdi ne zove u djir Cool  Ni ovaj putopis mu ne valja nista , iako ga nisam procitao , a ni slike mu nisu nesto Cool bit ce da su i cevapi iz Konzuma , ne znam , nisam gledao slike Cool 

Prika moj , lipi djir , bravo , mashala , i sto vec sve ne . Ovo gore sam morao malo , onako , priajteljski Cool 
[Vrh] Go down
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Godina imam : 52
Prebivalište : Zagreb
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 10:31

king king king king slinim slinim slinim 
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 11:57

Volin vidit kad ljudi znaju guštat dobar dobar dobar 
još da si iz Kremenka produžija uz kanjon Cetinu prema Zadvarju pa onda na Vrgorac..mala lokalna zavojita ceste al prilipo dancingbanana roker dobar
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 15:29

izigoing je napisao/la:
Volin vidit kad ljudi znaju guštat dobar dobar dobar 
još da si iz Kremenka produžija uz kanjon Cetinu prema Zadvarju pa onda na Vrgorac..mala lokalna zavojita ceste al prilipo dancingbanana roker dobar
a vec je padala noc,pa to bas i ne bi bilo napeto jer tuda nikada nisam prosao pljuga 

i ovako sam se iznerviro iznad Makarske onaj dio na par mjesta bez ikakve oznake,
a odmah iza okuke upadnes u duboki sljunak,
pa izrezane trake,svasta Very Happy 

ali nista nije moglo onakav dan i djir pokvarit Very Happy 
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 15:30

vroc-bobi je napisao/la:
Vise ne citam nista sto Bosqe napise jer je pheder i nigdi ne zove u djir Cool  Ni ovaj putopis mu ne valja nista , iako ga nisam procitao , a ni slike mu nisu nesto Cool bit ce da su i cevapi iz Konzuma , ne znam , nisam gledao slike Cool 

Prika moj , lipi djir , bravo , mashala , i sto vec sve ne . Ovo gore sam morao malo , onako , priajteljski Cool 
jos nam nije kasno za nesto smislit ako se vrime malo popravi Very Happy 

kada si ovdje i koliko dugo Question Very Happy 
[Vrh] Go down
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitimepon 30 ruj 2013, 17:35

Taman na vrime za karavanu ako bas ne bude kisovito Cool 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa   djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa Icon_minitime

[Vrh] Go down

djir do Sinja,KNINA,Sibenika,Omisa
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Djir po dalmaciji 30.06. - 03.07. 2017
» djir do Budve i Sutomora
» djir do Splita
» djir do Dubrovnika
» djir do Ramskog jezera