| Šta se isplati posjetit? | |
|
+4Bosqeto Tarze vroc-bobi rikitumba 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 07:49 | |
| | |
|
| |
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 08:45 | |
| Procitas par naslova u temi putopisi i eto ideja | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 09:04 | |
| Trakošćan? Mene oduševio | |
|
| |
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 09:10 | |
| - vroc-bobi je napisao/la:
- Procitas par naslova u temi putopisi i eto ideja
Putopisi su uglavnom duže rute i ne pokrivaju uglavnom ono šta mene zanima a to su izletišta i zanimljive stvari u okolici gradova a ne doći u neki grad popit kavu prošetat i vratit se. Radije dobro mjesto za kupanje, roštilj s društvom.zanimljivi prirodni fenomeni , lijep pogled itd. | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 09:57 | |
| - rikitumba je napisao/la:
- vroc-bobi je napisao/la:
- Procitas par naslova u temi putopisi i eto ideja
Putopisi su uglavnom duže rute i ne pokrivaju uglavnom ono šta mene zanima a to su izletišta i zanimljive stvari u okolici gradova a ne doći u neki grad popit kavu prošetat i vratit se. Radije dobro mjesto za kupanje, roštilj s društvom.zanimljivi prirodni fenomeni , lijep pogled itd.
posto si iz St,ja bih ti predlozio otok Brac recimo.... ili otidiji do NP Krka, ili baci djir do legendarnog Knina, ili otidji do Makarske pa se popenji na Sv.Juru na Biokovo, ili otidji do Imotskog vidjeti Jezera.... | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 10:10 | |
| Voznjca do trilja,kupanje na cetini,soparnik i domace vino | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 10:19 | |
| Skoči do Ljubuških, tamo ti je jedan Bosqe pa ti vidi dalje | |
|
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 12:54 | |
| [/quote]posto si iz St,ja bih ti predlozio otok Brac recimo.... ili otidiji do NP Krka, ili baci djir do legendarnog Knina, ili otidji do Makarske pa se popenji na Sv.Juru na Biokovo, ili otidji do Imotskog vidjeti Jezera....[/quote] Sve već obašao više puta i Radmanove mlinice i Cerovaćke pečine i oko peručkog jezera i Brać Hvar Šoltu Pag, Rab, Pelješac I bosanske piramide,Mostar,Sarajevo,itd. Nešto što je tu nije uobičajena ruta a lijepo je! | |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 20:51 | |
| Pa koliko se ja sječam lijepa dionica za vožnju je bila cesta preko Žrnovnice za Srimjine, Tugare i nastaviš do rijeke Cetine tam je ak se dobro sjećam jedno dobro izletište za klopu. A dalje dolinom Cetine koja je sama po sebi ljiepa. Ali velim davno je bilo kad sam se vozil po tim cestama tak da neznam u kakvom su stanju i dali se što promijenilo. | |
|
| |
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 21:14 | |
| Onda idi do Molunta , okupaj se u moru , i nazad | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 21:30 | |
| - darko68 je napisao/la:
- Pa koliko se ja sječam lijepa dionica za vožnju je bila cesta preko Žrnovnice za Srimjine, Tugare i nastaviš do rijeke Cetine tam je ak se dobro sjećam jedno dobro izletište za klopu. A dalje dolinom Cetine koja je sama po sebi ljiepa.
Ali velim davno je bilo kad sam se vozil po tim cestama tak da neznam u kakvom su stanju i dali se što promijenilo. ...vidi se da odavno nisi tuda proša, cesta je koma, na nekim djelovima uska i nepregledna, a i nema ništa spektakularno za vidit i doživit osim ako si suicidalan tip .. | |
|
| |
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 21:36 | |
| - ica je napisao/la:
- darko68 je napisao/la:
- Pa koliko se ja sječam lijepa dionica za vožnju je bila cesta preko Žrnovnice za Srimjine, Tugare i nastaviš do rijeke Cetine tam je ak se dobro sjećam jedno dobro izletište za klopu. A dalje dolinom Cetine koja je sama po sebi ljiepa.
Ali velim davno je bilo kad sam se vozil po tim cestama tak da neznam u kakvom su stanju i dali se što promijenilo. ...vidi se da odavno nisi tuda proša, cesta je koma, na nekim djelovima uska i nepregledna, a i nema ništa spektakularno za vidit i doživit osim ako si suicidalan tip .. Rekao sam lijepo da je to davno bilo,a inače sam tom cetom prolazil sa šleperom i nije tak jako uska,i ne nisam suicidan tip. | |
|
| |
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 08 ruj 2013, 22:04 | |
| Evo sad bas razmisljam , meni je ponekad dovoljan smjer , a destinacija ...pa dokle dodjem ...svugdi ima nesto lipo za vidit | |
|
| |
| |
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? pon 09 ruj 2013, 00:50 | |
| - darko68 je napisao/la:
Ali velim davno je bilo kad sam se vozil po tim cestama tak da neznam u kakvom su stanju i dali se što promijenilo. To sam bio i juće ,kupanje u cetini u Radmanovim mlinicama povratak do Omiša preko Blata na cetini palačinke i sladoled u Omišu pa povratak u Split. Najbolje bi bilo kad bi svatko napisao o svom kraju gdje je šta zanimljivo i dobro tako da ljudi kad prolaze ne voze ko muhe bez glave nego da imaju neku ideju gdje otići Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? ned 22 ruj 2013, 09:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šta se isplati posjetit? | |
| |
|
| |
| Šta se isplati posjetit? | |
|