|
|
| Sic | |
|
+3cro.chopper Kingman TommyZG 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Sic čet 27 lip 2013, 21:28 | |
| ...da pitam, koga znate, a da radi siceve? klasični tapetar kaže da mi ne može pomoć, jer nema kalupe htio bi sic malo proširiti i produljiti | |
| | | Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Sic čet 27 lip 2013, 21:47 | |
| https://www.facebook.com/shadowsc.sicevi
Tip je u Dubravi negdje.....i čitam da su mnogi prezadovoljni. Osobno nisam ništa radio kod dotičnog čovjeka. Da imam viška para..... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sic čet 27 lip 2013, 21:55 | |
| hm, i meni treba taj lik ali nemam face b
|
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Sic čet 27 lip 2013, 21:56 | |
| - intruderprofa je napisao/la:
- hm, i meni treba taj lik ali nemam face b
ima odlične radove... @intruderprofa - kad dođem do broja , objavim ga | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sic čet 27 lip 2013, 21:58 | |
| u uuuuu hebo te..... kao u Ratovima zvj!!!!! brzi od najjjjjjbrzeg Džedaja!!!!!!
hehehehe hvala |
| | | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 06:13 | |
| radio je nik4cro kod tog lika svoj sic, i kaže da je zadovoljan kvalitetom i uslugom. navodno sic košta oko soma i dvjesto kuna , ako sam dobro zapamtio | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 07:56 | |
| - Kingman je napisao/la:
- https://www.facebook.com/shadowsc.sicevi
Tip je u Dubravi negdje.....i čitam da su mnogi prezadovoljni. Osobno nisam ništa radio kod dotičnog čovjeka. Da imam viška para..... Da li radi kompletne siceve (uključujući kalup) ili samo presvlači postojeći kalup? | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 08:01 | |
| Naparavis ga sam. kupis par bira,otvoris biru i skines orginal sic. Vizualiziras si buduci sic u glavi,otvoris drugu biru.
Uzmes tvrdi karton i oblikujes,izrezes zeljeni oblik,sretan si i otvaras sljedecu biru . Zastitis motor sve oko sica da se ne osteti prilikom dalnjeg rada,umoris se i popijes biru. Mozes zasmolat sa smolom i staklenim matom,al prije smolanja stavis tvrdi presani karton,to je zbog tapetara da ima di ulovit poslje platno. Kad se smola stisne skines ga sa motorina i malo ga obradis sa brusnim papirom,te napravis prihvate za sic koji se love za motorin.to mozes sa zakovicama. Na svoj sic ih stavis za dole da ti ne smetaju dok vozis,a za zenu za gore al da samo malo vire po cm,na kracim voznjama ne smeta al na duzim joj malo pocme smetat pa moras cesce stat i mozes popit biru. Kad slozis dno od sica sad trebas spuzvu,sjetis se da tvoja draga ima neki stari kauc u garazi i da je spuzva odlicna,al ona ga ne zeli bacit jer joj tamo spava njezin pas,dok je ona na poslu ti napravis harakiri po kaucu(to napravis da prodes jeftinije).
Onaj presani karton prodes sa smolom cisto da dobije cvrstu bazu,sretan si kako izgleda te namontiras na motorin i sjednes a to zove minimalno dvije bire na motorinu,sjedis i mastas da se vozis. Odneses sic i spuzvu kod tapetara i odlucujes se za nauticki skaj jer ti to naivise pase. Posvadas se sa tapetarom jer ne zeli tvoju spuzvu,zeli ti prodat svoju da te vise odere,a ti ga uvjeris da tvoja spuzva ima sentimentalno znacenje(lazes),uspijete nac dogovor nakon par bira.sve se slozi kako treba te ga namontiras na motorin i pokazujes ga dragonj,ona pizdi zbog kauca al je nagovoris da je to bilo potrebno. Uzivaj u izradi. | |
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 09:13 | |
| jučer navratio http://www.matus-design.hr/ Tražite Ivana, kaže da i sam vozi motor pa kuži kaj treba napraviti.....
pogledao je sic od Venox-a ...kaže oko 100 EUR i 5-6 h posla...
| |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 10:44 | |
| - custom rider je napisao/la:
- Naparavis ga sam.
kupis par bira,otvoris biru i skines orginal sic. Vizualiziras si buduci sic u glavi,otvoris drugu biru.
Uzmes tvrdi karton i oblikujes,izrezes zeljeni oblik,sretan si i otvaras sljedecu biru . Zastitis motor sve oko sica da se ne osteti prilikom dalnjeg rada,umoris se i popijes biru. Mozes zasmolat sa smolom i staklenim matom,al prije smolanja stavis tvrdi presani karton,to je zbog tapetara da ima di ulovit poslje platno. Kad se smola stisne skines ga sa motorina i malo ga obradis sa brusnim papirom,te napravis prihvate za sic koji se love za motorin.to mozes sa zakovicama. Na svoj sic ih stavis za dole da ti ne smetaju dok vozis,a za zenu za gore al da samo malo vire po cm,na kracim voznjama ne smeta al na duzim joj malo pocme smetat pa moras cesce stat i mozes popit biru. Kad slozis dno od sica sad trebas spuzvu,sjetis se da tvoja draga ima neki stari kauc u garazi i da je spuzva odlicna,al ona ga ne zeli bacit jer joj tamo spava njezin pas,dok je ona na poslu ti napravis harakiri po kaucu(to napravis da prodes jeftinije).
Onaj presani karton prodes sa smolom cisto da dobije cvrstu bazu,sretan si kako izgleda te namontiras na motorin i sjednes a to zove minimalno dvije bire na motorinu,sjedis i mastas da se vozis. Odneses sic i spuzvu kod tapetara i odlucujes se za nauticki skaj jer ti to naivise pase. Posvadas se sa tapetarom jer ne zeli tvoju spuzvu,zeli ti prodat svoju da te vise odere,a ti ga uvjeris da tvoja spuzva ima sentimentalno znacenje(lazes),uspijete nac dogovor nakon par bira.sve se slozi kako treba te ga namontiras na motorin i pokazujes ga dragonj,ona pizdi zbog kauca al je nagovoris da je to bilo potrebno. Uzivaj u izradi. | |
| | | Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 11:21 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
- https://www.facebook.com/shadowsc.sicevi
Tip je u Dubravi negdje.....i čitam da su mnogi prezadovoljni. Osobno nisam ništa radio kod dotičnog čovjeka. Da imam viška para..... Da li radi kompletne siceve (uključujući kalup) ili samo presvlači postojeći kalup? Nemam pojma frende, evo kontakt sa drugog foruma, pa zvrcnite tipa i pitajte kaj vas zanima Miroševečka Cesta 121, Zagrebačka Dubrava, 098/777 271 Čovjek se zove Vlado.. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 11:23 | |
| - intruderprofa je napisao/la:
- hm, i meni treba taj lik ali nemam face b
ima i ovdje, g. Vlado http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,211788.0.html | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 14:05 | |
| Vlado ČIGIR Miroševečka Cesta 121, 10 040 Zagreb
mail: vlado.cigir@hotmail.com vlado.cigir@gmail.com
telefon: 01/ 29 80 390 mob.: 098/ 777 271 | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sic pet 28 lip 2013, 18:24 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- Vlado ČIGIR
Miroševečka Cesta 121, 10 040 Zagreb
mail: vlado.cigir@hotmail.com vlado.cigir@gmail.com
telefon: 01/ 29 80 390 mob.: 098/ 777 271 Ovaj Vlado je najbolji. Traži samo da se donese svoj skaj. Može napraviti baš sve, svaki oblik i ideju. Radove mu dugo proučavam na netu i savršeni su , a i korisnici nakon dugo vremena kaži isto | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sic | |
| |
| | | | Sic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|