|
|
| Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina | |
|
+5Danijel Karlo GIBO56 Safet(y) vedranst 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
vedranst cro chopper forum
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
| Naslov: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:12 | |
| Odlučeno je, splitski chopper klub u posjeti kod brodskog chopper kluba, nagađalo se oko datuma dugo, bilo nevolja, neki spriječeni višom silom, ali tako to biva u životu. i još ko za vraga zovu olujne pijavice, tuču, ajme meni za taj vikend. Šta sad, konzultacije, DHMZ, Aladin, čitanje iz graha... ma idemo, kišnjak je spreman, pa kud puklo da puklo. Eto krasnog vrućeg dana, ajmo preko Kupresa, Zenice, do Slavonskog Broda. Čevapi kod Bešlića u Zenici, nakon nešto manje od 3 sata konstantne vožnje, ogladniš. A nema pive. Sedmica, prava mjera! Nakon nešto manje od 6 sati vožnje uz dva stajanja (Bešlić čevapi i gorivo), eto nas kod Karla, a razne salame, seke, ... već čekaju, za okrepu. Pa trk u "šoping" centar po kupaće, pa vozi do Požege na bazen. Da speremo putnu prašinu sa sebe i kukce iz zuba.
Zadnja promjena: vedranst; pon 12 kol 2013, 00:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | vedranst cro chopper forum
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:13 | |
| Tri gracije (plutače)... Nemoš' se rješit bajkerske boje jednom kad ju stekneš hahaha Ma ne bi ste razumjeli, ovo je "predsjednička" spika Napale nas tamo ose, obadi, pčele, leptiri, ma sva leteća gamad koja je izgmizala iz okolnih šuma, eto baš na nas, a mi onako mašemo rukama i nogama, šugamanima, da nas neko gleda sa strane ko glup i gluplji. I konačno nas potirali. Pa se sjurili nazad do Broda na late night pičence na neki nasukani brod na šetnici-kafić na pivo, pa do vilka u kafić na pivo, dva, tri, pa onda do Vilka doma na večeru i pivo, dva, tri. Subota ujutro, kiša. A jeb.... ništa, kava, doručak, psovanje, imamo kišnjake pa nek pada ko je jebe ... ali pravda je na našoj strani, evo stala je. Vilko naredija sastanak kod njega u kafiću u tu i tu uru, ne smimo kasnit, a kaže Karlo da se s njime nije zajebavat. Pakuj sve šta triba i piči. U kafiću razrada plana di, kuda, kada, ovuda, onuda, popriko, okolo kere na pa mala vrata... ali u svem tom dogovaranju čuo sam samo "bla, bla ... FIŠPAPRIKAŠ, bla, bla, ..." hehehe jedva čekam! | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:14 | |
| Ajmo prvo do Đakova, pa onda do partija u Batinu, da vidimo šta ima, do tada bit će fiš gotov, to pomažemo pa na spomenik rusima iz WWII i na partey opet. Na putu do Batine, lekcija iz povijesti, Karlo tvrdi da je Meštrović rođen tu, da ga mi dalmatinci svojatamo. Ma da sam dobija kunu svaki put kad san to čuja .... (al šalu nastranu, šta jes, jes) Usput stali i kod MK Kompresija, popili piće, malo čakule i ajmo dalje. Kompresija, hvala na gostoprimstvu ... I eto nas u Batini, najsjeveroistočnijem kantunu Hrvatske, granica sa Mađarskom i Srbijom, Dunav teče, pjeska ko na mjesecu, a prašina pada po motorima, Karlo se hvata za glavu, taman ga uglancao. | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:14 | |
| Iiiiiiiiiiii, konačno, trenutak koji smo čekali, javljeno je Vilku da je FIŠ spreman. YES! Ajmo, fiš nikog ne čeka! Par kilometara dalje u Suzi, širi se miris crvenog ribom ispunjenog nektara... Ima li poruka? i evo ga, ko čeka taj dočeka, famozni fiš Grabe svi ko da neće biti dovoljno, ko da je zadnje, naručili mi srednje ljuti, žeže, razblaživa ga sa paprom EXTRA!!! Punih trbuščića ajmo dalje... i eto nevolje, ispraznila se Vilku zadnja guma, naletija na brokvu. Srića tu bili i momci iz MK Sinovi severa iz Bačke topole i imaju sprej, e da, sprej, to je obavezna oprema, čini se, iden i ja kupit sutra jedan. Napunili gumu tako sa ko zna čime i ko nova, nema brige. Ajmo sad na spomen park rusima... | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:15 | |
| Odavde su njemci za vrime WWII rokali po rusima koji su se probijali priko Dunava, Klaonica. Onda još popili i piće u najsjeveroistočnijem kafiću u Hrvatskoj, ... vrime je da se krene na partey. Sreli tu i Barinića (Neno pozdrav, eto vidimo se svakih godinu dana), Mihagor-a novopečenog forumaša, Kum nas je i dočekao i ispratio, Kiću (eto da se i uživo upoznamo ) i neka se ne naljuti koga sam zaboravio, bilo je puno ljudi. A zahvalnicu smo popili hehehe Tu večer još se vratili do Sl. Broda, jedno dvi ure vožnje, malo odspavat, i prijepodne, nakon kaloričnog doručka kod Karla, krenili za split, istom rutom. Skoro 6 sati vožnje i 30 čevapa kasnije, evo nas doma, guzica peče, ali put je odrađen po svim pravilima službe. Hvala vam Čaplje, ugostili ste nas isto i bolje nego prošle godine! Nadam se da će ovi posjeti dva čopper kluba postati tradicija!
Zadnja promjena: vedranst; pon 12 kol 2013, 00:43; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 00:36 | |
| | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 01:01 | |
| Bolje da mučin Ni sliku fiša nisi stavi .. Prisidniče uz dužno štovanje u kantun se idi sramit Pozdrav " first čopi klubu " | |
| | | Gost Gost
| | | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 07:22 | |
| Bilo je stvarno dobro . Malo sam se plašio kako će te plivat , jer u ovoj vodi nema uzgona , pa se mora "radit" ... rukama i nogama . Sva sreća niste išli dalje od ruba bazena . Ipak si prihvatio Vrpolje ( ne ono kod Šibenika ) kao mjesto Meštrovićevog rođenja . Pozdrav tebi i Ivanu . | |
| | | Danijel man
Broj postova : 172 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb, Sesvete Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 23.04.2009
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 08:14 | |
| Vidim, lijepo se proveo vikend! Nego, to bušenje guma, to je kod vas Čaplji neki običaj ili...??? | |
| | | Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 08:50 | |
| Ljudi moji pozdrav.Bilo nam je super i nema razloga da se to i ne ponovi. Sto se tice moje zadnje gume sada jedino sto moram u oglasu u kojem prodajem motor napisati da ce biti narucene NOVE GUME. Pozdrav jos jednom svim akterima ovog malog ali super druzenja. | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 10:28 | |
| | |
| | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 11:17 | |
| Zna se šta su Čaplje (puno puta potvrdjeno), svaka vam dala, pozdrav dečkima iz Slavonije i Dalmacije! | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| | | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 13:07 | |
| svaka čast, slavonija i čaplje | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 13:42 | |
| Dopuna: Ne znam što je to sa svitom u BiH, ali evo što se događa. Stanemo na čevape, Zenica, odakale ste, iz Splita, ajoooj, pa šta je to sa Hajdukom...? Stanemo točit gorivo, Vitez, odakle ste momci, iz Splita, pa šta je sa tim Hajdukom, nikako do naslova ...? Brod, protežemo noge na pumpi, RedBull, splićani a? Da. Šta je, neda vam Mamić da Hajduk napreduje...? I u povratku potpuno ista stvar, Livno, Kupres, di god stanemo, šta je to sa Hajdukom. Pa svi hajdukovci A ja zadnji puta gledao Hajduk na stadionu kad je Zlatko Vujović trčkara po travnjaku. | |
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 13:46 | |
| | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 13:52 | |
| E, nemoj da ti ja pojedem ono malo fiša šta san ti donija u termosici. | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 14:09 | |
| | |
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina pon 12 kol 2013, 14:20 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina | |
| |
| | | | Diocletians kod Čaplji i na Island Pirates MC party, Batina | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|