Početna stranicaPretraľnikHr-Srb-Mak-Gr-Bg 610RegistracijaLogin

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg

Go down 
+6
Safet(y)
merla
izigoing
vroc-bobi
TommyZG
Kunki
10 posters
Autor/icaPoruka
Kunki
man
man
Kunki

Broj postova : 402
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Bandit 1250
Na forumu od : 28.02.2008

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 13:35

21.06.-29.06.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg

Merla i ja. Na početku vruće , a kasnije hladno. Bilo je gala.
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

Broj postova : 1131
Godina imam : 46
Prebivalište : Zagreb - Podsused
Vozim : kolica - djecja
Na forumu od : 27.12.2008

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 13:37

Kunki je napisao/la:
21.06.-29.06.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg

Merla i ja. Na početku vruće , a kasnije hladno. Bilo je gala.

bravo dobar 
haiku putopis lol!
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/257482367773141/
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Godina imam : 56
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 13:40

Ovo je greskom postano ovdje , trebalo je na twitter Cool 
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 13:53

TommyZG je napisao/la:

haiku putopis lol!
glup nemoj me nemoj me
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 14:01

nemoj me nemoj me nemoj me 

ovo je kao da sam ja pisao...

svaka cast 
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 14:50

..ja-ko dob-ro// pa-zi sa-mo da Leso ne vi-di o-vo Very Happy 
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 14:55

Safet(y) je napisao/la:

nemože se buniti. Obišli smo i Kopački rit na povratku Very Happy 
[Vrh] Go down
Kunki
man
man
Kunki

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 18:59

vodka sa zlatom kod MC Brothers
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 3kes
doručak sa MC Potfat
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg J2bl
čorka u Grčkoj
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Hcfk
njupa u Bugarskoj
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Foym
kavica u Novom Sadu
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Eluu
haiku putopis = haiku motor za kraj: Smile
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Mxt1
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 19:43

Kunki je napisao/la:
haiku putopis = haiku motor za kraj: Smile

dobar3 
[Vrh] Go down
Kingman
cro chopper forum
cro chopper forum
Kingman

Broj postova : 541
Godina imam : 49
Prebivalište : Sesvete
Vozim : GSX 1400
Na forumu od : 31.05.2009

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimeuto 02 srp 2013, 20:00

Safet(y) je napisao/la:

glup 
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimesri 03 srp 2013, 14:47

Kunki daj malo nesto,ovo ono Very Happy 

sto nas kebab1 
[Vrh] Go down
Leso
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 810
Godina imam : 45
Prebivalište : vinkovci
Vozim : vespa px 200,venox
Na forumu od : 12.01.2008

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimesri 03 srp 2013, 14:54

Ovo je več odlično,toliko brzo da se nemože ni opisat:D 
[Vrh] Go down
Kunki
man
man
Kunki

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimepet 05 srp 2013, 14:26

Turneja extended verzija

21.06. zgiljao sam malo ranije s posla tako da smo Merla i ja krenuli već oko 15 prema Novom Sadu.
Poznata tura, poznato odredište , tako da motori sami već znaju kuda moraju ići ( OK , ulovljen u laži na samom početku Smile.. „Merlin“ motor nije znao put , jer nije išao sa svojim zbog kašnjenja pojedinih djelova da se motor kompletira ,već sa Barbie Kawazukijem).  Predvečer dolazimo na ranch od MC Brothers na  kojem nas dočekuju domaćini u velikom broju . Grljenje,ljubljenje i cuganje dok čekamo prijatelje iz Poljske da i oni dođu. Nakon 15 sati vožnje od Krakowa do N.Sada i oni su se pojavili negdje oko 22 sata. Poljskim prijateljima smo objasnili pravilo vožnje van svoje domovine( tek nakon što se svoja u cijelosti obiđe), tako da smo dogovorili da će slijedeći susret odraditi naši unuci  ( ova briljantna fora će biti duhovita samo cjenjenim članovima koji pozorno prate sve teme guza ).
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg G6ln
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg N5wv

21.06. Ustajanje, doručak i kavica.. Poljaci piče za Mađarsku, a nama je cilj Dojransko jezero i rođendanski party od MC Potfat. Krećemo u koloni sa veselom Brothers ekipom , ali pošto oni idu sa cestovnim motornim vozilom na 4 kotača , neminovno je da se razdvajamo negdje na pola puta..Tankiranje +cuganje vodice ( vani je ubitačnih +38C)+pljugica i eto 2 poznata motora ulječu na pumpu. Marko i Dave iz Brothersa ( koji su krenuli neovosno od ostatka ekipe). Jupiii , dalje idemo skupa.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Uswc
Dolazak na Dojran  oko 20 i druženje s poznatom ekipom. Ovdje me Sasho upoznaje sa  Ivom koji će nam biti domaćin/turistički vodič za par dana u Sofiji. Sunce+alkohol(+ godine?) uzimaju danak oko 2 kada i službeno odlazimo na čorku ( neslužbeno je bilo da sam ja zaspao za stolom)..
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Uv33
danas smo prošli:
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 8sqb
22.06. Kavica sa ekipom uz samo jezero.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 6zs2
Dio ekipe ide za Strumicu,Albaniju , Skopje.., a mi za Grčku. Dave ocjenjuje naš plan najperspektivnijim te odlučuje da dalje ide s nama. Ulazimo u Grčku i vozimo sporednim cestama  do Kavale ( dragi čitatelju ovog putopisa , ova sporedna cesta koju si si  upravo vizualizirao je autoput u odnosu na ono po čemu smo mi jadni vozili.. ali mi se ne bunimo iz jednostavnog razloga : ja sam vodio tongue ). Usred te vukojebine nailazimo na neki kafić ( nazivati taj kontejner kafićem je besramno , čak i od mene , ali…) i nakon popijenog napitka ( ne znam kaj smo pili , ali je bilo fino), Daveov BMW ( sram ga bilo!) odbija poslušnost.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg X9fa
S obzirom da sam tehnički izuzetno potkovan , uvijek sa sobom nosim sav alat koji mi može biti od pomoći na ovakvim putovanjima(osnosno kojim se znam služiti).. WD40 i sprejček za krpanje guma.. Od prve sam skužio da ovo drugo nebu od koristi u ovom slućaju i zahvalnom Daveu pružam čudesno sredstvo ( sva sreća da je čovjek znao gdje treba špricati ( Merla i ja nismo imali pojma)) i za 5 sec je nekakav suhi spoj postal vlažni ( tak sam si ja to protumačil) i opet smo bili u igri.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 67gb
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 6sjx
Nakon više nego uspješno odrađenih priprema za slijedeću turu Paris-Dakar,stižemo u neko selo pokraj Kavale i upadamo u kamp.. Šator vs bungalov je razlika 4€ za nas trojcu , tako da noćimo u krutom smještaju. Njupali već provjerene Grčke specijalitete i cugali grozno Fix pivo i finu vodku.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 5hdp
danas smo prošli:
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Apvg

Zadnja promjena: Kunki; sub 06 srp 2013, 15:29; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimepet 05 srp 2013, 14:29

..e ovo je sad vec puno bolje.. idemo dalje... dobar3 
[Vrh] Go down
Kunki
man
man
Kunki

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimepet 05 srp 2013, 15:09

Ja sam mislio malo kulturnije to odraditi.. Haiku putopis + haiku slike i ti je to.. Ali neee. piši rat i mir.. i sad će još i slike tražiti!! sex 
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimepet 05 srp 2013, 15:18

Kunki je napisao/la:
Ja sam mislio malo kulturnije to odraditi.. Haiku putopis + haiku slike i ti je to.. Ali neee. piši rat i mir.. i sad će još i slike tražiti!! sex 

nemoj me nemoj me nemoj me 

daaaaaa, hoćemo slike!!!!!! (da vidim čega se sve ne sjećam Embarassed  )
[Vrh] Go down
Kunki
man
man
Kunki

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimepet 05 srp 2013, 20:05

23.06.
Ustajanje i kavica ( ne sječam se doručka:scratch:  )i po planu krečemo prema Kesan,Erdine ( Turska) kako bi od tamo ušli u Bugarsku.. Hrabre prati sreća a ostale prati kiša sa nevremenom. Baš iz tog razloga stajemo u nekom mjestašcu u Grčkoj i dok se vrijeme ne smiri , proučavamo kartu , Garmin , Google maps i nakon par sati čekanja da se vrijeme smiri odlučujemo da je pametnije da idemo drito za Bugarsku. Već je svima jasno da nas je ova hulja od kiše čekala u zasjedi i nakon 15 min vožnje zaskočila usred nekakvog prjevoja. Stop uz rube ceste, kopanje po torbama....i tu je kišnjaaak.. Svako uskače u svoj, osim našeg administratora koji jadan ne može provući čizmu kroz nogavicu i usred pljuska mora još i čizmu skidati  hehehe... nije se lijepo smijati drugima u nevolji i zato se Merla vjerojatno i meni podsmjehivao kad sam čitav prjevoj odvozio ko po jajcima jer su moje gume odavno izgubile ikakav profil i prva dva zavoja sam prošao u stilu kakvog driftera. Vjerojatno su ljudi u pravu kad kažu da se gume moraju pravovremeno mijenjati , a ne voziti na čelestonkama.. sad im vjerujem..Sva sreća pa nas je nakon kmice i brda dočekalo sunce na samom ulasku u Bugarsku.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Ztef
Silni napori a i nedostatak doručka ( ili smo ipak neš jeli?) uzrokovali su automatsko skretanje u prvoj birtiji/restoranu/whatever.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Vnbi
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Wovk
Nakon fine klopice , nastavljamo kroz Bugarsku, zemlju prekrasne prirode i prekrasnih zavoja ( dali ta moja ljubav ima ikakve veze sa potrošenošču gume?).. Baš zbog tih zavoja je u meni proradio adrenalin , a u kolegi moderatoru ljutnja i bjes.. Zašto? Pa eto , ko ga ne zna , on voli nakon klope (ubrzo) popiti espresso kavicu. Kočenje pred kafićem uz cestu je bilo dramatično. Skidanje kacige i naručivanje espressa još dramatičnije.. Faca nakon što konobarica negativno odklima glavom na Merlin upit dali imaju espresso : neprocjenjivo.. Faca nokon što mu ipak donese espresso : fucking neprocjenjivo Smile( naša prva lekcija iz Bugarskog klimanja : lijevo-desno = DA ; gore-dolje = NE ).Vozimo se preko Banskog ( fajnšmekerski hoteli sa isto takvim skijalištima.. Zbilja superiška) prema Sofii.
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg L2v8
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Dcpg
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Wv57
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Soa0
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Gxb5
Dolazimo u Sofiu i zovemo Ivu ( kojeg sam upoznao u Makedonji) , koji dolazi po nas i vozi nas u suuuuper nešto ( nešto = kafić+restoran+tatoo+bungalovi+sve to uz glavnu cestu+podređeno bajkerskoj populaciji).. Bespredmetno je uopće pisati da su se naši planovi za to večer ograničili na radijus kretanja od 20-ak metara.. Klopaaa,golema votka+pivo+Ivo+nekakvi lokalci s kojima se Merla skompao = žderanje+obljevanje od 18-06+čorka u bungalovu = 160 ojrića ( vrjedilo je svakog centa)
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 5l2n
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Lhlr
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Jxgo
danas smo prošli :
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Pmh9

24.06.
Prokleta Votka i pivo!!koma   Joooj , pa mi moramo dalje.. Nebi ruku u vatru stavil , al mi se čini da smo pogledima ili telepatski dogovorili da ćemo laganini do Novih Banovaca kod Daveove cure.Telepatki dogovoreno , za ozbač i odrađeno ( 430 fucking km na temperaturi od 18C). Moram istaknuti prekrasan krajolik na ulasku u Srbiju ( prije Pirota)..Dolazimo u Banovce i Josa nas dočekuje ( ženska ruka odmah preuzima sve zmazano i smrdljivo iz naših torbi i nabrzaka baca u vešmašinu, a drugom radi fenomenalnu večeru).Prije toga je morala sjesti za radni stroj:
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Hc4m
Dok je ona uživala pripremajući nam klopu , mi smo odradili razne sportke aktivnosti.(sinhronizirano plivanje i kajaking na divljim vodama)
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Q95y
danas smo prošli:
Hr-Srb-Mak-Gr-Bg 38jg

Zadnja promjena: Kunki; sub 06 srp 2013, 15:32; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimesub 06 srp 2013, 10:24

ovo je vec puno bolje Very Happy dobar 
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitimesub 06 srp 2013, 14:39

ovo je super roker 
[Vrh] Go down
Sponsored content

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Empty
PostajNaslov: Re: Hr-Srb-Mak-Gr-Bg   Hr-Srb-Mak-Gr-Bg Icon_minitime

[Vrh] Go down

Hr-Srb-Mak-Gr-Bg
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.